Personeel onderwijs

Personeel voor het onderwijs, waar vind je ze nog dezer dagen? Het tekort aan onderwijspersoneel is voor iedere onderwijsinstelling duidelijk merkbaar. Sommige scholen moeten zelfs klassen naar huis sturen omdat een leraar ziek is. En hoewel op de meeste scholen de onderwijscontinuïteit gewaarborgd kan worden, gebeurt dit met veel kunst- en vliegwerk. Bij Talentvoordocent ontzorgen wij jouw onderwijspersoneel door studenten en recent afgestudeerden – wij noemen hen ook wel ‘onderwijstalenten’ – in te zetten voor taken zoals surveilleren, bijspijkeren middels examentraining en ondersteunen als onderwijsassistent. Zo wordt de continuïteit van het onderwijs verzekerd.

Personeel onderwijs

Waarom onderwijspersoneel van Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Onderwijs personeel

Hoe kan Talentvoordocent binnen het onderwijs personeel ondersteunen?

Jouw docenten of leerkrachten hebben het al druk genoeg. Niet alleen hebben zij hun eigen taken, soms moeten zij ook invallen voor een afwezige collega. Nieuw personeel voor op jouw school vinden is lastig in de huidige arbeidsmarkt. Door onderwijstalenten bijvoorbeeld in te zetten als examentrainer of onderwijsassistent, wordt binnen het onderwijs personeel op jouw school ondersteund en komen zij toe aan hun kerntaken.

Levert Talentvoordocent ook administratief personeel voor het onderwijs?

Ja, bij Talentvoordocent kun je ook terecht als jouw school behoefte heeft aan ondersteuning op administratief vlak. Flexibiliteit is een kernwaarde van Talentvoordocent. Wij gaan graag met een school in gesprek om te kijken hoe wij hen van dienst kunnen zijn. Onze hoogopgeleide en gescreende studenten en recent afgestudeerden zijn voor verschillende diensten in te zetten. Zij kunnen jouw docenten dus ook ondersteunen als administratief personeel binnen het onderwijs.

Onderwijspersoneel
Administratief personeel onderwijs

Hoe bereiden jullie onderwijstalenten voor?

Geworven, gescreende en geselecteerde kandidaten laten wij deelnemen aan een onboardingstraject, waarin zij worden getraind in basisvaardigheden op pedagogisch vlak. Gedurende dit traject en daarna kunnen zij altijd terecht met hun vragen bij onze regiomanagers. Hetzelfde geldt voor jou en jouw personeel in het onderwijs. Daarnaast zitten wij geregeld met jou om de tafel om te evalueren. Zo zorgen wij voor kwalitatief ondersteunend personeel in het onderwijs.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de onderwijstalenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.