Administratief medewerker onderwijs

Zoek jij een administratief medewerker voor het onderwijs? In de zoektocht naar extra handen in de klas denken veel scholen niet als eerste aan administratieve ondersteuning. En dat terwijl er goede redenen zijn om juist ondersteuning voor jouw personeel te zoeken middels een administratieve medewerker in het onderwijs. Met het grote personeelstekort aan leerkrachten en docenten wil jij jouw bevoegde docenten zo efficiënt mogelijk inzetten. Dat betekent voor hen zoveel mogelijk lesinhoudelijke werkzaamheden. Een administratief medewerker voor het onderwijs kan hierbij van dienst zijn door administratieve taken uit handen te nemen.

Administratief medewerker onderwijs

Waarom administratief medewerkers van Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Administratieve medewerker onderwijs

Wat zijn de taken van een administratief medewerker in het onderwijs?

De functietitel spreekt eigenlijk voor zich. Vraag een docent of leerkracht naar de taken die hij of zij het liefst zou afstaan en de kans is groot dat administratie het eerste antwoord is. Je kunt hen dus een groot plezier doen door de administratie in het onderwijs uit te besteden aan een externe kracht. Talentvoordocent levert jullie hoogopgeleide en goedgetrainde talenten die vol motivatie deze taken voor jou en jouw docenten verrichten.

Is een administratief medewerker voor een basisschool ook een geschikte optie?

Jazeker, een administratief medewerker of administratief medewerkster in het basisonderwijs is zelfs een hele goede keuze. Al in 2017 gaven basisschoolleraren in een enquête van de NOS aan administratie de belangrijkste oorzaak van de hoge werkdruk te vinden.1 Met een fulltime of parttime administratief medewerker in het onderwijs die deze taken (gedeeltelijk) overneemt, doe jij jouw leraren dus een groot plezier. Naast administratieve medewerkers voor een basisschool bieden wij ook ondersteuning voor het voortgezet onderwijs.

  1. “Basisschoolleraren: werkdruk vooral door administratieve rompslomp.” NOS, 10 april 2017.
Administratief medewerker basisschool
Administratief medewerkster basisschool

Wie schakelen jullie in als administratief medewerker voor het onderwijs?

Talentvoordocent biedt flexibiliteit en kwaliteit. Dat houdt in dat wij ons aanpassen aan de behoeftes van een school. Waar is vraag naar? Op basis van jouw antwoord gaan wij aan de slag. Hierbij werven en selecteren wij hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden. Zij nemen deel aan een onboardingstraject, inclusief VOG die wij vergoeden en een training voordat zij bij jou aan de slag gaan. Zo zorgen wij voor kwaliteit en flexibiliteit van een ondersteuner voor het onderwijs op het gebied van administratie.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over administratief medewerkers?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Deze medewerker neemt administratieve taken uit handen van een docent of leerkracht. Lees meer over de mogelijkheden van een administratief medewerker in het onderwijs van Talentvoordocent.

    Deze medewerker neemt bijvoorbeeld telefoontjes aan van ouders die hun kind ziekmelden en ondersteunt bij het opstellen van roosters. Lees meer over de mogelijkheden van een administratief medewerker in het onderwijs van Talentvoordocent.