Over onze onderwijstalenten

Pedagogische kennis en hoogopgeleid

Onze onderwijstalenten zijn hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden met een pedagogische achtergrond. Zij kunnen zowel binnen het primair als voortgezet onderwijs aan de slag.

Gescreend en uitgebreid getraind inhouse

De kwaliteit van onze onderwijstalenten wordt gewaarborgd door een inhouse-training voorafgaand aan hun werkzaamheden. Deze training is onderdeel van ons zorgvuldige onboardingstraject.

Gemotiveerd voor een verdere carrière

Bij het selecteren van kandidaten is de motivatie om in het onderwijs te werken een erg belangrijk aspect. Zo laten wij gemotiveerde starters kennismaken met het onderwijs met hopelijk een verdere carrière tot gevolg.

Over onze onderwijstalenten - onderwijsassistent Yohanna

Yohanna

Onderwijsassistent

Via een vriendin kwam ik in 2021 terecht op de middelbare school waar zij werkt als docent. Ik heb onderwijservaring opgedaan en mezelf op sociaal vlak verder ontwikkeld door te communiceren op verschillende niveaus binnen de school. Het was fijn en variërend werk! De school heeft mij gevraagd om te blijven en daarom ben ik er per september aangenomen als onderwijsassistent.

Noa

Onderwijsassistent

Ik heb via Talentvoordocent als onderwijsassistent gewerkt. Het onderwijs leek mij leuk en zo kon ik ervaren of het iets voor mij is. Eerst heb ik binnen het voortgezet onderwijs gewerkt en daarna op een basisschool. Alles is erg goed geregeld en de werkzaamheden die ik doe vind ik echt superleuk! Daarom begin ik in september 2022 ook aan een onderwijsopleiding.

Lees meer over onderwijsassistent Noa
Lees meer over onderwijsassistent Yasmin

Yasmin

Onderwijsassistent

Talentvoordocent benaderde mij met de vraag of ik wilde ondersteunen binnen het voortgezet onderwijs. Inmiddels ben ik aan de slag als onderwijsassistent op een middelbare school. Ik ben er heel tevreden mee en vind het een aanrader voor andere studenten! Ik heb gewerkt met verschillende niveaus, wat heel leerzaam is. De communicatie vanuit Talentvoordocent is goed, duidelijk en er wordt echt met je meegedacht.

Daniël

Surveillant, toezichthouder en onderwijsassistent

Een klasgenoot werkte al bij Talentvoordocent en vertelde mij erover. Na aanmelding kon ik snel aan de slag. Sindsdien heb ik met heel veel plezier gewerkt als onderwijsassistent, surveillant en toezichthouder. Het werk is flexibel en ik heb gezellige collega’s! Ik vind het fijn dat ik uitgebreid getraind word en over het contact met Talentvoordocent ben ik ook heel tevreden.

Lees meer over surveillant Daniël

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de onderwijstalenten.

5

Evaluaties

We evalueren periodiek onze samenwerking. Zo verbeteren wij de dienstverlening!

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.