Bijles voortgezet onderwijs

Wil jij bijles voor het voortgezet onderwijs organiseren? En weet jij niet zo goed waar je moet beginnen omdat jouw docenten het al druk genoeg hebben? Wij helpen jou uit de brand.

Talentvoordocent zet studenten en starters – wij noemen hen ook wel ‘talenten’ – in voor diverse onderwijsondersteunende diensten op scholen door heel Nederland. Dus ook voor bijles op een middelbare school. Zo komen jouw docenten toe aan hun werkzaamheden en kunnen leerlingen met een achterstand toch worden geholpen deze achterstanden in te halen.

Bijles voortgezet onderwijs

Waarom bijles via Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Bijles begrijpend lezen voortgezet onderwijs

Is bijles op een middelbare school voor alle vakken een optie?

Ja, bij Talentvoordocent bieden wij scholen maatwerk aan. Dit betekent dat wij afhankelijk van de wensen van een school een programma van bijles voor middelbare scholieren samenstellen.

Dat houdt dus ook in dat wij bijvoorbeeld een bijles begrijpend lezen in het voortgezet onderwijs kunnen organiseren, net als een bijles wiskunde of een bijles scheikunde.

Is bijles op een middelbare school voor alle niveaus mogelijk?

Ja, bijles in het voortgezet onderwijs is bij Talentvoordocent bijles voor de hele middelbare school.

Of een leerling nu op het vmbo zit en bijles nodig heeft of een leerling juist een havoscholier is en behoefte heeft aan bijles, onze enthousiaste talenten geven bijles aan alle niveaus. Zij zijn hoogopgeleid, gescreend en goedgetraind, dus weten wat voor welk niveau nodig is.

bijles middelbare school
bijles middelbare scholieren

Wat is de voorbereiding op bijles in het voortgezet onderwijs?

Eerst inventariseren wij samen met de school wat de wensen en behoeften zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag om de benodigde talenten te selecteren.

Hierbij hebben wij keuze uit onze grote pool van huidig talent, maar indien dit nodig is werven wij ook nieuwe talenten. Zij worden getraind in een onboardingstraject voordat zij aan de slag gaan op jouw school. Hiermee zorgen wij voor kwalitatieve bijles.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over bijles?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Bij Talentvoordocent koppelen wij jouw school aan hoogopgeleide studenten en starters op de arbeidsmarkt. Lees meer over hoe wij bijles binnen het voortgezet onderwijs faciliteren.

    Bij Talentvoordocent wordt bijles gegeven door gemotiveerde en goedgetrainde studenten en starters die minimaal een 7 hebben gehaald voor het vak waarin zij bijles geven. Lees meer over hoe wij bijles faciliteren.

    Bij Talentvoordocent is geen vraag ons te gek. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en zullen altijd proberen om de beste bijles te regelen voor jouw school. Lees meer over hoe wij bijles binnen het voortgezet onderwijs faciliteren.