Schoolhulp

Ben je op zoek naar schoolhulp? Talentvoordocent ondersteunt scholen door talenten aan te bieden. Zij zijn de extra handen in en rondom de klas waar onderwijsprofessionals zo behoefte aan hebben. Onze talenten zijn flexibel inzetbaar: zij kunnen onder andere docenten ondersteunen, lessen opvangen, surveilleren en bijlesklassen leiden. Door gebruik te maken van onze hulp hoeven er geen lessen onnodig uit te vallen en kan de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd worden. Zo zet je jouw personeel zo efficiënt mogelijk in. En jouw docenten kunnen doen waar zij goed in zijn.

Schoolhulp

Waarom hulp op school van Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Schoolhulp online

Een schoolhulp met behulp van NPO-gelden

Wat de behoeftes en wensen van jouw school ook zijn, een schoolhulp van Talentvoordocent ondersteunt waar nodig. Dus heb je iemand nodig die kan surveilleren tijdens een toets of examen, zodat jouw docenten zich kunnen focussen op (de voorbereiding van) hun lessen? Of denk je aan het organiseren van een bijlesklas, zodat leerlingen opgelopen achterstanden kunnen inhalen? Onze hoogopgeleide en goedgetrainde talenten springen bij waar nodig. Veel scholen maken gebruik van NPO-gelden om een schoolhulp in te huren. Benieuwd naar de opties?

Wat zijn de voordelen van een schoolhulp van Talentvoordocent?

Om de kwaliteit van onze hulp op school te garanderen worden de talenten van tevoren gescreend en getraind voordat ze op een school aan de slag gaan. Door middel van onze ondersteuning kunnen docenten ondersteund worden zodat de werkdruk wordt verlaagd. Daarnaast houdt Talentvoordocent wekelijks contact met scholen om per week te kijken waar en wanneer wij kunnen helpen met onze talenten.

Schoolhulp
Assistent helpt jongen met schoolwerk

Hoe wordt een schoolhulp voorbereid op diens werkzaamheden?

Middels een kwalitatieve inhouse-training worden onze talenten getraind en begeleid tijdens het onboardingstraject. Met dit traject zorgen we voor een duurzame instroom aan talenten. Maar ook na afloop van het onboardingstraject staan wij klaar voor onze talenten. Wij helpen hen bij hun werkzaamheden als ondersteuner en enthousiasmeren hen op unieke wijze voor een toekomst in het onderwijs.

Oke, ik ben geïnteresseerd. Hoe kom ik meer te weten?

Heb je na het lezen van deze pagina behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek om te ontdekken wat Talentvoordocent voor jouw school kan betekenen. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

schoolhulp op school

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over hulp op school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Iemand die ondersteunt en helpt op jouw school, waar en waarvoor diens hulp ook nodig is. Lees meer over schoolhulp van Talentvoordocent. Wij vertellen graag hoe onze talenten klaarstaan om jouw docenten en overige medewerkers te ondersteunen.

    Deze hulp is heel relevant voor jouw school. Met het huidige personeelstekort in het onderwijs is hulp op school dé oplossing voor alle handen die jij tekortkomt op school. Lees meer over schoolhulp en de mogelijkheden.

    Bij Talentvoordocent schakelen wij studenten en starters in, die wij trainen tot echte toppers. Wij noemen hen ook wel talenten. Lees meer over schoolhulp en deze toppers.