Uitzendbureau onderwijs

Zoek je naar een uitzendbureau in het onderwijs om het personeelstekort op jouw school aan te pakken? Dan ben je op de juiste plek, want onderwijsondersteuning is onze specialiteit. Door de schaarste aan onderwijsprofessionals is het tegenwoordig lastig een uitzendbureau voor docenten te vinden waar je terechtkan. Wil je via een uitzendbureau bijvoorbeeld een onderwijsassistent of surveillant vinden? Bij Talentvoordocent zetten wij hoogopgeleide en getrainde studenten en recent afgestudeerden – wij noemen hen ‘onderwijstalenten’ – in voor allerlei onderwijsondersteunende taken op scholen door heel Nederland. Zo worden jouw docenten ontzorgd en krijgen jouw leerlingen de aandacht die zij verdienen.

Studenten inhuren voor het onderwijs

Waarom kiezen voor Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Starters ter ondersteuning op school

Wat doet een in het onderwijs gespecialiseerd uitzendbureau?

Een uitzendbureau houdt zich bezig, zoals de naam suggereert, met het ‘uitzenden’ van (oftewel het koppelen van) werknemers aan werkgevers. Een uitzendbureau in het onderwijs legt zich daarbij specifiek toe op de onderwijssector. Talentvoordocent legt zich als arbeidsbemiddelaar toe op het koppelen van onderwijstalenten aan scholen met een behoefte aan extra handen in en rondom de klas. Dit kan bijvoorbeeld een onderwijsassistent zijn of een administratief medewerker.

Zijn jullie een uitzendbureau voor zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs?

Het ene uitzendbureau richt zich op docenten, het andere uitzendbureau op leerkrachten voor het basisonderwijs. Bij Talentvoordocent richten wij ons zowel op primair als voortgezet onderwijs. Maar ook met een school in het speciaal onderwijs gaan wij graag in gesprek om te kijken wat wij voor hen kunnen betekenen. Flexibiliteit zit niet voor niets in ons DNA.

Onderwijs uitzendbureau
Uitzendbureau onderwijsassistent

Hoe zorgen jullie als uitzendbureau in het onderwijs voor kwalitatieve ondersteuning?

Voordat zij als onderwijstalent aan de slag gaan op jouw school, starten kandidaten met een onboardingstraject inclusief training. Gedurende hun werkzaamheden kunnen zij met al hun vragen bij ons terecht. Dit persoonlijke contact is er ook met jouw medewerkers. Geregeld evalueren wij met jou het verloop van de werkzaamheden. Zo bieden wij kwalitatieve bijles op flexibele wijze. Dit onderscheidt ons als uitzendbureau in het onderwijs.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de onderwijstalenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Dit bureau houdt zich bezig met het koppelen van werkzoekenden en werkgevers, maar dan gericht op de onderwijssector. Lees meer over het uitzendbureau Talentvoordocent.

    Is er een docententekort op jouw school en dreigt de continuïteit van het onderwijs daardoor in het geding te komen? Dan heeft jouw school zeker wat aan een uitzendbureau. Bekijk onze diensten of neem direct contact op.