Surveillant examens

Ben je op zoek naar een surveillant voor de examens die eraan komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Talentvoordocent beschikken wij over een pool van talenten die voor jou de rol vervullen van examensurveillant.

Surveillance bij examens is een niet te onderschatten taak, waar docenten niet altijd tijd voor hebben. Talentvoordocent regelt voor jou op korte termijn – en op flexibele basis – kwalitatief hoogwaardige surveillanten voor examens. Examen surveillant gezocht? Neem dan direct contact op.

Surveillant examens aan het werk

Waarom surveillanten van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Frisse energie

Talent uit andere werkvelden dan het onderwijs.

Efficiënte inzet

Bespaar tijd en geld met betaalbare surveillanten.

Surveillance bij examens

Wat doet een surveillant bij examens?

Een surveillant bij examens zorgt ervoor dat het examen van begin tot eind volgens de regels verloopt. De toezichthouder let op de tijd, laat weten wanneer mensen de zaal mogen verlaten, begeleidt mensen naar het toilet en controleert bovenal of deelnemers niet spieken.

Een examen surveillant is verantwoordelijk voor een eerlijk verloop van het examen. Wil je een examen surveillant inhuren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wanneer wordt een examen surveillant ingezet op mijn school?

Bij Talentvoordocent gooien wij onze talenten niet meteen in het diepe, maar bereiden wij hen voor op hun surveillancetaken. Wij staan in nauw contact met onze talenten.

Lopen zij ergens tegenaan? Onze regiomanagers zorgen ervoor dat mogelijke problemen worden opgelost, zodat een talent zich kan focussen op zijn rol als surveillant tijdens examens.

Surveillanten examens
Examen surveillant gezocht

Hoe vinden wij de perfecte kandidaten voor de surveillance van examens?

Niet alleen tijdens de periode dat een kandidaat aan de slag is als surveillant tijdens examens, maar ook daarvoor speelt Talentvoordocent een belangrijke rol. Wij vinden een geschikte surveillant van examens, waarna hij participeert in ons onboardingstraject.

Het onderwijs gaat ons aan het hart. Daarom enthousiasmeren wij een talent eveneens voor een toekomst als leerkracht! Surveillanten zijn onder andere beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Groningen, maar ook in andere plaatsen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over surveillanten?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Een examensurveillant is iemand die toezicht houdt tijdens de examens. Studenten en starters kunnen erg goed ondersteunen bij deze werkzaamheden. Lees meer over de inzet van surveillanten tijdens de examens.