Studenten inhuren

Wist je dat studenten inhuren mooie kansen biedt voor scholen en kinderopvangen? Met het inhuren van studenten kun je ondersteuning regelen voor jouw docenten, leerkrachten of pedagogisch medewerkers. Hoe je die ondersteuning invult, kan je helemaal zelf bepalen.

En met studenten inzetten bieden jullie hen een leuke (bij)baan waarin zij het onderwijs of de kinderopvang ontdekken. Met de potentie tot een vervolgcarrière als o.a. docent, leerkracht, conciërge of pedagogisch medewerker. Een student inhuren is zo een win-winsituatie.

Studenten inhuren

Waarom studenten inhuren van Talentvoordocent?

Betaalbare inzet

Voor iedere oplossing een scherpe prijs.

Direct schakelen

Jouw contactpersoon staat altijd paraat.

Flexibele samenwerking

Wekelijks op- of afschalen van ondersteuning.

Starters op school inzetten

Kan ik bij Talentvoordocent ook een pabo-student inhuren?

Jazeker, dat is mogelijk. Bij Talentvoordocent zetten wij hoogopgeleide en goedgetrainde studenten en loopbaanstarters in om te ondersteunen op scholen en kinderopvangen.

Wil je via ons een werkstudent inhuren? Of wil je met jouw kinderopvang een pabo-student inhuren? Wij gaan graag met je in gesprek.

Wat zijn bij studenten inhuren de kosten waar ik rekening mee moet houden?

Flexibiliteit is een kernwaarde van Talentvoordocent. Wij spelen in op de behoefte die jouw organisatie heeft. Hoe groot of klein deze ook is. Door de flexibiliteit van studenten inhuren via Talentvoordocent, verschilt het tarief per dienst.

Wil je een student inhuren en ben je benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen je graag meer.

Werkstudent inhuren
Student inhuren

Als ik kies voor studenten inhuren, hoe worden zij dan voorbereid op hun werkzaamheden?

Op basis van jouw behoeften werven en selecteren wij geschikte kandidaten. In een onboardingstraject worden zij gescreend en getraind.

Dankzij het persoonlijke contact spelen onze regiomanagers snel in op vragen en behoeften. Zo wordt studenten inhuren een efficiënte oplossing voor jouw school of kinderopvang.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Studenten en starters inzetten op jouw school of kinderopvang?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Een werkstudent is een student die een opleiding volgt en daarnaast ook een (bij)baan heeft bij een bedrijf. Lees meer over studenten inhuren en wat dit voor jouw school kan betekenen.

    Het opleidingsniveau van werkstudenten is vaak minimaal een hbo-opleiding. De onderwijstalenten van Talentvoordocent zijn hoogopgeleide studenten of recent afgestudeerden. Lees meer het inhuren.

    Ja, een werkstudent kan ook overdag werken als dit te combineren valt met diens hoorcolleges, werkcolleges en tentamens. Lees meer over studenten inhuren en de mogelijkheden van hun flexibele inzet op jouw school.