Onderwijsondersteuning

Is onderwijsondersteuning iets waar jouw docententeam behoefte aan heeft? Moeten jouw docenten door het lerarentekort nu vaak bijspringen met surveilleren of lesopvang, terwijl je hen liever inzet voor lesinhoudelijke taken met voldoende aandacht voor leerlingen? De talenten van Talentvoordocent staan klaar om per direct te zorgen voor ondersteuning in het onderwijs. Waar en wanneer je dat nodig hebt. Wij begrijpen dat de behoefte aan ondersteuning per week kan verschillen. Daarom kan de inzet wekelijks op- of afgeschaald worden, bijvoorbeeld wanneer je behoefte aan extra onderwijsondersteuning hebt.

Onderwijsondersteuning

Waarom onderwijsondersteuning via Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Docentondersteuning gezocht

Wat bieden jullie in het onderwijs voor ondersteuning?

Onze talenten kunnen jouw docenten helpen met diverse taken, zoals surveilleren of bijles. Wij inventariseren welke ondersteuning het beste bij jouw school past en zorgen voor een maatwerkoplossing. Onze talenten kunnen al binnen enkele dagen op jouw school ondersteuning bieden. Op deze manier hoeft je niet meer verder te zoeken naar onderwijsondersteuning, Talentvoordocent biedt de oplossing!

Onderwijsondersteuning middels NPO-gelden

Bij Talentvoordocent kun je terecht voor extra ondersteuning in het voortgezet onderwijs, maar ook voor extra ondersteuning in het basisonderwijs. Dus of je nu werkt op een middelbare school of je juist zoekt naar extra ondersteuning voor jouw basisschool, het is allemaal mogelijk. Veel scholen schakelen onderwijsondersteuning in met behulp van de npo-subsidies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over de mogelijkheden van NPO-gelden.

Ondersteuning basisonderwijs
Ondersteuning in het onderwijs

Hoe zorgen jullie voor kwalitatieve onderwijsondersteuning?

Talentvoordocent maakt gebruik van gescreende en hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden – wij noemen hen ‘talenten’ – die wij laten deelnemen aan een uitgebreid en kwalitatief onboardingstraject. Hierin trainen wij hen in pedagogische basisvaardigheden. Zo zorgen wij ervoor dat zij ondersteuning in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs kunnen bieden. Onderwijsondersteuning op elk vlak, dat is Talentvoordocent!

Ik wil meer weten, hoe kom ik met jullie in contact?

Ondersteuning op school kan veel verschillende vormen aannemen. Daarom begrijpen wij helemaal dat je eerst eens een gesprek wil over de mogelijkheden en de werkwijze. Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek om te ontdekken wat Talentvoordocent voor jouw school kan betekenen. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen, te mailen of door binnen 1 minuut een online afspraak in te plannen.

Onderwijs ondersteuning

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over de mogelijkheden?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    De term onderwijsondersteuning is erg breed. Bij Talentvoordocent zien wij onderwijsondersteuning als alle mogelijke manieren waarop onze talenten kunnen ondersteunen bij het lesgeven en andere onderwijstaken. Bekijk onze diensten om een beeld te krijgen van alle soorten onderwijsondersteuning.