Pedagogisch medewerker

Zoek jij een pedagogisch medewerker voor jouw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Talentvoordocent is waar talent het onderwijs ontmoet.

Met onze pedagogische medewerkers krijg jij je formatie weer rond. En krijgt jouw team van professionals ondersteuning die ze goed kunnen gebruiken.

Wij werken door heel Nederland en bieden een persoonlijke aanpak, flexibele inzet en betaalbare ondersteuning. Zoek je een pedagogisch medewerker voor jouw kinderopvang? Neem contact op en wij gaan direct voor je aan de slag!

Pedagogisch medewerker

Waarom pedagogisch medewerkers van Talentvoordocent?

Pm´er voor een kinderdagverblijf

Wat doet een pedagogisch medewerker van Talentvoordocent?

Een pedagogisch medewerker van Talentvoordocent verricht op jouw kinderopvang dezelfde taken als elke andere pedagogische medewerker.

Dat wil zeggen: op een kinderdagverblijf houdt een pm’er zich hoofdzakelijk bezig met de ontwikkeling en verzorging van kinderen. Op een bso ondersteunt ons talent bij van alles. Denk aan het verzorgen van eten en drinken en het houden van toezicht op spelactiviteiten.

Onze talenten kunnen ingezet worden als volwaardig medewerker. Zo zijn zij de ideale ondersteuners en nemen ze druk weg bij jouw team. Wel zo fijn, toch?!

Wat voor achtergrond heeft een pedagogisch medewerker van Talentvoordocent?

De pedagogisch medewerkers die wij inzetten zijn young professionals. Dat wil zeggen: studenten en starters die een relevante studie volgen of hebben afgerond.

Vanwege het personeelstekort heeft de overheid de eisen rondom pedagogisch medewerkers tijdelijk versoepeld. Studenten en starters in specifieke situaties (afhankelijk van opleiding en studievoortgang) mogen daardoor al tijdens hun studie aan de slag. Onze talenten vallen in deze categorie.

Buitenspelen op de buitenschoolse opvang
Pedagogisch medewerkers die activiteiten verzorgen

Hoe bereiden jullie pedagogisch medewerkers voor op hun werkzaamheden?

Allereerst stellen we tijdens een intakegesprek vast wat jullie behoeften zijn. Daarna gaan wij op zoek naar kandidaten.

Bij het zoeken naar young professionals kijken we naar een aantal criteria, zoals goede sociale vaardigheden, verzorgend vermogen en pedagogische skills. Tijdens de onboarding van een young professional vragen wij naar hun wensen. Zo vinden wij de beste matches tussen talent en organisatie.

Maar we zoeken niet enkel naar een juiste match. Wij zorgen er ook voor dat een talent beschikt over een geldig VOG (die wij vergoeden) en wordt ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang. Zo bereiden wij een pedagogisch medewerker optimaal voor op diens werkzaamheden.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken jouw wensen en nemen samen de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij werven een geschikte kandidaat. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na aanvraag van een VOG en een PRK-inschrijving start het talent!

Een gratis adviesgesprek over pedagogisch medewerkers?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.