Over ons

Onze oprichters Ludo Jacobs en Tim Bult delen een passie voor het onderwijs. Hun wens om scholen te ondersteunen en talenten te enthousiasmeren voor een onderwijsbaan leidde in 2020 tot de oprichting van Talentvoordocent. Werkend vanuit ons prachtige kantoor in hartje Nijmegen, zet ons team zich elke dag vol enthousiasme in voor onderwijsinstellingen door heel het land.

Over ons team

“De meest flexibele partner voor extra handen in de klas.”

Missie

Talentvoordocent biedt het extra paar handen waar het onderwijs behoefte aan heeft. Hoe? Door scholen te koppelen aan starters met een interesse in het onderwijs.

Zo laten wij hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden kennismaken met het onderwijs, met hopelijk een verdere carrière tot gevolg. Wij noemen hen dan ook onderwijstalenten.

Visie

Wij beloven continuïteit voor jouw school door jullie onderwijsprofessionals de ruimte te geven om te doen waar zij goed in zijn. Samen zorgen wij ervoor dat leerlingen de aandacht krijgen die zij verdienen. We screenen talenten vooraf, zorgen voor een flexibele inzet en leveren altijd!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om kennis te maken en de mogelijkheden voor uw school te bespreken.