Studenten inhuren

Wist je dat studenten inhuren een goede optie is als de continuïteit van het onderwijs in het geding komt? Door het grote personeelstekort is het lastig vast onderwijspersoneel te vinden. Ook het vinden van invallende onderwijsprofessionals wordt steeds lastiger. Met het inhuren van studenten kun je bepaalde zaken (zoals bijles en administratief werk) weghalen bij jouw docenten, zodat zij toekomen aan lesgeven en overige kerntaken. En met studenten inzetten bied je hen een leuke (bij)baan waarin zij het onderwijs ontdekken, met de potentie tot een verdere carrière als docent of leerkracht. Een student inhuren is zo een win-winsituatie.

Studenten inhuren

Waarom studenten inhuren van Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Starters op school inzetten

Kan ik bij Talentvoordocent ook een pabo-student inhuren?

Jazeker, dat is mogelijk. Bij Talentvoordocent zetten wij hoogopgeleide en goedgetrainde studenten en recent afgestudeerden in om het onderwijs te ondersteunen. Wil je via ons een werkstudent inhuren voor jouw school? Of wil je juist een pabo-student inhuren, omdat je een specifieke vraag heeft? Wij gaan graag met jou in gesprek om te inventariseren wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat zijn bij studenten inhuren de kosten waar ik rekening mee moet houden?

Flexibiliteit is een kernwaarde van Talentvoordocent. Wij spelen in op de behoefte die je hebt, hoe groot of klein deze ook mag zijn. Door de flexibiliteit van studenten inhuren via Talentvoordocent verschilt het tarief ook per dienst. Wil je een student inhuren en bent je benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Werkstudent inhuren
Student inhuren

Als ik kies voor studenten inhuren, hoe worden zij dan voorbereid op hun werkzaamheden?

Op basis van jouw behoeften werven en selecteren wij geschikte kandidaten voor jouw school. In een onboardingstraject worden zij gescreend en getraind om hen voor te bereiden op hun werkzaamheden. Onze regiomanagers kunnen door hun persoonlijke contact met jou en de onderwijstalenten snel inspelen op vragen en behoeften. Zo maken wij van studenten inhuren een efficiënte oplossing voor jouw school.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de onderwijstalenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Een werkstudent is een student die een opleiding volgt en daarnaast ook een (bij)baan heeft bij een bedrijf. Lees meer over studenten inhuren en wat dit voor jouw school kan betekenen.

    Het opleidingsniveau van werkstudenten is vaak minimaal een hbo-opleiding. De onderwijstalenten van Talentvoordocent zijn hoogopgeleide studenten of recent afgestudeerden. Lees meer het inhuren.

    Ja, een werkstudent kan ook overdag werken als dit te combineren valt met diens hoorcolleges, werkcolleges en tentamens. Lees meer over studenten inhuren en de mogelijkheden van hun flexibele inzet op jouw school.