Onderwijsassistent

Onderwijsassistenten gezocht voor jouw school? Bijvoorbeeld in de klas ter ondersteuning van de leerkracht, voor projectbegeleiding of om altijd een back-up te hebben bij onverwachte lesuitval?

Een onderwijsassistent van Talentvoordocent biedt veel voordelen. Zo staan jouw docenten er niet meer helemaal alleen voor. Wij beschikken over een pool van 2.500+ talenten door het hele land. Dus ook in jouw regio kunnen onze toppers de benodigde onderwijsondersteuning bieden.

Deze week nog een onderwijsassistent gezocht? Talentvoordocent gaat direct voor jou aan de slag.

Onderwijsassistent

Waarom onderwijsassistenten van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Frisse energie

Talent uit andere werkvelden dan het onderwijs.

Pedagogisch onderlegd

Young professionals die pedagogisch onderlegd zijn.

Onderwijsassistent met scholier op laptop

Waarmee kan een assistent helpen?

Een assistent is flexibel in te zetten. Denk aan het ondersteunen van de leerkracht wanneer er extra aandacht nodig is voor bepaalde leerlingen.

Maar onze talenten kunnen ook zelfstandig – onder supervisie van een bevoegde leerkracht – aan de slag met de leerlingen. Ideaal bij onverwachte afwezigheid van een leerkracht.

Wat voor opleiding hebben de onderwijsassistenten gedaan?

Bij Talentvoordocent hebben onze assistenten een diverse achtergrond. Veel van onze kandidaten volgen een pedagogische hbo- of wo-opleiding en willen naast hun studie het onderwijs ondersteunen.

Anderen in onze pool hebben een opleiding tot onderwijsassistent op het mbo achter de rug. Zij hebben de specifieke opleiding onderwijsassistent niveau 3 of onderwijsassistent niveau 4 gevolgd. Allen staan te springen om jouw docenten te helpen.

Assistent helpt jongeren met schoolwerk
Assistent in de klas

Zoek jij een wo, hbo of mbo onderwijsassistent? Wij leveren dat en meer!

Bij Talentvoordocent bieden wij een breed pallet aan onderwijsondersteunende diensten. Niet alleen een onderwijsassistent, maar ook surveillanten en examentrainers leveren wij aan scholen door heel Nederland.

Wij vinden geschikte kandidaten en stomen hen middels een onboardingstraject – inclusief inhouse-training – klaar tot talent. Ook enthousiasmeren wij hen voor een toekomst in het onderwijs. Zo leveren wij een bijdrage aan het onderwijs!

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over onderwijsassistenten?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
  Meest gestelde vragen

  Een assistent in het onderwijs ondersteunt de docent of leerkracht in de klas, daar waar nodig. Deze assistent is als het ware de rechterhand van een docent of leerkracht. Lees meer over de rol van onderwijsassistent.

   

  De assistenten die wij bij Talentvoordocent inzetten, zijn proactief handelende toppers met een interesse in het onderwijs. Ze zijn hoogopgeleid en worden door ons goed getraind voordat zij aan de slag gaan op een school. Benieuwd welke vaardigheden ze nog meer hebben? Lees meer over onze onderwijsassistenten.

   

  Een assistent in het onderwijs ondersteunt de docent of leerkracht bij diens werkzaamheden. Een assistent mag niet zelfstandig voor de klas staan en lesgeven. Lees meer over onze onderwijsassistenten en hun werkzaamheden.