Surveillant onderwijs gezocht?

Surveillant zijn in het onderwijs lijkt zo eenvoudig. Even de zaal in kijken en je hebt de valsspelers meteen in de smiezen. Helaas is de realiteit anders. Ben je op zoek naar kwalitatieve en flexibel inzetbare tentamen surveillanten om docenten te ontzorgen van deze taken?

Bij Talentvoordocent bieden wij studenten en starters aan die voor jou de surveillance uit handen nemen tijdens toetsen op de hogeschool of middelbare school. Dit doen wij razendsnel en op flexibele wijze. Zo waarborg je de kwaliteit van het onderwijs én een eerlijk verloop van de toets.

Surveillanten gezocht? Lees verder of neem direct contact op voor het inhuren van surveillanten.

Surveillanten onderwijs gezocht

Waarom surveillanten van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Frisse energie

Talent uit andere werkvelden dan het onderwijs.

Efficiënte inzet

Bespaar tijd en geld met betaalbare surveillanten.

surveillant middelbare school inhuren

Wat is een surveillant in het onderwijs?

Een surveillant in het onderwijs is niet iemand die eventjes een oogje in het zeil houdt. Surveillance bij tentamens houdt in dat de surveillant weet welke regels zijn opgesteld en welke procedures gevolgd worden.

Ook is de surveillant op de hoogte van de studenten met extra tijd en weet hij of zij wanneer een scholier de zaal mag verlaten.

Een surveillante zijn op bijvoorbeeld de middelbare school vergt dus een goede voorbereiding. Deze uitgebreide voorbereiding voordat je een surveillant voor het onderwijs gaat inhuren krijgen de studenten en starters vanuit Talentvoordocent.

Wat doen onze surveillanten in het onderwijs?

De belangrijkste taak van onze surveillanten in het onderwijs is om gefocust te blijven tijdens het hele tentamen. Een goede toezichthouder laat zich niet afleiden door zijn telefoon, maar kijkt geregeld de zaal in.

Surveillance houdt ook in dat je studenten vooraf goed doorlicht. Is er niemand met een ingenieus spiekbriefje? Voor een surveillant in het onderwijs geldt: een goed begin is het halve werk!

Surveillanten gezocht? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

surveillant onderwijs gezocht
tentamen surveillante inhuren

Surveillanten voor het onderwijs gezocht? Wij leveren kwalitatieve ondersteuning

Talentvoordocent biedt uw school studenten en starters aan die kunnen ondersteunen tijdens de surveillance. Wanneer je surveillanten voor het onderwijs wil inhuren, vinden wij geschikte tentamen surveillanten en laten wij hen deelnemen aan ons onboardingstraject.

Wij enthousiasmeren onze talenten met deze toffe bijbaan voor een vervolgloopbaan in het onderwijs. Met een talent van Talentvoordocent waarborg je een eerlijk verloop van toetsen en laten wij talenten kennismaken met het onderwijs!

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over surveillanten?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Een surveillant heeft de taak om toezicht te houden. Dit kan zowel tijdens toetsen op de middelbare school als tijdens tentamens op de hogeschool. Surveillanten voor het onderwijs gezocht? Lees meer over onze surveillanten en hoe zij jouw school kunnen ondersteunen.

     

    Het naamwoord surveillant komt uit het Frans. Het betekent ‘toezichthouder’. Wil je ondersteuning bij de surveillance op uw middelbare school door surveillanten voor het onderwijs in te huren? Lees meer over onze surveillanten.