Examentraining

Ben jij op zoek naar examentraining voor jouw school? Talentvoordocent heeft honderden talenten klaarstaan die bij jou op school voor elk vak examentraining kunnen verzorgen. De training bestaat uit het doornemen van de examenstof, tips en tricks voor het maken van examens en het beantwoorden van vragen. Hierdoor zijn leerlingen optimaal voorbereid en gaan ze met meer zelfvertrouwen hun examens in.

Examentraining

Waarom Talentvoordocent?

Betaalbare training

Wij bieden betaalbare examentrainingen voor een vast tarief.

Excellente trainers

Onze examentrainers gaan goed getraind aan het werk.

Ieder vak en niveau

Voor ieder vak en onderwijsniveau examentraining op school.

Examentrainingen

Is examentraining voor havo of vmbo ook een optie?

Bij Talentvoordocent geven wij examentraining voor alle vakken en alle niveaus. Ook examentrainingen op de havo  en examentraining voor vmbo bieden wij aan. Of je nu als vwo-scholier bijgespijkerd wil worden in een examenvak of als havo-scholier, onze talenten – studenten en recent afgestudeerden –  staan voor jouw leerlingen klaar. Met veel enthousiasme helpen zij tijdens examentrainingen voor havo of examentrainingen voor vmbo jouw leerlingen op weg naar de eindsprint.

En hoe zit het met examentraining voor vwo?

Flexibiliteit en inspelen op de behoefte vanuit het onderwijs zijn twee van onze kernwaarden. De behoefte aan examentrainingen op het vwo resulteert er in dat wij ook een examentraining voor vwo-niveau faciliteren. Onze gescreende en getrainde talenten zijn hoogopgeleid en dus uitstekend in staat om jouw vwo-leerlingen te helpen bij het bijspijkeren van belangrijke examenstof.

Voorbereiding op de examens
De laatste loodjes voor de examens

Kan ik jullie ook benaderen voor herexamentraining?

Heb jij een of meerdere leerlingen die voor hun herexamens graag geholpen worden door een enthousiaste en hoogopgeleide student of recent afgestudeerde? Eentje die de stof in de vingers heeft en dus geschikt is voor een snel geregelde herexamentraining op vwo-niveau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op en top gemotiveerd helpen onze talenten gezakte leerlingen bij hun voorbereiding. Bijvoorbeeld tijdens een herexamentraining voor havo of een herexamentraining voor vmbo.

Een kwalitatieve examentraining

Onze talenten worden vooraf getraind, zodat ze goed voorbereid een training kunnen geven. Ze hebben de vakken waarin ze training geven met minimaal met een 7 afgerond. Wij screenen hen en zorgen ervoor dat zij over een geldig VOG beschikken. Onze ervaren regiomanagers weten wat er gevraagd wordt van een examentrainer en bereiden kandidaten optimaal voor op hun werkzaamheden. Ook staan zij altijd klaar voor vragen, zowel van jou als van onze talenten.

Examentraining met persoonlijke aandacht

Meest gestelde vragen

De training van Talentvoordocent bestaat uit 3 lesblokken met tussendoor pauzes om gefocust te blijven. Lees meer over de mogelijkheden van examentraining op jouw school.

Het aanbod aan vakken voor examentraining is bij Talentvoordocent zo breed als je kunt wensen. Lees meer over de mogelijkheden van examentraining op jouw school.

Neem contact op

Heb jij specifieke wensen? Of zoek je meer algemene ondersteuning? Wat jouw behoefte ook is, wij denken graag na over wat wij voor jou kunnen betekenen.