Bijspijkeren onderwijs

Door het bijspijkeren van leerlingen met achterstanden zijn docenten minder tijd kwijt aan het uitleggen van dezelfde stof en worden niveauverschillen tussen leerlingen verkleind. Merk je dat jouw scholieren moeite hebben met een specifiek vak? Of hebben jouw leerlingen baat bij extra ondersteuning? Dan kunnen bijspijkerlessen voor jouw school een uitkomst bieden.

Veel scholen hebben op het moment echter niet genoeg mankracht om extra lessen te verzorgen. En dat terwijl met kennis bijspijkeren snel resultaat wordt geboekt. Talentvoordocent biedt daarom flexibele ondersteuning voor jouw school om het bijspijkeren binnen het onderwijs te faciliteren.

Bijspijkeren

Waarom bijspijkerles van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Engels bijspijkeren op school

Bijspijkerondersteuning met behulp van subsidies

Talentvoordocent staat jouw school graag bij door jou te koppelen aan onze talenten: studenten en starters die wij kennis laten maken met het onderwijs.

Zij helpen jouw leerlingen tijdens een bijspijkerles met het herhalen van de stof, het geven van extra uitleg, het samen maken van oefeningen en het beantwoorden van vragen die leerlingen hebben.

Veel scholen maken gebruik van de NPO-gelden en/of de werkdrukverlagende middelen om deze bijspijkerlessen te faciliteren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

In wat voor vakken kunnen talenten leerlingen bijspijkeren?

Bij Talentvoordocent zijn onze hoogopgeleide studenten en starters breed inzetbaar. Voor allerlei vakken in het onderwijs kunnen zij daarom kennis bijspijkeren van jouw leerlingen. Dit geldt voor vakken die leerlingen moeilijk vinden, zoals wiskunde, scheikunde, natuurkunde en economie.

Maar ook leerlingen zonder talenknobbel kunnen terecht in een bijspijkerles voor het bijspijkeren van Engels of Nederlands. Een indruk krijgen van onze talenten?

Bijspijkerlessen van talentvoordocent helpen scholen
Bijspijkeren onderwijs

Kom meer te weten middels een vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer wij de perfecte kandidaten hebben geworven en geselecteerd voor jou school, doorlopen zij ons kwalitatieve onboardingstraject. Naast het bieden van een uitdagende (bij)baan, enthousiasmeren wij hen voor een toekomst in het onderwijs. De inzet van de onderwijsassistent(en) is tot 24 uur van tevoren op of af te schalen. Zo kun je dit laten afhangen van het aantal leerlingen dat je op enig moment wilt bijspijkeren in een bepaald vak.

Voordat je overgaat tot het inzetten van bijlestrainers wil je vast meer weten. Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek om te ontdekken wat Talentvoordocent voor jouw school kan betekenen. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over bijspijkerlessen?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Tijdens bijspijkerlessen helpen talenten van Talentvoordocent jouw leerlingen bij een vak waar zij moeite mee hebben. Onze talenten hebben minimaal een 7 voor het vak gehaald. Lees meer over wat bijspijkerlessen inhouden en wat onze talenten doen.

    Voor welk vak je ook bijspijkerlessen zoekt, wij zitten niet stil totdat wij een of meerdere hoogopgeleide bijspijkertrainer(s) hebben gevonden en hebben getraind. Lees meer over de mogelijkheden van bijspijkeren in het onderwijs.

    Natuurlijk! De zomervakantie is een uitstekend moment om bijspijkerlessen te organiseren voor jouw leerlingen. Lees meer over de invulling van een bijspijkerles door Talentvoordocent.