Hoe werkt Talentvoordocent?

Zoek jij ondersteuning voor jouw school of kinderopvang? Bij Talentvoordocent hebben wij een creatieve oplossing voor het personeelstekort: wij laten studenten en starters laagdrempelig kennismaken met het onderwijs en de kinderopvang. Zo inspireren wij hen tot een vervolgloopbaan én bieden we scholen en kinderopvangcentra de gewenste ondersteuning.

Onze talenten zijn o.a. inzetbaar als onderwijsassistent, surveillant, examentrainer of pedagogisch medewerker. Maar wij sparren ook graag over andere vormen van ondersteuning. En voor deze ondersteuning kun je zelfs NPO-gelden of subsidie voor werkdrukverlichting in het vo inzetten.

Hoe werkt Talentvoordocent?

Waarom ondersteuning van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Stap 1 van 'Hoe werkt Talentvoordocent': Aanmelding

Aanmelding

Je bent door ons benaderd of hebt zelf contact opgenomen. We plannen direct een gratis adviesgesprek in.

Met onze talenten (studenten en loopbaanstarters) hebben wij altijd een oplossing voor jouw school of kinderopvang in huis. Welkom!

Intake

Tijdens het intakegesprek geef je aan wat jouw school of kinderopvang precies zoekt. Wij adviseren over de mogelijkheden.

Samen komen we tot een mooie oplossing. Vervolgens gaan wij aan de slag met het werven en selecteren van gemotiveerde toppers.

Stap 2 van 'Hoe werkt Talentvoordocent': Intake
Stap 3 van 'Hoe werkt Talentvoordocent': Selectie

Selectie

Wij hebben de beste kandidaat (of kandidaten) geselecteerd. Deze topper is door ons getraind (bijvoorbeeld in klassenmanagement) of geadviseerd (bijvoorbeeld bij het verbeteren van hun cv).

Na een kennismakingsgesprek met de kandidaat maak jij een definitieve keuze.

Start

Nu is de kandidaat klaar om op jouw school of kinderopvang aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als examentrainer, pedagogisch medewerker, surveillant of onderwijsassistent.

Wij blijven in nauw contact met de kandidaat. Ook voor jouw school of kinderopvang staan wij altijd klaar. Elke maand evalueren we samen de gang van zaken.

Stap 4 van 'Hoe werkt Talentvoordocent': Start

Onze succesformule

De afgelopen 2 jaar zijn wij als een raket gegaan. Meer dan 200 scholen en kinderopvangen door heel Nederland vertrouwen op onze unieke en flexibele oplossing. Onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers, examentrainers en surveillanten: wij regelen elke vorm van ondersteuning in het onderwijs en de kinderopvang. Hiervoor maken veel scholen gebruik van de NPO-gelden en de subsidie voor werkdrukverlichting in het vo. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Review Talentvoordocent

Directrice Maaike

Basisschool de Wegwijzer

De communicatie met Talentvoordocent verloopt prima. Het is prettig dat je als school van tevoren een inschrijfformulier van de talenten ontvangt. Zo krijg je een beeld van hun achtergrond. De talenten hebben inzicht, zien waar de ondersteuning nodig is en zijn proactief. Het is ook leuk om te zien dat talenten die regelmatig ondersteunen echt betrokken zijn bij de school en de leerlingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken graag tijd voor je vrij. Samen ontdekken we hoe Talentvoordocent jouw school of kinderopvang van dienst kan zijn.
    Meest gestelde vragen

    Ja, Talentvoordocent biedt ook onderwijsondersteuning voor het basisonderwijs. Onder meer als onderwijsassistent of zomerschooltrainer. Lees meer over de diensten die wij verrichten voor het basisonderwijs.

    Ja, ook binnen het voortgezet onderwijs bieden wij ondersteuning. Zo zijn onze talenten in het voortgezet onderwijs onder andere in te zetten als surveillant, examentrainer of administratieve medewerker. Lees meer over de diensten die wij verrichten voor het voortgezet onderwijs.