Examentraining havo

Als school zijnde examentraining op de havo inhuren via Talentvoordocent? Met examentrainingen op de havo krijgen jouw leerlingen de beste voorbereiding op hun examenperiode en laat je de schoolprestaties stijgen.

De examentrainers die ingezet worden hebben minstens een 7 gehaald voor het vak waarin zij examentraining geven. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de training. Benieuwd de voordelen van Talentvoordocent?

 • Betaalbare examentraining voor een vast tarief.
 • Excellente trainers die goed voorbereid aan de slag gaan.
 • Voor ieder vak en onderwijsniveau examentraining.
Examentraining havo

Waarom examentraining van Talentvoordocent?

Betaalbare training

Wij bieden betaalbare examentrainingen voor een vast tarief.

Excellente trainers

Onze examentrainers gaan goed getraind aan het werk.

Ieder vak en niveau

Voor ieder vak en onderwijsniveau examentraining op school.

Examentraining op de havo

Hoe zien examentrainingen op de havo er uit?

Bij Talentvoordocent passen we elke examentraining aan op de wensen van de school. Elke school en elk vak heeft immers andere prioriteiten. Los daarvan hanteren wij wel voor elke havo-examentraining een vast programma (met de mogelijkheid tot uitzonderingen):

 • Een (online) examentraining voor de havo duurt altijd 2 hele dagen. Op beide dagen beginnen wij om 09.00 uur en stoppen we om 17.00 uur.
 • Elke trainingsdag bestaat uit 3 tijdsblokken. In het eerste en tweede tijdsblok (elk blok duurt 1,5 uur) herhalen we examenstof voor havo Tussen elk lesblok volgt een pauze van 30 minuten. In tijdsblok 3 van de examentraining gaan we met de havoleerlingen een oefenexamen maken. Zo repeteren we het maken van examenopgaven.
 • De kosten voor examentraining zijn hetzelfde, ongeacht het aantal leerlingen of het exacte vak waarvoor jouw school examentraining wil organiseren.

Voor welke vakken kan ik havo-examentraining krijgen?

Wij organiseren op jouw school examentraining voor welk vak dan ook. Denk aan:

 • Nederlands
 • Aardrijkskunde
 • Wiskunde
 • Ckv
 • Biologie
 • Economie

Geen vak is ons te gek! Voor elk vak rekenen wij dezelfde prijs, want wij geloven in een goede voorbereiding voor iedere leerling en voor ieder vak.

Examenstof voor havoleerlingen
Beste examentraining havo

Wie brengt de havo-examenstof over op mijn leerlingen?

Als je kiest voor examentraining, dan ga je voor de beste examentraining op havoniveau. Talentvoordocent verzorgt dat met onze examentrainers. Kwaliteit staat bij ons voorop. Trainers worden niet zomaar in het diepe gegooid, maar doorlopen eerst een onboardingstraject inclusief training. Daarvoor zijn zij al door ons gescreend.

Wij selecteren hierbij enkel hoogopgeleide studenten en starters. Zoek je examentraining voor havo 5? Dan hebben de examentrainers minimaal een 7 gehaald (op havoniveau of hoger) voor het desbetreffende vak waarin zij training geven.

Wat houdt die training gedurende het onboardingstraject in?

Om de beste examentraining voor havoleerlingen te kunnen aanbieden, nemen al onze examentrainers deel aan een eigen training. Tijdens deze training leren zij onmisbare pedagogische vaardigheden voor het geven van examentraining op havoniveau (online of fysiek).

Ondertussen zorgen onze regiomanagers ervoor dat het talent over een geldig VOG beschikt en regelen wij dat hij het benodigde materiaal ontvangt. De school hoeft enkel de lokalen beschikbaar te stellen. Zo ontzorgen wij jou en jouw docenten!

Havo examenstof
De beste examentraining voor havoleerlingen

Examentraining faciliteren met NPO-gelden

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van havo-examentraining, bijvoorbeeld over hoe je NPO-gelden subsidie rondom werkdrukverlichting in het vo kunt gebruiken om een examentraining op school te laten faciliteren.

Ook vertellen we je graag meer over hoe onze trainers de examenstof aan havoleerlingen overdragen. Dit doen wij heel eenvoudig tijdens een gratis en volledig vrijblijvend adviesgesprek, online of op locatie.

Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over examentraining?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.