FAQ categorie: Over Talentvoordocent

Ik zou graag een andere manier van onderwijsondersteuning ontvangen, is dit ook mogelijk?

Jazeker! Flexibiliteit zit in het DNA van Talentvoordocent. Wij denken graag met onderwijsprofessionals over andere vormen van onderwijsondersteuning door onze hoogopgeleide en goedgetrainde studenten en starters.

Lees meer

Welke onderwijsondersteuning biedt Talentvoordocent?

De onderwijstalenten van Talentvoordocent kunnen verschillende taken op zich nemen. Zij kunnen op jouw school actief zijn als onderwijsassistent, surveillant, examentrainer, zomerschooltrainer, bijlestrainer (zowel op de basisschool als op de middelbare school), administratieve medewerker, huiswerkbegeleider, invalkracht of overig onderwijsondersteunend personeel.

Lees meer

In welk vakgebied is Talentvoordocent actief?

Talentvoordocent biedt hoogopgeleide studenten en starters een kans het onderwijs te ontdekken. Wij zijn actief in de onderwijsbranche, op allerlei soorten scholen en onderwijsniveaus.

Lees meer

Wat is Talentvoordocent en hoe werkt het?

Talentvoordocent biedt onderwijsondersteuning middels onze getrainde studenten en starters. Lees meer over onze diensten om te zien hoe wij scholen bijstaan of lees meer over het werken bij Talentvoordocent als student of starter. Een extra paar handen op jouw basisschool of middelbare school is snel geregeld, de samenwerking is wekelijks opzegbaar en wij leveren altijd.

Lees meer