Huiswerkbegeleiding

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding? Bij Talentvoordocent zijn meer dan 2.500 studenten en starters aangesloten, verdeeld over heel Nederland. Zij kunnen op jouw school ondersteunen bij het maken van huiswerk. Tijdens deze begeleiding ligt de focus op het ‘leren leren’, plannen en structureren van het huiswerk.

Wij selecteren en werven hoogopgeleide studenten en starters – wij noemen hen ook wel ‘talenten’ – die wij na een screening inzetten voor onderwijsondersteuning. Onze talenten ondersteunen jouw leerlingen middels begeleiding bij het huiswerk. Ideaal om docenten te ontzorgen en leerlingen vooruit te helpen.

huiswerkbegeleiding

Waarom huiswerkbegeleiding van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Huiswerkbegeleiding Engels

Huiswerkbegeleiding faciliteren met subsidie

Niet alle leerlingen zijn van zichzelf goed in het maken van huiswerk.  Huiswerkbegeleiding  kun je als school gemakkelijk inhuren, eventueel met behulp van de NPO-gelden en/of de collectieve werkdrukmiddelen rondom werkdrukverlichting in het vo.

Moeite hebben met het maken van huiswerk kan allerlei oorzaken hebben: de een heeft last van concentratieproblemen, de ander is niet goed in het creëren van overzicht en weer een ander heeft simpelweg nooit geleerd hoe je moet leren.

Bij het maken van huiswerk kan begeleiding van leerlingen hiervoor een mooie oplossing zijn. Onze talenten pakken dit met veel enthousiasme en motivatie voor jou op.

Kan ook online huiswerkbegeleiding plaatsvinden?

Naast het leveren van kwalitatieve onderwijsondersteuning vinden wij het bij Talentvoordocent ook belangrijk om in te spelen op de specifieke wensen van scholen. Flexibiliteit is voor ons een kernwaarde.

Dus of jij nu huiswerkbegeleiding in Nederland op locatie wil of dat je huiswerkbegeleiding online voor jouw leerlingen wil organiseren, wij staan klaar om in te spelen op jouw wensen en behoeften.

online huiswerkbegeleiding
ondersteuning bij huiswerk

Aan wie geven jullie begeleiding bij het huiswerk?

Wij sluiten geen enkel onderwijsniveau uit bij de begeleiding van het huiswerk. Onze talenten die helpen bij het huiswerk zijn studenten en starters die hoogopgeleid zijn.

Dit heeft als voordeel dat zowel huiswerkbegeleiding voor vwo als huiswerkbegeleiding op een basisschool mogelijk is.

Ook zijn onze talenten in te zetten voor een breed aantal vakken, waarbij zowel huiswerkbegeleiding Engels als huiswerkbegeleiding wiskunde een optie is.

Wat kost huiswerkbegeleiding via Talentvoordocent?

Hoewel flexibiliteit een kernwaarde is binnen onze dienstverlening, vinden wij voorspelbaarheid belangrijk voor wat betreft de kosten van huiswerkbegeleiding. Door verschillen in onderwijsniveau en het aantal uren dat wordt afgenomen, kunnen bij de begeleiding kosten vaak sterk verschillen in de huidige markt.

Wij willen scholen zekerheid bieden en werken daarom met vaste tarieven voor huiswerkbegeleiding. Zo weet jij direct waar je aan toe bent. Meer weten? Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek om te ontdekken wat Talentvoordocent voor jouw school kan betekenen.

Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

kosten huiswerkbegeleiding
huiswerkbegeleiding basisschool

Welk proces doorlopen talenten voordat zij de begeleiding geven?

De talenten die jij inschakelt voor begeleiding bij het huiswerk, worden gescreend en getraind voordat zij aan de slag gaan. Dit doen wij in een uitgebreid onboardingstraject, waarin wij tevens hun VOG vergoeden.

Daarnaast houden wij – zowel voorafgaand als gedurende de begeleiding – contact met de school om zo nodig bij te springen met extra talenten en eventuele obstakels uit de weg te ruimen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over huiswerkbegeleiding?

Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Deze ondersteuning is belangrijk omdat leerlingen vaak maar wat doen als het gaat om huiswerk maken. Lees meer over hoe de begeleiding van Talentvoordocent dat verandert.

    Omdat het bij deze begeleiding draait om leren huiswerk maken, is het niet gericht op specifieke vakken. Lees meer over wat huiswerkbegeleiding precies is en wat de alternatieven zijn.

    Talentvoordocent is werkzaam door het hele land, dus ook in jouw regio! Lees meer over hoe wij huiswerkbegeleiding faciliteren op jouw school.