Studenten inzetten op school

Studenten inzetten op school is een ideale oplossing voor jouw school! Met het inzetten van studenten op school biedt Talentvoordocent een helpende hand aan het onderwijs. We ontzorgen jouw docententeam ermee, waardoor de werkdruk van de onderwijsprofessionals op jouw school wordt verlaagd.

Zo zorgen wij ervoor dat jouw leerlingen weer alle aandacht krijgen die ze verdienen. Wij zetten niet alleen studenten in, maar ook starters op de arbeidsmarkt. Zij zijn flexibel en worden door ons getraind om hen voor te bereiden op hun werkzaamheden. Meer weten? Neem contact op en wij helpen je op weg!

Studenten inzetten op school

Waarom studenten inzetten van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Student ingezet op school

Hoe kan ik studenten inzetten op school?

Is het tijdens de les erg druk en heeft jouw school behoefte aan pedagogische en organisatorische ondersteuning? Onze onderwijsassistenten komen graag ondersteunen.

Heb je behoefte aan surveillanten voor toetsen of examens? Wij voorzien scholen door het hele land van hoogopgeleide en getrainde surveillanten.

Onze getrainde talenten zijn tevens beschikbaar om examentraining te geven voor ieder vak. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, flexibele inzet en betaalbare ondersteuning.

Voor wat diensten kan ik nog meer studenten inzetten op school?

Hebben jouw scholieren behoefte aan ondersteuning tijdens het maken van huiswerk? Onze kandidaten zijn hoogopgeleid en getraind in pedagogische vaardigheden. Ze staan dicht bij de doelgroep en zijn de perfecte kandidaat om scholieren te ‘leren leren’.

Heb je meer behoefte aan inhoudelijke ondersteuning van jouw scholieren? Onze talenten hebben de kennis en kunde om bijles te geven aan jouw scholieren. En zij zijn de hele zomer beschikbaar om jouw docententeams te ontzorgen en achterstanden weg te werken.

Student die leerling helpt
Digitale les met ondersteuning van student

Hoe bereiden jullie talenten voor op hun werkzaamheden?

Talentvoordocent streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij het inzetten van studenten op school. Ons onboardingstraject bestaat uit het voorlichten, trainen en professionaliseren van gescreende en hoogopgeleide studenten of starters.

Op deze manier wordt jouw school verzekerd van kwalitatieve en duurzame instroom, waarbij Talentvoordocent structureel werkt aan het boeien en binden van nieuwe talenten.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.