Personeel onderwijs

Personeel voor het onderwijs, waar vind je ze nog? Het tekort aan onderwijspersoneel is duidelijk merkbaar. Met veel kunst- en vliegwerk komt de formatie van onderwijspersoneel nog rond op de meeste scholen en kinderopvangen.

Bij Talentvoordocent zetten wij studenten, loopbaanstarters en gediplomeerde professionals – wij noemen hen ‘talenten’ – in te zetten voor allerlei (ondersteunende) onderwijsfuncties. Zo wordt doorlopend, kwalitatief onderwijs (en kinderopvang) verzekerd.

Wat zijn de voordelen van Talentvoordocent?

  • Betaalbare inzet voor iedere oplossing.
  • Direct schakelen met jouw contactpersoon.
  • Een flexibele samenwerking.
Personeel onderwijs

Waarom onderwijspersoneel van Talentvoordocent?

Betaalbare inzet

Voor iedere oplossing een scherpe prijs.

Direct schakelen

Jouw contactpersoon staat altijd paraat.

Flexibele samenwerking

Wekelijks op- of afschalen van ondersteuning.

Onderwijs personeel

Hoe kan Talentvoordocent binnen het onderwijs personeel ondersteunen?

Jouw personeel heeft het al druk genoeg. Niet alleen hebben zij hun eigen taken, maar zij moeten ook bijvallen nu er steeds vaker gaten in het rooster vallen.

Nieuw personeel in het onderwijs vinden is echter lastig. Wij bieden jouw school dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel.

Wij regelen o.a. examentrainers, surveillanten, docenten, pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten en conciërges. Zo wordt binnen het onderwijs personeel effectief en efficiënt ingezet. En hier kun je ook nog eens NPO-gelden voor inzetten!

Levert Talentvoordocent ook administratief personeel voor het onderwijs?

Ja, bij Talentvoordocent kun je ook terecht voor administratief onderwijspersoneel. Flexibiliteit is een van onze kernwaarden. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.

Onze studenten, loopbaanstarters en gediplomeerde professionals zijn voor verschillende rollen in te zetten. Administratief personeel binnen het onderwijs is zo’n rol.

Onderwijspersoneel
Administratief personeel onderwijs

Hoe bereiden jullie talenten voor?

Talenten nemen deel aan ons onboardingstraject. Hoe ziet dat traject eruit?

  • Studenten en loopbaanstarters worden eerst gescreend, want wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarna worden zij getraind in pedagogische basisvaardigheden.
  • Gediplomeerde professionals krijgen in hun onboardingstraject op maat gemaakt loopbaanadvies van hun persoonlijke begeleider.
  • Onze talenten – zowel studenten, loopbaanstarters als gediplomeerde professionals – kunnen tijdens en na hun onboarding altijd met hun vragen terecht bij onze medewerkers.

Jouw team kan ook altijd met vragen terecht bij onze medewerkers. Door regelmatig samen te evalueren zorgen wij voor een goede dienstverlening.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over de mogelijkheden die jullie bieden?

Wij geven graag antwoord op al je vragen en verzoeken rondom het inzetten van personeel in het onderwijs via Talentvoordocent.

Met partnerscholen en partnerkinderopvangen door heel het land zijn wij goed op de hoogte van alle opties rondom het inzetten van personeel in het onderwijs.

Onze accountmanager adviseert je graag over de beste aanpak voor jouw school of kinderopvang. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen.

Of plan direct een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek in over personeel in het onderwijs via Talentvoordocent!

Personeel dat werkzaam is in het onderwijs

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel (geheel vrijblijvend) al je vragen tijdens een telefoongesprek. Of kom langs voor een kop koffie. Wij helpen je graag verder.