Projectondersteuner onderwijs

Ben jij naar een projectondersteuner onderwijs op zoek? Wij koppelen jouw school aan hoogopgeleide young professionals die kunnen helpen bij allerlei projecten in het onderwijs.

Van lessen voor het verbeteren de basisvaardigheden tot een projectweek bij jou op school: een projectondersteuner van Talentvoordocent is de perfecte inhuurkracht voor onderwijs projecten.

Wij zijn actief door heel Nederland en bieden jouw school een persoonlijke aanpak, betaalbare ondersteuning en flexibele inzet van onze talenten. Meer weten over een projectondersteuner onderwijs van Talentvoordocent? Neem contact op!

Projectondersteuner onderwijs

Waarom zou je een projectondersteuner onderwijs van Talentvoordocent inzetten?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Project in het onderwijs rondom mediawijsheid

Bij wat voor projecten in het onderwijs kan ik een projectondersteuner inschakelen?

De hulp die wij bieden is heel divers. Bijvoorbeeld ondersteuning bij het verbeteren van de basisvaardigheden. En ook andere projecten in het voortgezet onderwijs of basisonderwijs.

Onze talenten hebben daarnaast al geholpen bij een taaldorp, waar zij hun uitstekende kennis van een vreemde taal konden inzetten. Immers doen veel van onze young professionals op dit moment een studie in een andere taal.

Of neem het voorbeeld van een schoolproject waarbij de mediawijsheid van leerlingen werd onderzocht. Onze talenten ondersteunden hierbij als projectmedewerker onderwijs. Kortom, er is van alles mogelijk!

Kan ik subsidie inzetten voor onderwijs projecten waarbij jullie ondersteunen?

Dat kan zeker! Denk aan het Masterplan basisvaardigheden en de bijbehorende subsidie. Het organiseren van extra lessen voor het verbeteren van de basisvaardigheden kan tijdrovend zijn.

Onze grote pool van 3000+ talenten bestaat voor 90 procent uit toppers die op hbo-niveau of hoger worden/zijn opgeleid. Waaronder veel studies op het gebied van wiskunde en rekenen, taal, digitale geletterdheid en burgerschap.

Zij zijn de perfecte projectondersteuner onderwijs om in te huren voor projectmatig onderwijs rondom het verbeteren van de basisvaardigheden.

Mogelijk komen er in de nabije toekomst vanuit het Nationaal Groeifonds voor het onderwijs enkele subsidies vrij voor project gestuurd onderwijs. Ook hier kan een projectondersteuner onderwijs van ons bij helpen!

Kinderen krijgen les van een projectondersteuner onderwijs
Vacature ICT-medewerker onderwijs Noord-Holland

Wat is de achtergrond van een projectmedewerker onderwijs van Talentvoordocent?

Onze talenten zijn hoogopgeleide young professionals. Dat houdt in dat zij student zijn of starter op de arbeidsmarkt.

Van hen wordt of is 90 procent opgeleid op hbo-niveau of hoger. Dankzij een grote pool van meer dan 3000 talenten gaat het om een breed scala aan opleidingen. Voor elk soort projectonderwijs vinden wij een geschikte topper!

Iedereen die wij inzetten, wordt door ons vooraf gescreend en, indien nodig, ook getraind. In ons onboardingstraject zorgen wij er ook voor dat zij – op onze kosten – over een VOG beschikken.

Ik ga graag het gesprek aan met jullie over hulp bij projectonderwijs. Wat moet ik doen?

Heb jij een projectplan voor het onderwijs klaarliggen en ben je benieuwd of wij erbij kunnen ondersteunen? Of ben je nog niet zover, maar wil je sparren over de mogelijkheden rondom de inzet van een projectondersteuner onderwijs?

Onze belofte van een persoonlijke aanpak betekent dat we altijd klaarstaan voor vragen, verzoeken en om te sparren. Niet alleen als we al samenwerken, maar ook als je nog de mogelijkheden aan het aftasten bent.

Plan nu een geheel vrijblijvend online adviesgesprek met ons in!

Een projectondersteuner onderwijs die een themales geeft

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies over de beste keuze.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG die wij betalen) start de kandidaat op jouw school.

Een gratis adviesgesprek over een projectondersteuner onderwijs van Talentvoordocent?

Vul het contactformulier in en binnen een dag nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.