Studenten inzetten op school

Studenten inzetten op school is een ideale oplossing voor jouw school! Met het inzetten van studenten op school biedt Talentvoordocent een helpende hand aan het onderwijs. We ontzorgen jouw docententeam ermee, waardoor de werkdruk van de onderwijsprofessionals op jouw school wordt verlaagd. Zo zorgen wij ervoor dat jouw leerlingen weer alle aandacht krijgen die ze verdienen. Wij zetten niet alleen studenten in, maar ook starters op de arbeidsmarkt. Zij zijn flexibel en worden door ons getraind om hen voor te bereiden op hun werkzaamheden. Meer weten? Neem contact op en wij helpen je op weg!

Studenten inzetten op school

Waarom studenten inzetten van Talentvoordocent?

Betaalbare inzet

Voor iedere oplossing een scherpe prijs.

Direct schakelen

Jouw contactpersoon staat altijd paraat.

Flexibele samenwerking

Wekelijks op- of afschalen van ondersteuning.

Student ingezet op school

Hoe kan ik studenten inzetten op school?

Is het tijdens de les erg druk en heeft jouw school behoefte aan pedagogische en organisatorische ondersteuning? Onze onderwijsassistenten komen graag ondersteunen. Heb je behoefte aan surveillanten voor toetsen of examens? Wij voorzien scholen door het hele land van hoogopgeleide en getrainde surveillanten. Onze getrainde talenten zijn tevens beschikbaar om examentraining te geven voor ieder vak. Wij leveren altijd een kandidaat, je kunt direct met ons schakelen en de samenwerking is wekelijks opzegbaar.

Voor wat diensten kan ik nog meer studenten inzetten op school?

Hebben jouw scholieren behoefte aan ondersteuning tijdens het maken van huiswerk? Onze kandidaten zijn hoogopgeleid en getraind in pedagogische vaardigheden. Ze staan dicht bij de doelgroep en zijn de perfecte kandidaat om scholieren te ‘leren leren’. Heb je meer behoefte aan inhoudelijke ondersteuning van jouw scholieren? Onze talenten hebben de kennis en kunde om bijles te geven aan jouw scholieren. En zij zijn de hele zomer beschikbaar om jouw docententeams te ontzorgen en achterstanden weg te werken.

Student die leerling helpt
Digitale les met ondersteuning van student

Hoe bereiden jullie talenten voor op hun werkzaamheden?

Talentvoordocent streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij het inzetten van studenten op school. Dit realiseren wij door in co-creatie met scholen, lerarenopleidingen en erkende HR-professionals een ontwikkeltraject te verzorgen. Dit traject bestaat uit het voorlichten, trainen en professionaliseren van gescreende en hoogopgeleide studenten of recent afgestudeerden. Op deze manier wordt uw school verzekerd van kwalitatieve en duurzame instroom, waarbij Talentvoordocent structureel werkt aan het boeien en binden van nieuwe talenten.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.