Schoolhulp

Ben je op zoek naar schoolhulp? Talentvoordocent ondersteunt scholen met onze talenten. Zij zijn de extra handen in en rondom de klas waar onderwijsprofessionals zo behoefte aan hebben.

Onze talenten zijn flexibel inzetbaar: zij kunnen onder andere docenten ondersteunen, lessen opvangen, surveilleren en bijlesklassen leiden.

Door gebruik te maken van onze hulp hoeven er geen lessen onnodig uit te vallen en kan de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd worden. Zo zet je jouw personeel zo efficiënt mogelijk in. En kunnen jouw docenten doen waar zij goed in zijn.

Schoolhulp

Waarom hulp op school van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Schoolhulp online

Een schoolhulp met behulp van subsidie

Wat de behoeftes en wensen van jouw school ook zijn, een schoolhulp van Talentvoordocent ondersteunt waar nodig. Dus heb je iemand nodig die kan surveilleren tijdens een toets of examen, zodat jouw docenten zich kunnen focussen op (de voorbereiding van) hun lessen?

Of denk je aan het organiseren van een bijlesklas, zodat leerlingen opgelopen achterstanden kunnen inhalen? Onze talenten – studenten en starters die het onderwijs willen ontdekken – springen bij waar nodig.

Voor het inhuren van een schoolhulp maken veel scholen gebruik van NPO-gelden en/of de collectieve werkdrukmiddelen rondom werkdrukverlichting in het vo. Benieuwd naar de opties?

Wat zijn de voordelen van een schoolhulp van Talentvoordocent?

Om de kwaliteit van onze hulp op school te garanderen worden de talenten van tevoren gescreend en getraind voordat ze op een school aan de slag gaan.

Door middel van onze ondersteuning kunnen docenten ondersteund worden zodat de werkdruk wordt verlaagd. Daarnaast houdt Talentvoordocent nauw contact met scholen om per week te kijken waar en wanneer wij kunnen helpen met onze talenten.

Schoolhulp
Assistent helpt jongen met schoolwerk

Hoe wordt een schoolhulp voorbereid op diens werkzaamheden?

Middels een kwalitatieve inhouse-training worden onze talenten getraind en begeleid tijdens het onboardingstraject. Met dit traject zorgen we voor een duurzame instroom aan talenten.

Maar ook na afloop van het onboardingstraject staan wij klaar voor onze talenten. Wij helpen hen bij hun werkzaamheden als ondersteuner en enthousiasmeren hen op unieke wijze voor een toekomst in het onderwijs.

Oke, ik ben geïnteresseerd. Hoe kom ik meer te weten?

Heb je na het lezen van deze pagina behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek om te ontdekken wat Talentvoordocent voor jouw school kan betekenen.

Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

schoolhulp op school

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over hulp op school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Iemand die ondersteunt en helpt op jouw school, waar en waarvoor diens hulp ook nodig is. Lees meer over schoolhulp van Talentvoordocent. Wij vertellen graag hoe onze talenten klaarstaan om jouw docenten en overige medewerkers te ondersteunen.

    Deze hulp is heel relevant voor jouw school. Met het huidige personeelstekort in het onderwijs is hulp op school dé oplossing voor alle handen die jij tekortkomt op school. Lees meer over schoolhulp en de mogelijkheden.

    Bij Talentvoordocent schakelen wij studenten en starters in, die wij trainen tot echte toppers. Wij noemen hen ook wel talenten. Lees meer over schoolhulp en deze toppers.