FAQ categorie: Werkzoekend

Wat wordt er verdiend door een pedagogisch medewerker?

Wat er wordt verdiend door een pedagogisch medewerker hangt af van 3 factoren: het aantal werkuren per week, de functie en de werkervaring. Die laatste twee factoren bepalen in welke salarisschaal de pedagogisch medewerker wordt ingedeeld, op basis van afspraken uit de cao Kinderopvang.  De cao Kinderopvang loopt meestal zo’n 1,5 jaar en bevat vaak…

Lees meer

Wat is een pedagogisch medewerker?

Een pedagogisch medewerker begeleidt kinderen (en hun ouders) en draagt bij aan hun ontwikkeling. Dit kunnen peuters zijn, maar ook jongeren. Een pedagogisch medewerker is werkzaam in o.a. de kinderopvang, de jeugdzorg of in een ziekenhuis.  Bij Talentvoordocent verbinden wij talenten met de kinderopvang. Als je als pedagogisch medewerker bij ons aan de slag gaat,…

Lees meer

Wat is buitenschoolse opvang?

Met de term buitenschoolse opvang wordt de opvang van kinderen buiten schooltijden bedoeld. Schoolgaande kinderen kunnen er terecht voordat school begint, tijdens de lunchpauze, na school en tijdens vrije weekdagen (waaronder schoolvakanties).   Vaak gaan kinderen naar de buitenschoolse opvang (vaak afgekort tot bso) omdat hun ouders moeten werken. Wanneer we spreken over bso bedoelen we…

Lees meer

Worden de reiskosten vergoed?

Reiskosten worden automatisch vergoed per gewerkte dag. De afstand die wij vergoeden is de kortste route van jouw adres naar het schooladres volgens de ANWB Routeplanner. Hierbij geldt een maximum van 100 kilometer per dag. Op je loonstrook staat dit ook gespecificeerd.

Lees meer

Hoe krijg ik de gemaakte kosten voor mijn VOG vergoed?

Zodra jij je VOG per post hebt ontvangen, stuur je een kopie (of duidelijk leesbare foto!) van het document naar administratie@talentvoordocent.nl. De door jou gemaakte kosten worden gelijktijdig met de eerstvolgende verloning vergoed.

Lees meer

Krijg ik de gemaakte kosten voor mijn VOG vergoed?

Jazeker, wij vergoeden de door jou gemaakte kosten voor het aanvragen van een VOG.

Lees meer

Heb ik een VOG nodig om te werken in het onderwijs?

Ja, om te kunnen werken in het onderwijs heb je een geldige VOG nodig. Maar goed nieuws: bij Talentvoordocent vergoeden wij jouw VOG volledig! Jij vraagt ‘m enkel aan. Wij betalen de kosten.

Lees meer

Wat moet ik doen als ik mijn loonheffingskorting wil aanpassen?

Stuur een mail naar administratie@talentvoordocent.nl met een verzoek tot aanpassing. Vermeld in de mail de door jou gewenste ingangsdatum van de wijziging. Onze administratie zal de aanpassingen doorvoeren.

Lees meer

Wat is het verschil tussen vakantiegeld en vakantie-uren?

Als je werkt bij Talentvoordocent bouw je vakantie-uren op. Dit zijn vrije uren – waarin je gewoon doorbetaald wordt – die je op ieder gewenst moment kunt opnemen. Je mag zelf bepalen wanneer en waarvoor je deze uren opneemt. Hoeveel vakantie-uren je hebt opgebouwd, zie je op jouw loonstrook in de onderste tabel. Bij het…

Lees meer

Hoe schrijf ik mij uit bij Talentvoordocent?

Je uitschrijven doe je in twee stappen. Stap 1: App, bel of mail jouw regiomanager om te melden dat je je wil uitschrijven. Stap 2: Stuur een mail met ‘Uitschrijving’ als onderwerpregel naar administratie@talentvoordocent. Zo kunnen wij jouw uitschrijving administratief afhandelen.

Lees meer

Wanneer wordt mijn vakantiegeld uitbetaald?

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Lees meer

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

Vul je uiterlijk 18.00 uur op zondagavond jouw uren in? Dan worden de uren de eerstvolgende woensdagmiddag verwerkt. Donderdagochtend krijg je jouw loonstrook. Ben je later dan 18.00 uur op zondagavond? Dan schuift het proces precies een week op. Niet de eerstvolgende woensdag, maar de woensdag erna worden jouw uren verwerkt. De daaropvolgende donderdagochtend krijg…

Lees meer

Welke functies zijn er beschikbaar in het onderwijs via Talentvoordocent?

Je kunt via Talentvoordocent aan de slag als (technisch) onderwijsassistent, pedagogisch medewerker, surveillant, examentrainer, bijlesgever, huiswerkbegeleider, zomerschooltrainer, administratief medewerker en ICT-medewerker. Dit is een niet-uitputtende lijst van functies. Mogelijk bieden wij ondertussen nieuwe functies aan. Of vinden wij iets voor jou op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact…

Lees meer

Kan je zonder diploma leraar worden?

Zonder diploma kun je geen leraar worden, omdat je de benodigde kwalificaties mist. Maar ook dan kan je in het onderwijs aan de slag! Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie proeven van het onderwijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!

Lees meer

Hoe kom ik aan een baan in het onderwijs?

Via Talentvoordocent vind je een toffe (bij)baan in het onderwijs. In allerlei uitdagende functies vervul jij een belangrijke, ondersteunende rol. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!

Lees meer

Wat is de procedure wanneer ik werk zoek?

Allereerst vul je het sollicitatieformulier in. Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen en de bestaande mogelijkheden. Samen komen tot een geschikte (bij)baan voor jou. Daarna komt het papierwerk en heb jij een kennismakingsgesprek met de school. Vervolgens ben jij klaar om te starten!

Lees meer

Hoe kan ik mij inschrijven bij Talentvoordocent?

Je kunt je inschrijven door het sollicitatieformulier in te vullen. Onze regiomanagers nemen hierna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Ik zoek werk, wat moet ik doen?

Vul het sollicitatieformulier in. Dan nemen wij contact met je op!

Lees meer