Onderwijsondersteuning

Is onderwijsondersteuning iets waar jouw docententeam behoefte aan heeft? Moeten jouw docenten door het lerarentekort nu vaak bijspringen met surveilleren of lesopvang, terwijl je hen liever inzet voor lesinhoudelijke taken met voldoende aandacht voor leerlingen? De onderwijstalenten van Talentvoordocent staan klaar om per direct te zorgen voor ondersteuning in het onderwijs. Waar en wanneer je dat nodig hebt. Wij begrijpen dat de behoefte aan ondersteuning per week kan verschillen. Daarom kan de inzet wekelijks op- of afgeschaald worden, bijvoorbeeld wanneer je behoefte aan extra onderwijsondersteuning hebt.

Onderwijsondersteuning

Waarom Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Docentondersteuning gezocht

Wat bieden jullie in het onderwijs voor ondersteuning?

Onze onderwijstalenten kunnen jouw docenten helpen met diverse taken, zoals surveilleren of bijles. Wij inventariseren welke onderwijsondersteuning het beste bij jouw school past en zorgen voor een maatwerkoplossing. Onze onderwijstalenten kunnen al binnen enkele dagen op jouw school ondersteuning bieden. Op deze manier hoeft je niet meer verder te zoeken naar onderwijsondersteuning, Talentvoordocent biedt de oplossing!

Bieden jullie ondersteuning voor het basisonderwijs én het voortgezet onderwijs?

Ja, bij Talentvoordocent kun je terecht voor extra ondersteuning in het voortgezet onderwijs, maar ook voor extra ondersteuning in het basisonderwijs. Dus of je nu werkt op een middelbare school of je juist zoekt naar extra ondersteuning voor jouw basisschool, het is allemaal mogelijk. Wij gaan graag met jou in gesprek om te inventariseren wat mogelijk is voor jouw school.

Docentondersteuning gezocht
Ondersteuning in het onderwijs

Hoe zorgen jullie voor kwalitatieve onderwijsondersteuning?

Talentvoordocent maakt gebruik van gescreende en hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden – wij noemen hen ‘onderwijstalenten’ – die wij laten deelnemen aan een uitgebreid en kwalitatief onboardingstraject. Hierin trainen wij hen in pedagogische basisvaardigheden. Zo zorgen wij ervoor dat zij ondersteuning in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs kunnen bieden. Onderwijsondersteuning op elk vlak, dat is Talentvoordocent!

Meest gestelde vragen

De term onderwijsondersteuning is erg breed. Bij Talentvoordocent zien wij onderwijsondersteuning als alle mogelijke manieren waarop onze onderwijstalenten kunnen ondersteunen bij het lesgeven en andere onderwijstaken. Bekijk onze diensten om een beeld te krijgen van alle soorten onderwijsondersteuning.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag maken wij tijd voor jou vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor jouw school te bespreken.