Surveillant onderwijs

Surveillant zijn in het onderwijs lijkt zo eenvoudig. Even de zaal in kijken en je hebt de valsspelers meteen in de smiezen. Helaas is de realiteit anders. Ben je op zoek naar kwalitatieve en flexibel inzetbare tentamen surveillanten om docenten te ontzorgen van deze taken? Bij Talentvoordocent bieden wij hoogopgeleide en getrainde onderwijstalenten aan die voor jou de surveillance uit handen nemen tijdens toetsen op de hogeschool of middelbare school. Dit doen wij razendsnel en zonder langdurig contract. Zo waarborg je de kwaliteit van het onderwijs én een eerlijk verloop van de toets. Meer weten? Lees verder of neem direct contact op.

Surveillanten onderwijs gezocht

Waarom Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

surveillant middelbare school

Wat is een surveillant?

Een surveillant is niet iemand die eventjes een oogje in het zeil houdt. Surveillance bij tentamens houdt in dat je weet welke regels zijn opgesteld en welke procedures gevolgd worden. Ook ben je op de hoogte van de studenten met extra tijd en weet je wanneer een scholier de zaal mag verlaten. Een surveillante zijn op bijvoorbeeld de middelbare school vergt dus een goede voorbereiding.

Wat doen surveillanten in het onderwijs?

Het belangrijkste is om gefocust te blijven tijdens het hele tentamen. Een goede toezichthouder laat zich niet afleiden door zijn telefoon, maar kijkt geregeld de zaal in. Surveillance houdt ook in dat je studenten vooraf goed doorlicht. Is er niemand met een ingenieus spiekbriefje? Voor een surveillant in het onderwijs geldt: een goed begin is het halve werk!

surveillant onderwijs
tentamen surveillante

Surveillanten gezocht? Wij leveren kwalitatieve ondersteuning

Talentvoordocent helpt onderwijstalenten in de voorbereiding op hun werkzaamheden. Wij vinden geschikte tentamen surveillanten en laten hen deelnemen aan ons onboardingstraject, opgezet in co-creatie met lerarenopleidingen, onderwijsinstellingen en HR-professionals. Wij enthousiasmeren onze onderwijstalenten eveneens voor een toekomst als docent. Met een onderwijstalent van Talentvoordocent waarborg je een eerlijk verloop van toetsen en laten wij talenten kennismaken met het onderwijs!

Meest gestelde vragen

Een surveillant heeft de taak om toezicht te houden. Dit kan zowel tijdens toetsen op de middelbare school als tijdens tentamens op de hogeschool. Lees meer over onze surveillanten en hoe zij jouw school kunnen ondersteunen.

 

Het naamwoord surveillant komt uit het Frans. Het betekent ‘toezichthouder’. Wilt u ondersteuning bij de surveillance op uw middelbare school? Lees meer over onze surveillanten.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!