Ervaringsverhalen van talenten

Hoe ervaren andere studenten, starters en gediplomeerde professionals het werken bij Talentvoordocent? Je leest het in onderstaande ervaringsverhalen.

Ervaringsverhalen van onderwijstalent Daniel

Daniël

Onderwijsassistent, surveillant, toezichthouder

Een klasgenoot werkte al bij Talentvoordocent en vertelde mij erover. Na aanmelding kon ik snel aan de slag. Sindsdien heb ik gewerkt als onderwijsassistent, surveillant en toezichthouder. Het werk is flexibel en ik heb gezellige collega’s! Ik vind het fijn dat er een mogelijkheid tot training is en over het contact met Talentvoordocent ben ik ook heel tevreden.

Yohanna

Onderwijsassistent

Via een vriendin kwam ik in mei 2021 terecht op de middelbare school waar zij werkt als docent. Ik heb onderwijservaring opgedaan en mezelf op sociaal vlak verder ontwikkeld door te communiceren op verschillende niveaus binnen de school. Het was fijn en variërend werk! De school heeft mij gevraagd om te blijven en daarom ben ik er per september aangenomen als onderwijsassistent.

Ervaringsverhalen van onderwijstalent Yohanna
Ervaringsverhalen van onderwijstalent Yasmin

Yasmin

Onderwijsassistent

Talentvoordocent benaderde mij met de vraag of ik wilde ondersteunen op een middelbare school. Inmiddels ben ik aan de slag als onderwijsassistent op een middelbare school. Ik ben er heel tevreden mee en vind het een aanrader voor andere studenten! Ik heb gewerkt met verschillende niveaus, wat heel leerzaam is. De communicatie vanuit Talentvoordocent is goed, duidelijk en er wordt echt met je meegedacht.

Furkan

Onderwijsassistent

Mijn ervaring met Talentvoordocent is positief! Het contact met de regiomanager is erg fijn. Renée reageert snel en helpt mij bij al mijn vragen. Toen ik aangaf dat ik wat meer uren per week wilde werken, is ze gelijk voor mij gaan zoeken. Sinds februari 2022 werk ik als onderwijsassistent op een school in Nijmegen. Echt een leuke school die veel organiseert voor zijn leerlingen!

Ervaringsverhalen van onderwijstalent Furkan
Verhaal van onderwijstalent Satenik

Satenik

Onderwijsassistent

Nadat ik door Talentvoordocent ben benaderd, heb ik vanaf januari 2022 als onderwijsassistent op een middelbare school gewerkt. Het is echt een superfijne ervaring om voor Talentvoordocent te werken! De baan is flexibel, er wordt goed meegedacht en het contact met de regiomanager en de office manager heb ik ervaren als prettig. Ik heb al een medestudent over Talentvoordocent getipt!

Noa

Onderwijsassistent

Ik heb via Talentvoordocent als onderwijsassistent gewerkt. Het onderwijs leek mij leuk en zo kon ik ervaren of het iets voor mij is. Eerst heb ik op een middelbare school gewerkt en daarna op een basisschool. Alles is erg goed geregeld en de werkzaamheden die ik doe vind ik echt superleuk! Daarom begin ik in september 2022 ook aan een onderwijsopleiding.

Verhaal van onderwijstalent Noa

Hoe kom ik aan een baan?

1

Aanmelding

Je reageert op een vacature of wordt door ons benaderd voor een interessante functie. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Kennismaking

Wat voor werk zoek je? En wat zijn je toekomstplannen? In dit kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen.

3

Voorbereiding

Wij bieden je begeleiding op maat door een eigen contactpersoon. Intussen vraag jij een VOG aan, die wij voor jou betalen.

4

Start

Showtime! Na deze voorbereiding ben jij klaar om te knallen in het onderwijs. Veel succes in je nieuwe baan!

Werken in het onderwijs? Bel direct.

Direct aan de slag of eerst nog wat informatie inwinnen? Het kan allebei! Ook kun je bellen, appen of mailen om contact op te nemen.