Hoe gaan wij te werk?

Op zoek naar werk in het onderwijs of de kinderopvang? Dan moet je bij Talentvoordocent zijn.

Voor iedere onderwijsprofessional (in wording) hebben wij de ideale baan. Van beginner tot veteraan. En van pedagogisch medewerker tot surveillant of docent.

Wij matchen jou met een school of kinderopvang, overal in Nederland. Zo vind jij een flexibele en goedbetaalde onderwijsbaan!

Hoe werkt Talentvoordocent?
Stap 1 van 'Werken bij Talentvoordocent': Aanmelding

Aanmelding

Misschien heb je gereageerd op een van onze vacatures. Of ben je door ons benaderd, bijvoorbeeld via sociale media. Je hebt in ieder geval interesse in een leuke en uitdagende onderwijsbaan.

Bij Talentvoordocent vinden en verbinden wij talent met het onderwijs en de kinderopvang. Welkom!

Kennismaking

Tijdens ons kennismakingsgesprek stellen we vast wat jouw wensen en behoeften zijn. Misschien heb je een heel loopbaanplan in gedachten. Of ben je een zij-instromer en wil je het onderwijs ontdekken.

Samen vormen we een duidelijk beeld van wat je zoekt en hoe wij jou daarin kunnen helpen. Zo vinden wij jouw ideale opdracht, project of functie.

Stap 2 van Werken bij Talentvoordocent : Kennismaking
Stap 3 van 'Werken bij Talentvoordocent': Voorbereiding

Voorbereiding

In deze fase bieden wij op maat gemaakte begeleiding, zoals persoonlijk loopbaanadvies. Ga je surveilleren? Dan ben je welkom bij onze inhouse-training.

Ga je als gediplomeerde professional aan de slag? Dan kom je eerst op gesprek bij de school. Ook als je nog studeert en als pedagogisch medewerker actief wordt op een kinderopvang, kom je eerst langs voor een gesprek op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang.

Intussen doen wij het papierwerk. Jij vraagt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Wij vergoeden de kosten! Als je actief wordt in de kinderopvang, schrijf je je ook in het Personenregister Kinderopvang (PRK) in.

Start

Time to shine! Het is tijd voor het echte werk. Ga je op structurele basis aan de slag op een school of kinderopvang? Dan plannen we eerst nog een introductiemoment in waarop je je nieuwe collega’s ontmoet.

Ook daarna zul je ons nog vaak spreken. Niet alleen kun je altijd contact opnemen, ook zitten we geregeld om de tafel voor persoonlijke begeleiding.

Stap 4 van 'Werken bij Talentvoordocent': Start

Werken op een school of kinderopvang bij jou in de buurt?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.
    Meest gestelde vragen

    Nee, ook zonder diploma kun je aan de slag in het onderwijs. Lees meer over het werken bij Talentvoordocent.