Over ons

Onze oprichters Ludo Jacobs en Tim Bult delen een passie voor het onderwijs. Hun wens om po- en vo-scholen te ondersteunen met extra handen in de klas en hoogopgeleide studenten/starters te enthousiasmeren voor een onderwijsbaan leidde in 2020 tot de oprichting van Talentvoordocent. Werkend vanuit ons prachtige kantoor in hartje Nijmegen, zet ons team zich elke dag vol enthousiasme in voor onderwijsinstellingen door heel Nederland.

“De meest flexibele partner voor extra handen in de klas.”

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Missie

Talentvoordocent biedt het extra paar handen waar het onderwijs behoefte aan heeft. Hoe? Door scholen te koppelen aan starters met een interesse in het onderwijs. Zo laten wij hoogopgeleide studenten en starters kennismaken met het onderwijs, met hopelijk een verdere carrière tot gevolg. Wij noemen hen dan ook onderwijstalenten.

Visie

Wij beloven continuïteit voor jouw po- of vo-school door jullie onderwijsprofessionals de ruimte te geven om te doen waar zij goed in zijn. Samen zorgen wij ervoor dat leerlingen de aandacht krijgen die zij verdienen. We screenen talenten vooraf, zorgen voor een flexibele inzet en leveren altijd!

Onze succesformule

De afgelopen 2 jaar zijn wij als een raket gegaan. Meer dan 200 po- en vo-scholen door heel Nederland vertrouwden op onze unieke en flexibele oplossing, waarbij studenten en starters het onderwijs ondersteunen. Voor het inhuren van de studenten en starters maken veel scholen gebruik van de NPO-gelden. Benieuwd hoe jij gebruik kan maken van de NPO-gelden en extra ondersteuning kan ontvangen op jouw school?

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.