Bijles basisschool

Wil jij bijles op jouw basisschool faciliteren? Maar zorgt het personeelstekort in het onderwijs ervoor dat jij te weinig mankracht hebt om bijles voor basisschoolleerlingen te organiseren? Talentvoordocent koppelt jouw school aan hoogopgeleide en getrainde studenten en recent afgestudeerden – wij noemen deze toppers ook wel ‘talenten’ – die bijles in het basisonderwijs kunnen verzorgen. Zo kunnen leerlingen leerachterstanden inlopen en kunnen jouw docenten zich focussen op hun lesinhoudelijke werkzaamheden. Zo zorg jij voor het beste onderwijs voor al jouw leerlingen!

Begeleiding in het onderwijs

Waarom bijles via Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Hulp van studenten op de basisschool

Wat voor mogelijkheden zijn er voor bijles op een basisschool?

Bij Talentvoordocent leveren wij maatwerk. Dat betekent dat wij samen met een school inventariseren waar zij behoefte aan hebben en hoe wij hierin een rol kunnen spelen. Met betrekking tot bijles voor basisschoolleerlingen zijn hier verschillende opties voor. Misschien zoek jij specifiek naar online bijles voor een basisschool of ben je juist benieuwd naar de mogelijkheden voor bijles in de zomervakantie voor een basisschool. Wij denken graag met je mee.

Voor welke vakken kan bijles op een basisschool worden gegeven?

In welk vak leerlingen een achterstand hebben opgelopen, kan sterk verschillen. Het is daarom logisch als jij bijles voor verschillende vakken wil organiseren. Talentvoordocent kan dit voor jou faciliteren. Of je nu rekenbijles op een basisschool behoeft of juist interesse hebt in het organiseren van een bijles taal op een basisschool, onze talenten pakken het met veel enthousiasme op en helpen jouw leerlingen hun achterstanden in te halen.

reken bijles basisschool
bijles basisonderwijs

Faciliteren jullie bijles aan basisschoolleerlingen op alle niveaus?

Ja, bij Talentvoordocent maakt het niet uit of een school leerlingen uit groep 5 wil bijspijkeren of dat een school bijles voor groep 8 wil organiseren. Wij staan klaar om met onze hoogopgeleide en gescreende talenten ondersteuning te bieden waar en wanneer dat nodig is.

Wat is het proces van Talentvoordocent voorafgaand aan bijles op een basisschool?

Flexibiliteit en kwaliteit staan voorop bij de diensten die Talentvoordocent levert. Dat betekent dat we als eerste in gesprek gaan met jou over jouw wensen. Samen spreken we af welke diensten Talentvoordocent wanneer zal leveren. Ook bespreken we hoe bijles op jouw basisschool kan plaatsvinden en tegen welk tarief de bijles gegeven kan worden.

bijles groep 8
basisonderwijs ondersteuning

Hoe vinden jullie gekwalificeerde talenten voor bijles op een basisschool?

Daarna gaan wij aan de slag om uit onze grote pool hoogopgeleide talenten te selecteren. Afhankelijk van de vraag werven we nieuwe studenten of recent afgestudeerden die wij laten deelnemen aan een uitgebreid onboardingstraject, inclusief training en een VOG die wij vergoeden. Zo garanderen wij een kwalitatief hoogstaande ondersteuning op jouw basisschool.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over bijles?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.