Hoe kan ik werken bij Talentvoordocent?

Altijd al willen weten of er een docent in jou schuilt? Talentvoordocent laat gemotiveerde studenten en starters – zowel met als zonder onderwijsachtergrond – het onderwijs ontdekken. Hoe? Door enthousiaste kandidaten zoals jij te matchen met basisscholen en middelbare scholen die behoefte hebben aan onderwijsondersteuning. Zo kun jij werkervaring opdoen in een flexibele en goedbetaalde (bij)baan! Voordat je aan de slag gaat, start je met een uitgebreid onboardingstraject inclusief training. Daarom noemen wij al onze studenten en starters ook wel onderwijstalenten. Weet jij al lang dat je het onderwijs in wil en heb je een docentendiploma op zak? Ook dan kun je via Talentvoordocent aan de slag. Meer weten over hoe wij te werk gaan? Wij vertellen je graag meer over het werken bij Talentvoordocent.

Hoe werkt Talentvoordocent?

Stap 1: Jij geeft je op

Misschien heb je een advertentie voorbij zien komen, heb je ons gespot op Instagram of heeft een van onze regiomanagers je benaderd. Je checkt onze website en vult het inschrijfformulier in. Hier of bij een vacature waar je interesse in hebt. Naar aanleiding hiervan nemen wij contact met je op, om te bespreken wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is. Wat spreekt je aan? Samen bepalen jullie welke klus of (bij)baan het wordt. Tof dat jij de nieuwste aanwinst van onze community van onderwijstoppers bent!

Of het tijdelijk of langdurig is, parttime of fulltime is, in het noorden of het zuiden van het land is; wij hebben van alles wat! Onze belofte aan jou is een flexibele (bij)baan in het onderwijs waarmee jij relevante werkervaring opdoet!

Stap 2: We voeren een informerend gesprek

Onze regiomanagers zorgen ervoor dat de opdrachtgever en jij allebei tevreden zijn en blijven over jouw werkzaamheden. Daarom gaan we eerst met je in gesprek over de klus die je gaat uitvoeren of de (bij)baan die je hebt aangenomen. Of het nu een tijdelijke klus is of een (bij)baan met een vast aantal uur per week, we vinden al onze onderwijstalenten even belangrijk. Met vragen kun je daarom altijd terecht bij onze regiomanagers. Zij staan voor je klaar!

Stap 3: Tijd voor het papierwerk

Wij sturen niet zomaar talenten ergens op af. Waar wij jou flexibiliteit, een mooi uurtarief en relevante werkervaring beloven, zeggen wij scholen toe dat wij kwaliteit leveren. Dat betekent dat wij goed kijken naar jouw skills en de vereisten voor de job. Bij de ene (bij)baan of klus is dat uitgebreider dan bij de andere. Afhankelijk daarvan vragen wij jou de benodigde informatie aan te leveren. Onze regiomanagers en office managers regelen alles rondom jouw contract. Ook zorgen zij ervoor dat jij een verklaring omtrent gedrag (VOG) kunt aanvragen, op onze kosten!

Stap 4: Tijd om te werken bij Talentvoordocent!

We laten je niet zomaar op pad gaan, eerst plannen we nog een training in. Zo kun jij met zelfvertrouwen voor de klas staan. Ga je een vast aantal uren draaien op een basisschool? Dan plannen we ook nog een kennismakingsgesprek in met je nieuwe collega’s. Nu is het showtime! Jij bent aan de beurt om onze community van onderwijstoppers te vertegenwoordigen. Heel veel succes! Heb je ergens vragen over? Je kunt altijd terecht bij jouw regiomanager. Samen zorgen wij ervoor dat je een leuke en leerzame tijd hebt tijdens het werken bij Talentvoordocent.

Wil jij ook onderwijstalent worden?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op om de vervolgprocedure met je te bespreken.
    Meest gestelde vragen

    Nee, ook zonder diploma kun je aan de slag in het onderwijs. Lees meer over het werken bij Talentvoordocent.