FAQ categorie: Opdrachtgever

Wat zijn de algemene voorwaarden van Talentvoordocent?

Op de pagina algemene voorwaarden vind je alle informatie over onze voorwaarden.  

Lees meer

Hoeveel kost het inhuren van onderwijsondersteuning via Talentvoordocent?

De kosten voor het inhuren van onderwijsondersteuning hangen af van de specifieke dienst of diensten die jouw school afneemt, in welk volume je deze afneemt en voor welke periode. Veel scholen maken gebruik van NPO-gelden om extra ondersteuning op hun school in te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Lees meer over het inzetten van…

Lees meer

Kan ik ieder moment stoppen met de inzet van onderwijsondersteuning?

Ja, bij Talentvoordocent is onderwijsondersteuning door onze onderwijstalenten wekelijks opzegbaar. Ook kun je wekelijks aangeven of je behoefte hebt aan meer of minder ondersteuning.

Lees meer

Hoe snel hebben jullie onderwijsondersteuning voor mij geregeld?

Onderwijsondersteuning is snel geregeld bij Talentvoordocent. Nadat je ons hebt gebeld met jouw behoefte aan onderwijsondersteuning, gaan wij aan de slag met het werven en selecteren van hoogopgeleide onderwijstalenten. Bel direct en wij gaan meteen voor je aan de slag.

Lees meer

Hoe kom ik in contact met Talentvoordocent?

Je kunt op verschillende wijzen met ons in contact komen. Zo zijn wij bereikbaar via de mail, kun je ons bellen en is het zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur. En dat allemaal volledig vrijblijvend. Wil je…

Lees meer

Wat is de procedure wanneer ik onderwijsondersteuning zoek?

Nadat je vrijblijvend contact met ons op hebt genomen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we jullie wensen afstemmen op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Vervolgens werven wij geschikte onderwijstalenten – die wij een onboardingstraject inclusief training aanbieden – waarna zij op jouw school starten met hun werkzaamheden. Lees meer over onze werkwijze.

Lees meer

Wat is het opleidingsniveau van de kandidaten?

Onze onderwijstalenten zijn hoogopgeleid. Dit betekent dat zij minimaal een hbo-achtergrond hebben. Ze studeren of zijn recent afgestudeerd aan een hogeschool of een universiteit. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Lees meer

Wat voor kandidaten zet Talentvoordocent in?

Talentvoordocent zet hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden in voor onderwijsondersteuning op basisscholen en middelbare scholen door heel Nederland. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Lees meer