Hoe kunnen wij je helpen?

Categorie

Wij zijn bereikbaar via de mail. Ook kun je ons bellen of appen.

Je kunt ons elke werkweek bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur. En dat volledig vrijblijvend.

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Scholen kunnen ons contactformulier invullen en werkzoekenden kunnen terecht bij dit sollicitatieformulier.

Dit hangt af van de functie. Na het adviesgesprek starten wij nog dezelfde week met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Een surveillant is hierbij sneller geregeld dan een onderwijsassistent.

Bel nu of plan direct een adviesgesprek in. Dan gaan wij voor je aan de slag!

De kosten worden beïnvloed door drie factoren: a) de dienst die jouw school afneemt, b) in welk volume en c) voor welke periode.

Veel scholen maken gebruik van subsidies om extra ondersteuning op hun school in te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over subsidies in het onderwijs.

Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Belapp of mail direct. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Ja, onderwijsondersteuning zoals onderwijsassistentie of surveilleren is wekelijks opzegbaar.

Ook kun je tot 24 uur van tevoren aangeven of je meer of minder ondersteuning wil. Bijvoorbeeld omdat je door ziekte behoefte hebt aan een extra surveillant.

Op de pagina algemene voorwaarden vind je alle informatie over onze voorwaarden.

Talentvoordocent zet voornamelijk (veelal hoogopgeleide) studenten en starters in op middelbare scholen door heel Nederland. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Van onze kandidaten heeft 90% het opleidingsniveau hbo of hoger. Wij koppelen hen aan middelbare scholen op basis van hun kwaliteiten en de eisen voor een specifieke opdracht, klus of functie. Lees meer over onze onderwijstalenten.

De eerste stap is het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin geef je jouw wensen en behoeften aan. Wij adviseren wat er mogelijk is.

Ben je enthousiast over onze voorgestelde oplossing? Dan gaan wij aan de slag met het selecteren van de beste kandidaat (of kandidaten), die wij een persoonlijk onboardingstraject aanbieden.

Na een kennismakingsgesprek – en uiteraard jouw goedkeuring – kan de kandidaat starten! Lees meer over onze werkwijze.