Een tussenjaar? Werk via Talentvoordocent!

Een tussenjaar is populair onder studenten. Het kan zo zijn dat je even een pauze wil van je studie, of je weet even niet wat je precies wil. Er zijn veel verschillende dingen die je in je tussenjaren kan doen.

Gelukkig hebben wij van Talentvoordocent de ideale oplossing voor je! Wil je in je tussenjaar gaan werken? Fulltime of juist parttime? Lijkt onderwijs je wel iets? Op al die vragen geven wij op deze pagina antwoord!

Tussenjaar

Waarom werken via Talentvoordocent?

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Flexibel werk

Werk waar jij wil, wanneer jij wil en in verschillende functies.

Laagdrempelig kennismaken

Ontdek op een toegankelijke manier het onderwijs en de kinderopvang.

Tussenjaar werken

Waarom is het slim om in je tussenjaar te gaan werken?

Je kan veel ervaring opdoen, aan jezelf werken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Wie weet kom je er door jouw baantje in je tussenjaar wel achter dat je het juist fijn vindt om te werken!

Een tussenjaar is ervoor om jezelf te ontplooien als persoon. Je leert steeds meer dingen over jezelf. Zo kom je erachter of je nog verder wil studeren, of juist niet. Het is in ieder geval een mooie kans om wat bij te verdienen.

Fulltime tijdens je tussenjaar aan het werk? Of toch parttime?

In je tussenjaar een bijbaan nemen heeft veel voordelen. Je kan je tijd op die manier namelijk goed verdelen. Je verdient wat bij, maar hebt ook de kans om even tot rust te komen. Even niet denken aan de stress van school, dat klinkt goed hè?

Wil je tijdens je tussenjaar fulltime aan het werk? Dat kan natuurlijk ook! Bij Talentvoordocent is alles mogelijk. Lees gauw verder om te zien welke functies wij bieden.

Tussenjaren
Tussenjaar vacatures

Wil jij bij ons aan het werk in je tussenjaar? Wij hebben genoeg vacatures!

Het is de ideale mogelijkheid om erachter te komen of het onderwijs of de kinderopvang bij je past. Je kan in een ondersteunende rol aan de slag. Een bijbaan tijdens je tussenjaar als surveillant bijvoorbeeld. Of je gaat aan de slag als examentrainer. Je bent ook volledig vrij om te kiezen of je fulltime of parttime aan de slag wil. Voor ons is het dan ook simpel: er is geen mooiere bezigheid tijdens je tussenjaar, dan om het onderwijs te ontdekken.

Onze ondersteunende functies:

Kom je van de pabo of lerarenopleiding af? Genoeg mogelijkheden!

Naast ondersteunende functies bieden wij vacatures voor docenten of invalkrachten. Met de juiste bevoegdheid is bij Talentvoordocent heel veel mogelijk!

Je kan met een pabodiploma aan de slag op een basisschool als leerkracht of invalkracht. En met een diploma van een lerarenopleiding kun je werken op een middelbare school.

Tussenjaar bijbaan
Tussenjaar werk

Ik wil bij Talentvoordocent aan de slag met een bijbaan of vaste baan tijdens mijn tussenjaar!

Zie jij het wel zitten om tijdens je tussenjaar aan een baan te beginnen? Dan kan je bij ons heel makkelijk solliciteren! Je kan je aanmelden via de website. Er wordt dan eerst een kennismakingsgesprek ingepland. Wij willen natuurlijk graag weten waar jouw wensen en behoeften liggen!

Daarna volgt een op maat gemaakte begeleiding, waarin we je stap voor stap meenemen in het proces. En tot slot: lekker aan het werk! Zo kan je bij ons laagdrempelig aan de slag in jouw tussenjaar.

Hoe kom ik aan werk?

1

Aanmelding

Je reageert op een vacature of wordt door ons benaderd. Welkom bij Talentvoordocent?

2

Kennismaking

Wat zoek je? In dit gesprek leren wij jou beter kennen. Wij kijken wat wij jou kunnen bieden.

3

Voorbereiding

Wij zorgen voor een op maat gemaakte voorbereiding om je klaar te stomen.

4

Start

Showtime! Na deze voorbereiding ben jij klaar om te knallen op een school of kinderopvang.

Meest gestelde vragen

Hoewel het afhangt van jouw specifieke situatie, kun je in de meeste gevallen zomaar een tussenjaar nemen. Ben je ouder dan 18 jaar? Of ouder dan 16 jaar, met een startkwalificatie? Dan kun je een tussenjaar nemen. Studeer je al en heb je een positief bindend studieadvies gehad? Dan kun je ook een tussenjaar nemen.

Heb je er ooit wel eens over nagedacht om in het onderwijs te werken? Talentvoordocent biedt jou die kans!

Wij zetten young professionals zoals jij – scholieren die hun diploma hebben gehaald, studenten en ook starters op de arbeidsmarkt – in voor ondersteuning in het onderwijs.

Zo kun je via ons aan de slag als o.a. onderwijsassistent, surveillant, bijlesgever en huiswerkbegeleider. Hiermee kun je laagdrempelig het onderwijs ontdekken en leer je of het docentschap wat voor jou is!

Lijkt jou dit een toffe (bij)baan voor in je tussenjaar? Meld je dan nu aan!