Hoe gaan wij te werk?

Lijkt het jou tof om aan de slag te gaan in het onderwijs of de kinderopvang? Ontdek de mogelijkheden!

Young professionals maken via Talentvoordocent kennis met het onderwijs en de kinderopvang. Als surveillant of onderwijsassistent. Maar ook als examentrainer of pedagogisch medewerker.

Wij matchen jou met een school of kinderopvang. Een flexibele of vaste baan, overal in Nederland. En altijd met de persoonlijke aanpak van een regiomanager die weet wat jij zoekt.

Hoe werkt Talentvoordocent?

Waarom werken bij Talentvoordocent?

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Flexibel werk

Werk waar jij wil, wanneer jij wil en in verschillende functies.

Laagdrempelig kennismaken

Ontdek op een toegankelijke manier het onderwijs en de kinderopvang.

Stap 1 van 'Werken bij Talentvoordocent': Aanmelding

Aanmelding

Misschien zag je een vacature voorbijkomen. Of hebben wij je benaderd. In ieder geval toon je interesse in een leuke en uitdagende (bij)baan in het onderwijs of de kinderopvang.

Bij Talentvoordocent laten wij young professionals laagdrempelig kennismaken met het onderwijs en/of de kinderopvang. Welkom!

Kennismaking

Laten we kennismaken! Tijdens ons gesprek komen jouw wensen en behoeften ter sprake. Heb je al een duidelijke loopbaanplan in gedachten? Of weet je nog niet precies wat je wil?

In ons gesprek wordt helder wat jij zoekt en hoe wij je hierin kunnen helpen. Zo vinden wij jouw ideale opdracht, project of functie.

Stap 2 van Werken bij Talentvoordocent : Kennismaking
Stap 3 van 'Werken bij Talentvoordocent': Voorbereiding

Voorbereiding

Na de wat, komt de hoe. Oftewel, hoe kunnen wij jou begeleiden in jouw beginnende loopbaan? Van inhouse-trainingen tot een make-over van je cv: wij helpen je verder.

Ga je aan de slag als pedagogisch medewerker of onderwijsassistent? Dan nodigen we je eerst uit voor een kennismakingsgesprek op de school of kinderopvang.

Intussen doen wij het papierwerk. En vraag jij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, die wij volledig vergoeden.

Kom je te werken in de kinderopvang? Dan schrijf je je ook in het Personenregister Kinderopvang (PRK) in.

Start

Time to shine! Ga je ergens blijvend aan het werk? Dan plannen we eerst een introductiemoment in met je nieuwe collega’s.

Ook hierna zul je ons nog vaak spreken. Misschien heb je zelf vragen. Of hebben wij een leuke klus voor je in gedachten. We blijven in nauw contact!

Stap 4 van 'Werken bij Talentvoordocent': Start

Meest gestelde vragen

Ook zonder diploma kun je aan de slag in het onderwijs. Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie proeven van het onderwijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!

Of lees hier meer over werken bij Talentvoordocent.