Invalpool

Wil je jouw invalpool voor het basisonderwijs of voortgezet onderwijs graag aanvullen? Maar maakt het personeelstekort de zoektocht wel erg moeilijk. Dan hebben wij goed nieuws: wij vullen jouw invalpool aan met gediplomeerde professionals en hoogopgeleide starters die een les opvangen bij ziekte of andere plotselinge afwezigheid van een van jouw docenten.

Bij Talentvoordocent vinden en verbinden wij talenten – zo noemen wij al onze kandidaten – met het onderwijs. Zo bieden wij dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel op jouw school. Van een starter voor ondersteuning bij spoedgevallen tot een docent als vaste invalkracht. Zo zorgen wij voor doorlopend, kwalitatief onderwijs. En wij bieden nog meer voordelen:

 • Betaalbare inzet voor iedere oplossing.
 • Direct schakelen met jouw contactpersoon.
 • Een flexibele samenwerking.
Invalpool basisonderwijs

Waarom ondersteuning van de invalpool via Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

invalpool uitbreiden

Waarom is een invalpool in het onderwijs nu lastig te vullen?

Het personeelstekort in het onderwijs betreft ook invalkrachten die voor een tijdelijke klus op een school aanwezig zijn. Extra vervelend natuurlijk als er ook geen vervanger is. En wat kan men zonder de in het onderwijs onmisbare invalpool? Dan worden klassen naar huis gestuurd. En dat willen we te allen tijden voorkomen.

 • Wij vinden voor jouw school daarom hoogopgeleide starters voor razendsnelle vervanging en gediplomeerde professionals voor structurele vervanging.

Met onze kandidaten erbij hoef je niet meer een klas naar huis te sturen. En dan kun je vaak ook nog NPO-gelden inzetten voor deze invalpool!

Bieden jullie zowel een invalpool voor het basisonderwijs als voor het voortgezet onderwijs aan?

Ja, dat doen we! Een invallerspool in het basisonderwijs moet anders worden ingericht dan een invalpool voor het voortgezet onderwijs. Bij Talentvoordocent kunnen wij de invalpool op verschillende manieren inrichten.

 • Zo zorgen we bijvoorbeeld voor een invalpool met een onderwijsassistent die toezicht houdt terwijl leerlingen opdrachten uitvoeren. Op deze manier kan één van jouw andere leerkrachten diens tijd verdelen over twee groepen.
 • Maar wij kunnen ook gediplomeerde docenten aan jouw school koppelen die bevoegd zijn om voor de klas te staan en jouw docent te vervangen.

Hoe het ook ingevuld wordt, met onze ondersteuning hoeft een klas niet naar huis te worden gestuurd. En dat is het allerbelangrijkste!

Invalpool basisonderwijs en voortgezet onderwijs
invallen onderwijs

Wie maakt onderdeel uit van de invalpool?

Bij Talentvoordocent werven wij hoogopgeleide starters én gediplomeerde docenten voor een leuke baan in het onderwijs. Wij bieden hen een uitgebreide begeleiding, zodat jij zoveel mogelijk ontlast wordt. Kandidaten die zich bij ons aansluiten doorlopen het volgende traject:

 • Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we vast wat de wensen en behoeften van kandidaten zijn. Waar willen ze naartoe in hun loopbaan? Starters worden door ons gescreend om kwaliteit te garanderen.
 • Met gediplomeerde docenten gaan wij vervolgens om de tafel voor persoonlijk loopbaanadvies, waarna zij bij jullie op sollicitatiegesprek komen. Starters krijgen een inhouse-training in pedagogische vaardigheden.
 • Ondertussen regelen wij het papierwerk. Waaronder het vergoeden van de VOG van de kandidaat. Hierna kan de kandidaat eindelijk aan de slag!

Wij blijven gedurende dit traject – maar ook zeker daarna – in nauw contact, zowel met de kandidaat als met jullie. Zo blijven wij checken of alles naar wens verloopt.

Hoe kom ik meer te weten over de opties die jullie bieden rondom een invalpool?

Wij staan klaar om geheel vrijblijvend met jou in gesprek te gaan over jouw vragen, wensen en behoeften. Wij hebben met al meer dan 200 scholen mogen samenwerken, dus wij kunnen jou op juiste wijze adviseren over de meest passende oplossing voor jouw school. Onze accountmanager vertelt je er graag meer over in een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Of plan direct een adviesgesprek in voor meer informatie over een invalpool samenstellen via Talentvoordocent!

Invallerspool in het onderwijs

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies over de beste keuze.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG die wij betalen) start de kandidaat op jouw school.

Een gratis adviesgesprek over ondersteuning van de invalpool?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
  Meest gestelde vragen

  Dit is iemand die invalt voor een andere docent wanneer deze afwezig is, bijvoorbeeld vanwege ziekte. Op zoek naar invalkrachten? Lees meer over onze invalpool.

  Dit is een groep van invalkrachten die ingeschakeld kunnen worden wanneer een docent afwezig is.  Lees meer over de invalpool van Talentvoordocent.