Bijspijkeren onderwijs

Door het bijspijkeren van leerlingen met achterstanden zijn docenten minder tijd kwijt aan het uitleggen van dezelfde stof en worden niveauverschillen tussen leerlingen verkleind. Merk je dat jouw scholieren moeite hebben met een specifiek vak? Of hebben jouw leerlingen baat bij extra ondersteuning? Dan kunnen bijspijkerlessen voor jouw school een uitkomst bieden. Veel scholen hebben op het moment echter niet genoeg mankracht om extra lessen te verzorgen. En dat terwijl met kennis bijspijkeren snel resultaat wordt geboekt. Talentvoordocent biedt daarom flexibele ondersteuning voor jouw school om het bijspijkeren binnen het onderwijs te faciliteren.

Bijspijkeren

Waarom bijspijkerles van Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Engels bijspijkeren op school

Bijspijkerondersteuning met behulp van NPO-gelden

Talentvoordocent staat jouw school graag bij door het bieden van getrainde en hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden. Wij noemen deze groep ook wel hét onderwijstalent van de toekomst. Zij helpen jouw leerlingen tijdens een bijspijkerles met het herhalen van de stof, het geven van extra uitleg, het samen maken van oefeningen en het beantwoorden van vragen die leerlingen hebben. Veel scholen maken gebruik van de NPO-gelden om deze bijspijkerlessen te faciliteren. Benieuwd naar de mogelijkheden van NPO-gelden?

In wat voor vakken kunnen onderwijstalenten leerlingen bijspijkeren?

Bij Talentvoordocent zijn onze hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden breed inzetbaar. Voor allerlei vakken in het onderwijs kunnen zij daarom kennis bijspijkeren van jouw leerlingen. Dit geldt voor vakken die leerlingen moeilijk vinden, zoals wiskunde, scheikunde, natuurkunde en economie. Maar ook leerlingen zonder talenknobbel kunnen terecht in een bijspijkerles voor het bijspijkeren van Engels of Nederlands. Een indruk krijgen van onze onderwijstalenten?

Bijspijkerlessen van talentvoordocent helpen scholen
Bijspijkeren onderwijs

Kom meer te weten middels een vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer wij de perfecte kandidaten hebben geworven en geselecteerd voor jou school, doorlopen zij ons kwalitatieve onboardingstraject (training, evaluatie, intervisie en professionalisering). Naast het bieden van een uitdagende (bij)baan, enthousiasmeren wij hen voor een toekomst in het onderwijs. De inzet van de onderwijsassistent(en) is wekelijks op of af te schalen. Zo kun je dit laten afhangen van het aantal leerlingen dat je op enig moment wilt bijspijkeren in een bepaald vak.

Voordat je overgaat tot het inzetten van bijlestrainers wil je vast meer weten. Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek om te ontdekken wat Talentvoordocent voor jouw school kan betekenen. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de onderwijstalenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over bijspijkerlessen?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Tijdens bijspijkerlessen helpen onderwijstalenten van Talentvoordocent jouw leerlingen bij een vak waar zij moeite mee hebben. Onze onderwijstalenten hebben minimaal een 7 voor het vak gehaald. Lees meer over wat bijspijkerlessen inhouden en wat onze onderwijstalenten doen.

    Voor welk vak je ook bijspijkerlessen zoekt, wij zitten niet stil totdat wij een of meerdere hoogopgeleide bijspijkertrainer(s) hebben gevonden en hebben getraind. Lees meer over de mogelijkheden van bijspijkeren in het onderwijs.

    Natuurlijk! De zomervakantie is een uitstekend moment om bijspijkerlessen te organiseren voor jouw leerlingen. Lees meer over de invulling van een bijspijkerles door Talentvoordocent.