Werken in het onderwijs zonder diploma

Werken in het onderwijs zonder diploma, kan dat? Ja, bij Talentvoordocent is dat mogelijk. Op verschillende manieren kun jij proeven van het onderwijs! Bij Talentvoordocent zit onze missie in onze naam: wij willen talenten de kans geven van het onderwijs te proeven, hen zo inspireren tot een verdere loopbaan in de sector en tegelijkertijd docenten ontzorgen van bepaalde taken.

Studenten en starters op de arbeidsmarkt hebben een leuke, goedbetaalde (bij)baan en het onderwijs heeft de broodnodige ondersteuning! Dus lijkt het jou interessant om het onderwijs te ontdekken? Solliciteer dan nu door het inschrijfformulier in te vullen!

Werken in het onderwijs zonder diploma

Waarom werken via Talentvoordocent?

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Flexibel werk

Werk waar jij wil, wanneer jij wil en in verschillende functies.

Laagdrempelig kennismaken

Ontdek op een toegankelijke manier het onderwijs en de kinderopvang.

Werken op een basisschool zonder diploma

Aan wat voor (bij)banen moet ik denken bij werken in het onderwijs zonder diploma?

Wij willen jou laten proeven van alles wat het onderwijs te bieden heeft, ook als je (nog) geen onderwijsbevoegdheid hebt. Zo is het bij Talentvoordocent mogelijk om te werken als onderwijsassistent zonder diploma. Dan ondersteun jij de docent waar nodig.

Daarnaast hebben wij ook altijd interessante vacatures openstaan voor functies zoals surveillant, examentrainer of huiswerkbegeleider. In het onderwijs werken zonder papiertje kan dus in allerlei leuke functies!

Hoe ziet je voorbereiding op werken in het onderwijs zonder diploma er uit?

Wij sturen je nooit zomaar op pad. Nadat jij je hebt aangemeld bij ons, voeren we een informerend gesprek om jouw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Vervolgens neem je als kersvers talent deel aan ons onboardingstraject.

Hierin zal je getraind worden in basisvaardigheden op pedagogisch gebied. Ondertussen maken wij het papierwerk gereed en vraag jij (op onze kosten!) een VOG aan.

Daarna is de voorbereiding voorbij en kun je beginnen. Heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij onze regiomanagers.

Werken als onderwijsassistent zonder diploma
Werken in het basisonderwijs zonder diploma

Kun je bij Talentvoordocent zowel werken op een basisschool zonder diploma als op een middelbare school?

Jazeker! Wij stellen jou in de gelegenheid om te werken in het basisonderwijs zonder diploma, maar ook op een middelbare school kun je aan de slag.

Op een basisschool zul je eerder werken als onderwijsassistent, leraarassistent of in een andere algemene, ondersteunende functie.

Op de middelbare school kun je een specifiekere rol krijgen, zoals technisch onderwijsassistent of examentrainer.

En zowel in het basisonderwijs als middelbaar onderwijs zoeken ze naar administratieve medewerkers en invalkrachten. Kortom, werken in onderwijs zonder diploma biedt veel mogelijkheden! Lijkt jou dit wat?

Hoe word ik een talent?

1

Aanmelding

Je reageert op een vacature of wordt door ons benaderd voor een interessante functie. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Kennismaking

Wat voor werk zoek je? En wat zijn je toekomstplannen? In dit kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen.

3

Voorbereiding

Wij bieden je begeleiding op maat door een eigen contactpersoon. Intussen vraag jij een VOG aan, die wij voor jou betalen.

4

Start

Showtime! Na deze voorbereiding ben jij klaar om te knallen in het onderwijs of de kinderopvang. Veel succes in je nieuwe baan!

Meest gestelde vragen

Ja, werken in het onderwijs zonder diploma is mogelijk! Bij Talentvoordocent laten wij jou als student of recent afgestudeerde kennismaken met het onderwijs.

Lees meer over werken in het onderwijs zonder diploma of schrijf je meteen in.

 

Zonder diploma kun je allerlei onderwijsfuncties beoefenen. Je kunt geen docent of leerkracht worden, maar wel onder meer huiswerkbegeleider, bijlesgever of administratief medewerker. Lees meer over het werken in het onderwijs zonder diploma.

Bij Talentvoordocent hebben wij altijd leuke vacatures in het onderwijs openstaan, zoals (technisch) onderwijsassistent, invalkracht in het basisonderwijs en bijlesgever. Bekijk onze vacaturepagina voor alle vacatures!