Over ons

Lastige problemen vragen om creatieve oplossingen. Bij Talentvoordocent zagen wij de creatieve oplossing voor het tekort aan onderwijs- en kinderopvangpersoneel.

Wat nou als je studenten en starters laagdrempelig kennis laat maken met lesgeven en de kinderopvang? Zo bied je scholen en kinderopvangcentra ondersteuning en kun je talenten inspireren tot een onderwijscarrière of loopbaan in de kinderopvang.

Teamfoto talentvoordocent 2023 najaar over ons

De voordelen voor onze talenten

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Flexibel werk

Werk waar jij wil, wanneer jij wil en in verschillende functies.

Laagdrempelig kennismaken

Ontdek op een toegankelijke manier het onderwijs en de kinderopvang.

“Waar talent het onderwijs ontmoet.”

Hoe zijn wij begonnen?

Onze oprichters Ludo Jacobs en Tim Bult delen een passie voor het verbinden van young professionals met organisaties voor een positieve impact op de arbeidsmarkt. Dat begon met een bijlesplatform voor particulieren en groeide in 2020 door tot een arbeidsbemiddelaar in het onderwijs en inmiddels ook de kinderopvang.

Werkend vanuit hartje Nijmegen, zet ons team zich elke dag vol enthousiasme in voor scholen en kinderopvangen door heel het land.

Missie

Wij verbinden young professionals met organisaties in het onderwijs en de kinderopvang voor een laagdrempelige kennismaking, zodat ondersteuning wordt gefaciliteerd en nieuwe aanwas wordt gecreëerd.

Onze succesformule

De afgelopen 2 jaar zijn wij als een raket gegaan. Meer dan 200 scholen en kinderopvangen door heel Nederland vertrouwen op onze unieke en flexibele oplossing.

Onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers, examentrainers en surveillanten: wij regelen elke vorm van ondersteuning in het onderwijs en de kinderopvang.

Hiervoor maken veel scholen gebruik van de NPO-gelden en de subsidie voor werkdrukverlichting in het vo. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

De voordelen voor scholen en kinderopvangen

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Onze kandidaten op jouw school of kinderopvang inzetten?

Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.