Hoe werkt Talentvoordocent?

Talentvoordocent biedt het extra paar handen waar jouw school behoefte aan heeft. Hoe? Door onderwijsinstellingen te koppelen aan starters met een interesse in het onderwijs. Zo laten wij hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden kennismaken met het onderwijs, met hopelijk een verdere carrière tot gevolg. Wij noemen hen dan ook onderwijstalenten. Zij zijn onder meer in te zetten als surveillant, onderwijsassistent en examentrainer. Heb jij behoefte aan iets anders? In overleg komen we tot een passende dienstverlening. Meer weten over hoe wij te werk gaan? Wij geven je graag antwoord op de vraag: hoe werkt Talentvoordocent?

Hoe werkt Talentvoordocent?

Stap 1: Kennismaking

Interesse in een samenwerking? Dan kun je contact opnemen via de mail, telefoon of WhatsApp. In gesprek met onze accountmanager neem jij de mogelijkheden van een samenwerking door. Talentvoordocent heeft de beschikking over een grote, landelijke pool aan onderwijstalenten. Zij zijn flexibel inzetbaar en jij zit niet vast aan een langdurig contract. Maar enkele onderwijstalenten nodig voor bijvoorbeeld een examentraining? Ook dat is mogelijk.

Wij beloven altijd te leveren. Gebeurt dit niet? Dan maken wij er onze persoonlijke missie van om door te gaan met zoeken naar een geschikte kandidaat.

 

Stap 2: Werving, selectie en plaatsing

Wij hechten bij Talentvoordocent waarde aan goed contact met onderwijsinstellingen en onze onderwijstalenten. Bij het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor jouw onderwijsinstelling kijken wij naar talenten die het onderwijs willen ontdekken. We zoeken talenten met een pedagogische achtergrond die zelfstandig te werk gaan en een enthousiaste instelling hebben. Onze regiomanagers hebben geregeld persoonlijk contact met onze community van onderwijstoppers. Zo weten zij wat er leeft bij onze alsmaar groeiende club van talenten en kunnen zij daar direct op inspelen.

 

Stap 3: Training van onderwijstalenten

De kwaliteit van onze onderwijstalenten wordt gewaarborgd door een inhouse-training voorafgaand aan hun werkzaamheden. Deze training is onderdeel van ons zorgvuldige onboardingstraject. Onderwijstalenten worden onder meer gecoacht in klassenmanagement en algemene vaardigheden. Zo worden ze voorbereid op de onderwijstaken die zij bij jou op school zullen uitvoeren.

 

Stap 4: Aan de slag

Na een nauwkeurige werving, selectie en training zijn onze onderwijstalenten klaar om op jouw school aan de slag te gaan! We houden contact met jou en de onderwijstalenten en zorgen samen voor een soepel verloop van de werkzaamheden. Geregeld spreken we met jou af voor een evaluatie van onze samenwerking. In overleg komen we tot een nog beter eindresultaat!

Meest gestelde vragen

Ja, Talentvoordocent biedt ook onderwijsondersteuning voor het basisonderwijs. Onder meer als onderwijsassistent of zomerschooltrainer. Lees meer over de diensten die wij verrichten voor het basisonderwijs.

Ja, ook binnen het voortgezet onderwijs bieden wij ondersteuning. Zo zijn onze onderwijstalenten in het voortgezet onderwijs onder andere in te zetten als surveillant, examentrainer of administratieve medewerker. Lees meer over de diensten die wij verrichten voor het voortgezet onderwijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij maken graag tijd vrij om met jou de mogelijkheden voor jouw school te bespreken.