Onderwijsondersteuning

Is onderwijsondersteuning iets waar jouw docententeam behoefte aan heeft? Moeten jouw docenten door het lerarentekort nu vaak bijspringen met surveilleren of lesopvang, terwijl je hen liever inzet voor lesinhoudelijke taken met voldoende aandacht voor leerlingen?

De talenten van Talentvoordocent staan klaar om per direct te zorgen voor ondersteuning in het onderwijs. Waar en wanneer je dat nodig hebt.

Wij begrijpen dat de behoefte aan ondersteuning per week kan verschillen. Daarom kan de inzet tot 24 uur van tevoren op- of afgeschaald worden, bijvoorbeeld wanneer je behoefte aan extra onderwijsondersteuning hebt.

Onderwijsondersteuning

Waarom onderwijsondersteuning via Talentvoordocent?

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Docentondersteuning gezocht

Wat bieden jullie in het onderwijs voor ondersteuning?

Onze talenten kunnen jouw docenten helpen met diverse taken, zoals surveilleren of bijles. Wij inventariseren welke ondersteuning het beste bij jouw school past en zorgen voor een maatwerkoplossing.

Onze talenten kunnen al binnen enkele dagen op jouw school ondersteuning bieden. Op deze manier hoeft je niet meer verder te zoeken naar onderwijsondersteuning, Talentvoordocent biedt de oplossing!

Onderwijsondersteuning met subsidies

Bij Talentvoordocent kun je terecht voor extra ondersteuning in het voortgezet onderwijs, maar ook voor extra ondersteuning in het basisonderwijs. Dus of je nu werkt op een middelbare school of je juist zoekt naar extra ondersteuning voor jouw basisschool, het is allemaal mogelijk.

Veel scholen schakelen onderwijsondersteuning in met behulp van de NPO-subsidies en/of de collectieve werkdrukmiddelen rondom werkdrukverlichting in het vo. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ondersteuning basisonderwijs
Ondersteuning in het onderwijs

Hoe zorgen jullie voor kwalitatieve onderwijsondersteuning?

Talentvoordocent zet studenten en starters – wij noemen hen ‘talenten’ – in, die wij laten deelnemen aan een uitgebreid en kwalitatief onboardingstraject. Hierin trainen wij hen in pedagogische basisvaardigheden.

Zo zorgen wij ervoor dat zij ondersteuning in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs kunnen bieden. Onderwijsondersteuning op elk vlak, dat is Talentvoordocent!

Ik wil meer weten, hoe kom ik met jullie in contact?

Ondersteuning op school kan veel verschillende vormen aannemen. Daarom begrijpen wij helemaal dat je eerst eens een gesprek wil over de mogelijkheden en de werkwijze.

Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek om te ontdekken wat Talentvoordocent voor jouw school kan betekenen.

Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

Onderwijs ondersteuning

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over de mogelijkheden?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    De term onderwijsondersteuning is erg breed. Bij Talentvoordocent zien wij onderwijsondersteuning als alle mogelijke manieren waarop onze talenten kunnen ondersteunen bij het lesgeven en andere onderwijstaken. Bekijk onze diensten om een beeld te krijgen van alle soorten onderwijsondersteuning.