Onderwijsassistent voortgezet onderwijs

Op zoek naar een onderwijsassistent voor het voortgezet onderwijs? Dan ben jij aan het juiste adres. Bij Talentvoordocent koppelen wij een onderwijsassistent vo aan scholen met een grote behoefte aan extra ondersteuning. Dus hebben jouw leerkrachten het zo druk dat zij wel wat extra handen in de klas kunnen gebruiken? Dan komen onze onderwijstoppers goed van pas. Meer weten? Neem contact met ons op en wij gaan direct voor jou aan de slag.

Onderwijsassistent voortgezet onderwijs

Waarom Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Onderwijsassistent vo

Waarbij ondersteunt een onderwijsassistent op de middelbare school?

Assisteren in het voortgezet onderwijs kan vele vormen aannemen. Denk aan toezicht houden en coaching tijdens studie-uren of practicumopdrachten, begeleiding van individuele leerlingen of het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Onze talenten doen het allemaal. Zij ondersteunen in het onderwijs waar en wanneer jij ook extra mensen nodig heeft. Zo komen jouw docenten toe aan de werkzaamheden die er echt toedoen.

Wat zijn de voordelen van een onderwijsassistent vo?

Met een onderwijsassistent vo voor de klas bied jij jouw werknemers de mogelijkheid om in speciale gevallen vanuit huis te werken, wanneer zij vanwege (het mogelijke risico op) ziekte niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Dus heb jij een docent die in het griepseizoen een dag niet aanwezig kan zijn? Met een onderwijsassistent voor het voortgezet onderwijs uit de pool van Talentvoordocent kunnen diens lessen zoveel mogelijk doorgang vinden.

Onderwijsassistent middelbare school
Onderwijsassistente voortgezet onderwijs

Wanneer is een onderwijsassistent klaar voor het voortgezet onderwijs?

Tijdens een onboardingstraject worden onze hoogopgeleide en flexibel inzetbare talenten getraind om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op hun werkzaamheden. Een van die werkzaamheden is het opvangen van leerlingen, wanneer een les dreigt uit te vallen door onverwachte afwezigheid van een docent. Ons onderwijstalent houdt orde in het lokaal, terwijl jouw docent vanuit huis lesgeeft via videoverbinding.

Meest gestelde vragen

Een onderwijsassistent in het voortgezet onderwijs assisteert de docent. Bijvoorbeeld door extra aandacht te schenken aan leerlingen die daar behoefte aan hebben. Lees meer over onderwijsassistenten in het voortgezet onderwijs en hun werkzaamheden.

 

Een leraarondersteuner mag in tegenstelling tot een onderwijsassistent zelfstandig taken uitvoeren, zoals les geven. Lees meer over een leraarondersteuner en een onderwijsassistent.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag maken wij tijd voor jou vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor jouw school te bespreken.