Invalpool

Wil jij jouw invalpool voor het basisonderwijs of voortgezet onderwijs aanvullen met hoogopgeleide en goedgetrainde kandidaten die een les opvangen wanneer een docent plotseling afwezig is? Bij Talentvoordocent zetten wij onderwijstalenten – zo noemen wij onze hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden – in voor allerlei ondersteunende taken in het onderwijs. Jouw school heeft continuïteit van het onderwijs en het onderwijstalent krijgt de kans het onderwijs te ontdekken. Win-win dus. Heeft jouw school hier behoefte aan? Neem contact op en wij gaan voor jou aan de slag.

Invalpool basisonderwijs

Waarom ondersteuning van de invalpool via Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

invalpool uitbreiden

Waarom is een invalpool in het onderwijs nu lastig te vullen?

Het personeelstekort in het onderwijs betreft ook invalkrachten die voor een tijdelijke klus op een school aanwezig zijn. Extra vervelend natuurlijk als de vervanger van de zieke leerkracht of docent ook afwezig is. En wat kan men zonder de in het onderwijs onmisbare invalpool? Met extra ondersteuning van onze onderwijstalenten hoef je niet meer een klas naar huis te sturen als ook invalkrachten niet ingezet kunnen worden.

Bieden jullie zowel een invalpool voor het basisonderwijs als voor het voortgezet onderwijs aan?

Een invallerspool in het basisonderwijs moet anders worden ingericht dan een invalpool voor het voortgezet onderwijs. Bij Talentvoordocent zorgen wij indirect voor een invalpool met een onderwijsassistent die toezicht houdt terwijl leerlingen opdrachten uitvoeren die zij van een bevoegde docent hebben gekregen. Op deze manier kan één van jouw andere leerkrachten diens tijd verdelen over twee groepen en er zeker van zijn dat leerlingen hun aandacht bij de les houden. Zo hoeft een klas niet naar huis als de pool niet ingeschakeld kan worden.

Invalpool basisonderwijs en voortgezet onderwijs
invallen onderwijs

Wie ondersteunt de invalpool?

Bij Talentvoordocent werven wij hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden voor een leuke (bij)baan in het onderwijs. Wij trainen hen van tevoren, vergoeden hun VOG en met vragen, wensen of behoeften kunnen zij altijd terecht bij één van onze regiomanagers. Scholen worden ontzorgd en kunnen eveneens met vragen terecht bij een regiomanager die dient als hun contactpersoon binnen Talentvoordocent. Zo zorgen wij voor een kwalitatieve pool voor het basisonderwijs en creëren wij talent voor de toekomst.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de onderwijstalenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over ondersteuning van de invalpool?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Dit is iemand die invalt voor een andere docent wanneer deze afwezig is, bijvoorbeeld vanwege ziekte. Op zoek naar invalkrachten? Lees meer over onze invalpool.

    Dit is een groep van invalkrachten die ingeschakeld kunnen worden wanneer een docent afwezig is.  Lees meer over de invalpool van Talentvoordocent.