FAQ categorie: Opdrachtgever

Hoe kom ik in contact met Talentvoordocent?

Je kunt op verschillende wijzen met ons in contact komen. Zo zijn wij bereikbaar via de mail, kun je ons bellen en is het zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur. En dat allemaal volledig vrijblijvend.

Lees meer

Wat is de procedure wanneer ik onderwijsondersteuning zoek?

Nadat je vrijblijvend contact met ons op hebt genomen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we jullie wensen afstemmen op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Vervolgens werven wij geschikte onderwijstalenten en plannen we een kennismakingsgesprek in. Na een akkoord vanuit de school – en een onboardingstraject inclusief training voor de onderwijstalenten – kunnen…

Lees meer

Wat is het opleidingsniveau van de kandidaten?

Onze onderwijstalenten zijn hoogopgeleid. Dit betekent dat zij minimaal een hbo-achtergrond hebben. Ze studeren of zijn recent afgestudeerd aan een hogeschool of een universiteit.

Lees meer

Wat voor kandidaten zet Talentvoordocent in?

Talentvoordocent zet hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden in voor onderwijsondersteuning op basisscholen en middelbare scholen door heel Nederland.

Lees meer

Ik zou graag een andere manier van onderwijsondersteuning ontvangen, is dit ook mogelijk?

Jazeker! Flexibiliteit zit in het DNA van Talentvoordocent. Wij denken graag met onderwijsprofessionals over andere vormen van onderwijsondersteuning door onze hoogopgeleide en goedgetrainde studenten en starters. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer