Surveillant examens

Ben je op zoek naar een surveillant voor de examens die eraan komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Talentvoordocent beschikken wij over een pool van goed getrainde en hoogopgeleide talenten die voor jou de rol vervullen van een examensurveillant. Surveillance bij examens is een niet te onderschatten taak, waar docenten niet altijd tijd voor hebben. Talentvoordocent regelt voor jou op korte termijn – op flexibele basis en met een wekelijks opzegbaar contract – kwalitatief hoogwaardige surveillanten voor examens. Examen surveillant gezocht? Neem dan direct contact op.

Surveillant examens aan het werk

Waarom surveillanten van Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Surveillance bij examens

Wat doet een surveillant bij examens?

Een surveillant bij examens zorgt ervoor dat het examen van begin tot eind volgens de regels verloopt. De toezichthouder let op de tijd, laat weten wanneer mensen de zaal mogen verlaten, begeleidt mensen naar het toilet en controleert bovenal of deelnemers niet spieken. Een examen surveillant is verantwoordelijk voor een eerlijk verloop van het examen. Wil je een examen surveillant inhuren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wanneer wordt een examen surveillant ingezet op mijn school?

Bij Talentvoordocent gooien wij onze talenten niet meteen in het diepe, maar bereiden wij hen voor op hun surveillancetaken. Wij staan in nauw contact met onze talenten. Lopen zij ergens tegenaan? Onze regiomanagers zorgen ervoor dat mogelijke problemen worden opgelost, zodat een talent zich kan focussen op zijn rol als surveillant tijdens examens.

Surveillanten examens
Examen surveillant gezocht

Hoe vinden wij de perfecte kandidaten voor de surveillance van examens?

Niet alleen tijdens de periode dat een kandidaat aan de slag is als surveillant tijdens examens, maar ook daarvoor speelt Talentvoordocent een belangrijke rol. Wij vinden een geschikte surveillant van examens, waarna hij participeert in ons onboardingstraject, dat in samenwerking met erkende HR-professionals, onderwijsinstellingen en lerarenopleidingen is gecreëerd. Het onderwijs gaat ons aan het hart. Daarom enthousiasmeren wij een talent eveneens voor een toekomst als leerkracht! Surveillanten zijn onder andere beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Groningen, maar ook in andere plaatsen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over surveillanten?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Een examensurveillant is iemand die toezicht houdt tijdens de examens. Studenten en starters kunnen erg goed ondersteunen bij deze werkzaamheden. Lees meer over de inzet van surveillanten tijdens de examens.