Examentraining wiskunde B

Examentraining wiskunde B is ideaal voor de leerlingen op jouw school. Waarom? Omdat je al jouw leerlingen de kans biedt alles in het werk te stellen in hun examenvoorbereiding, zonder dat je daarvoor kostbare tijd moet vrijmaken van je docent(en). Door examentraining van Talentvoordocent te boeken, geven hoogopgeleide examentrainers jouw leerlingen antwoord op moeilijke vragen over het berekenen van radialen, het oplossen van de logaritmische functie en het toepassen van algebraïsche methoden. Examentraining bij Talentvoordocent kent meerdere voordelen:

  • Een vast tarief per examentraining.
  • Kleine klassen van 1 tot 8 leerlingen.
  • Voor ieder vak en niveau examentraining.
Examentraining wiskunde B

Waarom examentraining wiskunde B van Talentvoordocent?

Betaalbare training

Wij bieden betaalbare examentrainingen voor een vast tarief.

Gescreend en getraind

Onze examentrainers worden uitgebreid gescreend en getraind.

Ieder vak en niveau

Voor ieder vak en niveau organiseren wij examentraining op school.

Voor wiskunde B examentraining regelen

Hoe hebben jullie het programma voor vwo, havo en vmbo samengesteld?

Wij stellen elke examentraining samen op basis van de wensen en behoeften van een school. Bij het opstellen van het programma werken we vanuit een vast kader met de volgende onderdelen:

  • Boek je voor wiskunde B examentraining voor vwo en havo, dan worden jouw leerlingen 2 hele dagen (van 09.00 uur tot 17.00 uur) getraind. Examentraining op vmbo- en mavoniveau duurt ook 2 dagen, maar stopt al om 15.30 uur.
  • We hanteren twee afzonderlijke tarieven: een voor vmbo/mavo en een voor havo/vwo. Het aantal leerlingen heeft geen invloed op het tarief. Wel zo fijn!
  • Elke trainingsdag bestaat uit 3 tijdsblokken, met tussendoor een pauze van 30 minuten. In blok 1 en 2 oefenen we met stof en beantwoorden vragen, bijvoorbeeld over de sinus- en cosinusregel of lastige kwadratische formules. In blok 3 maken we een proefexamen.

Organiseren jullie voor wiskunde B examentraining voor zowel vwo, havo als vmbo?

Zeker! Talentvoordocent organiseert de volgende examentrainingen:

  • Examentraining voor vwo
  • Examentraining voor havo
  • Examentraining voor vmbo
  • Examentraining voor mavo

Op zoek naar een ander soort examentraining wiskunde B? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee! Ook vertellen we je graag meer over het inzetten van NPO-gelden voor het organiseren van examentraining op jouw school.

Examentraining voor wiskunde B voor vwo'ers regelen
Examentraining op vwo-niveau voor wiskunde B

Wie geeft de examentraining wiskunde B aan mijn leerlingen?

Onze hoogopgeleide, gescreende en getrainde talenten (zo noemen wij de talentvolle studenten en starters die namens Talentvoordocent actief zijn) staan klaar voor jouw school en jouw leerlingen! Boek je examentraining op vwo-niveau voor wiskunde B, dan schakelen wij examentrainers met minimaal een 7 voor wiskunde B op vwo-niveau in. Boek je juist examentraining op havoniveau voor wiskunde B, dan hebben de trainers minimaal een 7 op ten minste havoniveau gehaald. Zo verzorgen wij kwalitatieve examentrainingen!

Hoe ziet hun voorbereiding eruit?

Om hen goed voor te bereiden op de examentraining, laten wij de examentrainers voorafgaand deelnemen aan een inhouse-training waarin wij hen de belangrijkste pedagogische skills leren voor het succesvol verzorgen van een examentraining. Wij zorgen ervoor dat zij onder meer in staat zijn orde te houden en een duidelijk lesprogramma te volgen. Ondertussen sturen onze regiomanagers hen een examenbundel op en maken wij het papierwerk in orde, waaronder het zorgen voor een geldig VOG.

Voor wiskunde B examentraining op vwo-niveau regelen
Voor wiskunde B op vwo-niveau examentraining regelen

Hoe kom ik meer te weten over de mogelijkheden van examentraining wiskunde B?

Wij geven graag antwoord op al je vragen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek! Onze accountmanager kan je alles vertellen over het succesvol organiseren van examentraining. Met haar ervaring kan zij ook voor jouw school een ideale examentraining op poten zetten. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen of ons te mailen. Of plan meteen een adviesgesprek in en kom zo meer te weten over de mogelijkheden van examentraining via Talentvoordocent!

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over examentraining voor wiskunde B?

Vul het contactformulier in en binnen een dag nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.