Studiebegeleiding

Zou jij graag studiebegeleiding op jouw school willen aanbieden? Maar zorgt het personeelstekort in het onderwijs ervoor dat je het niet kunt faciliteren, omdat de onderwijscontinuïteit anders in het geding komt? Talentvoordocent heeft voor jou de oplossing!

Met het inzetten van hoogopgeleide en getrainde studenten en starters – wij noemen hen ook wel ‘talenten’ – als extra handen in het onderwijs kunnen wij studiebegeleiding in het secundair onderwijs of primair onderwijs verzorgen. Onze talenten zijn in te zetten voor een divers aanbod aan onderwijsondersteunende diensten, waaronder extra begeleiding bij de studie.

Begeleiding middelbaar onderwijs

Waarom studiebegeleiding van Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

wat is studiebegeleiding

Wat is studiebegeleiding?

Krijgt een leerling studiebegeleiding, dan leert de leerling hoe je het beste huiswerk kunt maken en hoe je het beste de stof kunt leren voor een toets.

Veel leerlingen hebben hier namelijk problemen mee. Sommige leerlingen kunnen zich slecht concentreren of hebben faalangst.

En door de coronacrisis is het voor kinderen ook lastig geweest om van medeleerlingen op te steken hoe je de voorbereiding op een toets het beste aanpakt. Met extra begeleiding krijgen zij de hulp die ze goed kunnen gebruiken.

Bieden jullie ook studiebegeleiding voor specifieke vakken?

Hoewel studiebegeleiding in het middelbaar onderwijs in principe meer algemene ondersteuning is in tegenstelling tot huiswerkbegeleiding, kan het fijn zijn om specifieke studiebegeleiding voor wiskunde of andere lastige vakken te krijgen.

Het leren van lastige wiskundige concepten is namelijk heel wat anders dan het kennen van grammaticale regels voor Engels of de lagen van de dampkring voor aardrijkskunde. Hulp hierbij kan goed van pas komen!

Individuele studiebegeleiding
studiebegeleiding wiskunde

Hoe worden talenten voorbereid op hun werkzaamheden?

Allereerst stemmen wij met jou af hoe de begeleiding eruit komt te zien. Zoek jij individuele studiebegeleiding voor een enkele leerling? Ook dat is mogelijk. Flexibiliteit is waar wij bekend om staan.

Als het programma vaststaat, selecteren wij de talenten. Zo nodig werven wij nieuwe toppers, die deelnemen aan een uitgebreid onboardingstraject inclusief training voordat zij bij jou aan de slag gaan. Zo garanderen wij kwalitatieve begeleiding voor jouw leerlingen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over studiebegeleiding?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Begeleiding bij de studie is wat het woord zegt: begeleiding bij het studeren. Onze talenten leren jouw leerlingen hoe je huiswerk moet maken en stof voor een toets moet leren. Bekijk de mogelijkheden van studiebegeleiding voor jouw school.

    Uiteraard! De mogelijkheid tot individuele begeleiding van een talent via Talentvoordocent is er. Bekijk de mogelijkheden van studiebegeleiding.

    Wij geven begeleiding bij de studie in te veel vakken om op te noemen. Lees meer over alle mogelijkheden rondom begeleiding bij de studie op onze website.