Bijspijkeren onderwijs

Door het bijspijkeren van leerlingen met achterstanden zijn docenten minder tijd kwijt aan het uitleggen van dezelfde stof en worden niveauverschillen tussen leerlingen verkleind. Merk je dat jouw scholieren moeite hebben met een specifiek vak? Of hebben jouw leerlingen baat bij extra ondersteuning? Dan kunnen bijspijkerlessen voor jouw school een uitkomst bieden. Veel scholen hebben op het moment echter niet genoeg mankracht om extra lessen te verzorgen. En dat terwijl met kennis bijspijkeren snel resultaat wordt geboekt. Talentvoordocent biedt daarom flexibele ondersteuning voor jouw school om het bijspijkeren binnen het onderwijs te faciliteren.

Bijspijkeren

Waarom Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Engels bijspijkeren op school

Wat voor bijspijkerondersteuning bieden onderwijstalenten van Talentvoordocent?

Talentvoordocent staat jouw school graag bij door het bieden van getrainde en hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden. Wij noemen deze groep ook wel hét onderwijstalent van de toekomst. Zij helpen jouw leerlingen tijdens een bijspijkerles met het herhalen van de stof, het geven van extra uitleg, het samen maken van oefeningen en het beantwoorden van vragen die leerlingen hebben.

In wat voor vakken kunnen onderwijstalenten leerlingen bijspijkeren?

Bij Talentvoordocent zijn onze hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden breed inzetbaar. Voor allerlei vakken in het onderwijs kunnen zij daarom kennis bijspijkeren van jouw leerlingen. Dit geldt voor vakken die leerlingen moeilijk vinden, zoals wiskunde, scheikunde, natuurkunde en economie. Maar ook leerlingen zonder talenknobbel kunnen terecht in een bijspijkerles voor het bijspijkeren van Engels of Nederlands.

Bijspijkerlessen van talentvoordocent helpen scholen
Bijspijkeren onderwijs

Wat maakt het bijspijkeren in het onderwijs door Talentvoordocent uniek?

Wanneer wij de perfecte kandidaten hebben geworven en geselecteerd, doorlopen zij ons kwalitatieve onboardingstraject (training, evaluatie, intervisie en professionalisering). Naast het bieden van een uitdagende (bij)baan, enthousiasmeren wij hen voor een toekomst in het onderwijs. De inzet van de onderwijsassistent(en) is wekelijks op of af te schalen. Zo kun je dit laten afhangen van het aantal leerlingen dat je op enig moment wilt bijspijkeren in een bepaald vak.

Meest gestelde vragen

Tijdens bijspijkerlessen helpen onderwijstalenten van Talentvoordocent jouw leerlingen bij een vak waar zij moeite mee hebben. Onze onderwijstalenten hebben minimaal een 7 voor het vak gehaald. Lees meer over wat bijspijkerlessen inhouden en wat onze onderwijstalenten doen.

Voor welk vak je ook bijspijkerlessen zoekt, wij zitten niet stil totdat wij een of meerdere hoogopgeleide bijspijkertrainer(s) hebben gevonden en hebben getraind. Lees meer over de mogelijkheden van bijspijkeren in het onderwijs.

Natuurlijk! De zomervakantie is een uitstekend moment om bijspijkerlessen te organiseren voor jouw leerlingen. Lees meer over de invulling van een bijspijkerles door Talentvoordocent.

Vragen? Stel ze gerust.

Graag maken wij tijd voor je vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor jouw school te bespreken.