Onderwijsondersteunend personeel

Zoek je onderwijsondersteunend personeel om de werkdruk van jouw personeel te verlichten? Maar heb je nog geen concreet idee van diensten die je wilt afnemen? Bij Talentvoordocent vinden wij een flexibele dienstverlening ontzettend belangrijk. Welke ondersteuning op school je ook nodig hebt, wij zitten niet stil voordat wij assistentie geregeld hebben die jou onderwijsondersteunend bijstaat. Je bent bij ons aan het juiste adres voor ondersteunend personeel met onder meer een lesgevende taak.

Onderwijsondersteunend personeel

Waarom onderwijsondersteuning van Talentvoordocent?

Altijd een kandidaat

Onze kracht is dat wij altijd een kandidaat kunnen leveren.

Direct schakelen

Tijdens de samenwerking staat jouw contactpersoon altijd paraat.

Wekelijks opzegbaar

Flexibel contract, waarbij wekelijks op- of afschalen mogelijk is.

Onderwijs ondersteunend personeel

Wat bieden wij het onderwijs in de vorm van ondersteunend personeel?

De bekendste voorbeelden van ondersteunend personeel zijn onderwijsassistenten. Onderwijsassistenten helpen een leerkracht of docent bij voornamelijk administratieve en verzorgende taken. Een vergelijkbare functie is die van klassenassistent. Dan behoren vooral verzorgende tot diens verantwoordelijkheid. Een onderwijsassistent kan zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs aan de slag. Assistenten die meer lesinhoudelijke taken verrichten, worden vaak leraarondersteuner genoemd.

Welke functies voor ondersteunend personeel in het onderwijs bieden jullie nog meer aan?

Naast de bekende functies als onderwijsassistent en klassenassistent, vallen ook administratieve medewerkers, conciërges, kantinemedewerkers en roostermakers onder de categorie van onderwijsondersteunend personeel. Bij Talentvoordocent koppelen wij scholen aan in het onderwijs ondersteunend personeel. Dat is vooral personeel met een lesgevende taak zoals klassenassistenten of onderwijsassistenten, maar ook voor administratieve medewerkers kun jij bij ons terecht.

Ondersteuning op school
personeel in het onderwijs

Kwalitatief hoogstaand onderwijsondersteunend personeel

Naast flexibiliteit is kwaliteit een kernwaarde voor ons. Bij Talentvoordocent bereiden wij onze onderwijstalenten – zo noemen wij de studenten en recent afgestudeerden die wij aan een (bij)baan in het onderwijs helpen – daarom voor op hun werkzaamheden middels een training. Heeft een talent vragen? Of ben je ergens benieuwd naar? Onze ervaren regiomanagers staan altijd klaar om jou en jouw (toekomstig) personeel ergens bij te helpen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de onderwijstalenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Een gratis adviesgesprek over onderwijsondersteuning?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
    Meest gestelde vragen

    Deze tak van personeel is een overkoepelende term voor al het personeel op een school dat docenten en leerkrachten ondersteunt en zo bijdraagt aan goed functionerend onderwijs. Bij ondersteunend personeel – afkomstig van Talentvoordocent – kun je denken aan onderwijsassistenten, klassenassistenten en administratieve medewerkers. Lees meer over het onderwijsondersteunend personeel van Talentvoordocent.

    Iedereen die op een school werkt en geen docent/leerkracht is of een managementpositie heeft, behoort tot het ondersteunende personeel. Dat zijn dus onder andere onderwijsassistenten, conciërges, receptionisten en roostermakers. Is jouw school op zoek naar ondersteunend personeel? Lees meer over het onderwijsondersteunend personeel van Talentvoordocent.