Hoe kunnen wij je helpen?

Categorie

Je kunt op verschillende wijzen met ons in contact komen. Zo zijn wij bereikbaar via de mail, kun je ons bellen en is het zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur. En dat allemaal volledig vrijblijvend. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Onderwijsondersteuning is snel geregeld bij Talentvoordocent. Nadat je ons hebt gebeld met jouw behoefte aan onderwijsondersteuning, gaan wij aan de slag met het werven en selecteren van hoogopgeleide onderwijstalenten. Bel direct en wij gaan meteen voor je aan de slag.

De kosten voor het inhuren van onderwijsondersteuning hangen af van de specifieke dienst of diensten die jouw school afneemt, in welk volume je deze afneemt en voor welke periode. Veel scholen maken gebruik van NPO-gelden om extra ondersteuning op hun school in te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Lees meer over het inzetten van NPO-gelden. Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel, app of mail direct. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Ja, bij Talentvoordocent is onderwijsondersteuning door onze onderwijstalenten wekelijks opzegbaar. Ook kun je wekelijks aangeven of je behoefte hebt aan meer of minder ondersteuning.

Op de pagina algemene voorwaarden vind je alle informatie over onze voorwaarden.

 

Talentvoordocent zet hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden in voor onderwijsondersteuning op basisscholen en middelbare scholen door heel Nederland. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Onze onderwijstalenten zijn hoogopgeleid. Dit betekent dat zij minimaal een hbo-achtergrond hebben. Ze studeren of zijn recent afgestudeerd aan een hogeschool of een universiteit. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Nadat je vrijblijvend contact met ons op hebt genomen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we jullie wensen afstemmen op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Vervolgens werven wij geschikte onderwijstalenten – die wij een onboardingstraject inclusief training aanbieden – waarna zij op jouw school starten met hun werkzaamheden. Lees meer over onze werkwijze.