FAQ categorie: Werkzoekend

Worden de reiskosten vergoed?

Reiskosten worden automatisch vergoed per gewerkte dag. De afstand die wij vergoeden is de kortste route van jouw adres naar het schooladres volgens de ANWB Routeplanner. Hierbij geldt een maximum van 100 kilometer per dag. Op je loonstrook staat dit tevens gespecificeerd.

Lees meer

Hoe krijg ik de gemaakte kosten voor mijn VOG vergoed?

Zodra jij je VOG per post hebt ontvangen, stuur je een kopie of duidelijk leesbare foto van het document naar administratie@talentvoordocent.nl. De door jou gemaakte kosten worden vergoed gelijktijdig met de eerstvolgende verloning.

Lees meer

Krijg ik de gemaakte kosten voor mijn VOG vergoed?

Jazeker, wij vergoeden de door jou gemaakte kosten voor het aanvragen van een VOG.

Lees meer

Heb ik een VOG nodig om te werken in het onderwijs?

Ja, om te kunnen werken in het onderwijs heb je een geldige VOG nodig. Maar goed nieuws: bij Talentvoordocent vergoeden wij jouw VOG volledig! Jij vraagt ‘m aan en wij betalen de kosten.

Lees meer

Wat moet ik doen als ik mijn loonheffingskorting wil aanpassen?

Stuur een mail naar administratie@talentvoordocent.nl met een verzoek tot aanpassing. Vermeld in de mail de door jou gewenste ingangsdatum van de wijziging. Onze administratie zal de aanpassingen doorvoeren.

Lees meer

Wat is het verschil tussen vakantiegeld en vakantie-uren?

Als je werkt bij Talentvoordocent bouw je vakantie-uren op. Dit zijn vrije uren – waarin je doorbetaald wordt – die je op ieder gewenst moment kunt opnemen. Je mag zelf bepalen wanneer en waarvoor je deze uren opneemt. Hoeveel vakantie-uren je hebt opgebouwd, zie je op jouw loonstrook in de onderste tabel. Bij het declareren…

Lees meer

Hoe schrijf ik mij uit bij Talentvoordocent?

Je uitschrijven bestaat uit twee stappen. Stap 1: vul het contactformulier in, app, bel of mail de regiomanager om te melden dat je je wilt uitschrijven. Stap 2: stuur een mail met ‘Uitschrijving’ in de titel naar administratie@talentvoordocent, zodat wij jouw uitschrijving administratief kunnen afhandelen.

Lees meer

Wanneer wordt mijn vakantiegeld uitbetaald?

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Lees meer

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

Vul je uiterlijk zondagavond de uren in? Dan worden de uren de volgende woensdagmiddag verwerkt. Donderdagochtend krijg je dan je loonstrook. Ben je later dan 18.00 uur op zondag? Dan schuift alles een week op en krijg je een donderdag later je loonstrook. Afhankelijk van je bank staat het geld dezelfde of volgende dag op…

Lees meer

Welke functies zijn er beschikbaar in het onderwijs via Talentvoordocent?

Je kunt via Talentvoordocent aan de slag als (technisch) onderwijsassistent, surveillant, bijspijkertrainer, examentrainer, invalkracht, zomerschooltrainer, huiswerkbegeleider, administratieve medewerker, klassenassistent, leraarassistent en docentassistent.

Lees meer

Kan je zonder diploma leraar worden?

Zonder diploma kun je geen leraar worden, omdat je de benodigde kwalificaties mist. Maar ook dan kan je wel degelijk in het onderwijs aan de slag! Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie proeven van het onderwijs. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Lees meer

Hoe kom ik aan een baan in het onderwijs?

Via Talentvoordocent vind je een baan in het onderwijs, ook als je geen diploma van een lerarenopleiding hebt. In allerlei uitdagende functies kun jij in en rondom de klas docenten ondersteunen als onderwijstalent. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Lees meer

Wat is de procedure wanneer ik werk zoek?

Allereerst download je het inschrijfformulier en vul je deze in. Dan stuur je het formulier naar ons op via werkenbij@talentvoordocent.nl. Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen en de bestaande mogelijkheden. Samen komen tot een geschikte (bij)baan voor jou. Daarna komt het papierwerk en heb jij een kennismakingsgesprek met de school. Vervolgens…

Lees meer

Hoe kan ik mij inschrijven bij Talentvoordocent?

Download het inschrijfformulier en vul deze in. Stuur het formulier op naar werkenbij@talentvoordocent.nl en wij nemen contact met je op.

Lees meer