Invalpool

Wil je jouw invalpool voor het basisonderwijs of voortgezet onderwijs graag aanvullen? Maar maakt het personeelstekort de zoektocht wel erg moeilijk? Dan hebben wij goed nieuws: wij koppelen jouw school aan hoogopgeleide studenten of starters die een les opvangen bij ziekte of andere plotselinge afwezigheid van een van jouw docenten.

Talentvoordocent is waar talent het onderwijs ontmoet. Wij vinden en verbinden young professionals – studenten en starters – met het onderwijs. In een ondersteunde rol zoals een onderwijsassistent die toezicht houdt terwijl een van jouw bevoegde leraren zijn of haar aandacht verdeelt over twee klassen.

Zo zorgen wij voor doorlopend, kwalitatief onderwijs. En wij bieden nog meer voordelen:

 • Persoonlijke aanpak door jouw eigen contactpersoon.
 • Flexibele inzet met op- of afschalen tot 24 uur van tevoren.
 • Betaalbare ondersteuning dankzij een eerlijke prijs.
Invalpool basisonderwijs

Waarom ondersteuning van de invalpool via Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

invalpool uitbreiden

Waarom is een invalpool in het onderwijs nu lastig te vullen?

Het personeelstekort in het onderwijs betreft ook invalkrachten die voor een tijdelijke klus op een school aanwezig zijn. Extra vervelend natuurlijk als de vervanger uit de invalpool ook afwezig is. En wat kan men zonder de in het onderwijs onmisbare invalpool? Dan worden klassen naar huis gestuurd. En dat willen we te allen tijden voorkomen.

 • Wij vinden voor jouw school daarom hoogopgeleide studenten en starters voor razendsnelle ondersteuning van bevoegde leraren.

Met onze kandidaten erbij hoef je niet meer een klas naar huis te sturen als de invalpool niet ingeschakeld kan worden. En dan kun je vaak ook nog NPO-gelden en middelen voor werkdrukverlichting in het vo hiervoor inzetten!

Kunnen jullie zowel helpen bij een invalpool voor het basisonderwijs als een voor het voortgezet onderwijs?

Ja, dat kunnen we! Onze ondersteuning is zowel in het vo als po in te zetten. Dus of je nu een invallerspool in het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs hebt: onze talenten staan klaar om je te ondersteunen!

 • Wij zorgen voor een aanvulling van jouw invalpool met een onderwijsassistent die toezicht houdt terwijl leerlingen opdrachten uitvoeren. Op deze manier kan één van jouw andere leerkrachten diens tijd verdelen over twee groepen.

Dankzij onze ondersteuning hoeft een klas niet naar huis te worden gestuurd. En dat is het allerbelangrijkste!

Invalpool basisonderwijs en voortgezet onderwijs
invallen onderwijs

Wie zetten jullie in?

Bij Talentvoordocent werven wij studenten en starters voor een leuke (bij)baan in het onderwijs. Wij bieden hen een uitgebreide begeleiding, zodat jij zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Kandidaten die zich bij ons aansluiten doorlopen het volgende onboardingstraject:

 • Na de screening stellen wij tijdens een kennismakingsgesprek vast wat de wensen en behoeften van kandidaten zijn.
 • Afhankelijk hiervan krijgen zij begeleiding op maat. Zo bieden wij bijvoorbeeld een inhouse-training in pedagogische vaardigheden aan.
 • Ondertussen regelen wij het papierwerk. Waaronder het vergoeden van de VOG van de kandidaat. Hierna kan de kandidaat eindelijk aan de slag!

Gedurende dit traject – maar ook zeker daarna – blijven wij in nauw contact, zowel met de kandidaat als met jullie. Zo blijven wij checken of alles naar wens verloopt.

Hoe kom ik meer te weten over de opties die jullie bieden rondom aanvulling van een invalpool?

Wij staan klaar om geheel vrijblijvend met jou in gesprek te gaan over jouw vragen, wensen en behoeften. Wij hebben met al meer dan 200 scholen mogen samenwerken, dus wij kunnen jou op de juiste wijze adviseren over de meest passende oplossing voor jouw school.

Graag vertellen wij je er meer over in een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Of plan direct een adviesgesprek in voor meer informatie!

Invallerspool in het onderwijs

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies over de beste keuze.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG die wij betalen) start de kandidaat op jouw school.

Een gratis adviesgesprek over ondersteuning van de invalpool?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
  Meest gestelde vragen

  Dit is iemand die invalt voor een andere docent wanneer deze afwezig is, bijvoorbeeld vanwege ziekte. Op zoek naar invalkrachten? Lees meer over onze invalpool.

  Dit is een groep van invalkrachten die ingeschakeld kunnen worden wanneer een docent afwezig is.  Lees meer over de invalpool van Talentvoordocent.