Over ons

Ieder kind verdient doorlopend, kwalitatief onderwijs en een goede opvang. Daarom zijn wij in 2020 begonnen met Talentvoordocent. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar gespecialiseerd in het onderwijs. Wij leggen ons toe op uitzenden, detachering en verloning.

Werkend vanuit hartje Nijmegen, zet ons team zich elke dag vol enthousiasme in voor onderwijsinstellingen door heel Nederland. Meer dan 200 scholen en kinderopvangen vertrouwen op onze unieke en flexibele oplossing. Doen jullie mee?

“Wij vinden en verbinden talent met het onderwijs.”

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Missie

Talentvoordocent biedt de totaaloplossing voor onderwijspersoneel op een school of kinderopvang. Hoe doen wij dat?

  • Wij vinden en verbinden studenten en loopbaanstarters met scholen en kinderopvangen voor ondersteuning op korte termijn. Zij worden zo geënthousiasmeerd voor een loopbaan in deze uitdagende sector.
  • Tegelijkertijd vinden wij gediplomeerde professionals voor inzet op langere termijn.

Wij noemen hen allen talenten. Talenten die wij persoonlijke begeleiding bieden. Zo vinden wij de beste oplossing voor school of kinderopvang én kandidaat.

Visie

Wij beloven continuïteit voor jouw basisschool, middelbare school of kinderopvang. Met ondersteuning van onze talenten krijgen jouw onderwijsprofessionals de ruimte om te doen waar zij goed in zijn. Samen zorgen wij ervoor dat leerlingen de aandacht krijgen die zij verdienen.

Onze succesformule

De afgelopen 2 jaar zijn wij als een raket gegaan. Meer dan 200 scholen en kinderopvangen door heel Nederland vertrouwen op onze unieke en flexibele oplossing.

Docenten, pedagogische medewerkers, leerkrachten, examentrainers, surveillanten en conciërges: wij regelen het allemaal.

Voor het inhuren van personeel in het onderwijs maken veel scholen gebruik van de NPO-gelden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze kandidaten op jouw school of kinderopvang inzetten?

Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.