FAQ categorie: Over Talentvoordocent

Ik zou graag een andere manier van onderwijsondersteuning ontvangen, is dit ook mogelijk?

Jazeker! Flexibiliteit zit in het DNA van Talentvoordocent. Wij denken graag mee met onderwijsprofessionals over de manier waarop wij kunnen ondersteunen.

Lees meer

Welke onderwijsondersteuning biedt Talentvoordocent?

Bij Talentvoordocent bieden wij dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel op school en in de kinderopvang. Van eenmalige ondersteuning tot structurele inzet van gediplomeerde professionals. Onze kandidaten vervullen functies als surveillant, leerkracht, onderwijsassistent, docent, examentrainer en pedagogisch medewerker.

Lees meer

In welk vakgebied is Talentvoordocent actief?

Talentvoordocent doet aan arbeidsbemiddeling tussen scholen/kinderopvangen en kandidaten. Wij zijn actief in het onderwijs, op allerlei soorten scholen en niveaus. Ook zijn wij actief in de kinderopvang, voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen.

Lees meer

Wat is Talentvoordocent en hoe werkt het?

Bij Talentvoordocent vinden en verbinden wij hoogopgeleide studenten, loopbaanstarters en gediplomeerde professionals met scholen en de kinderopvang. Dit doen wij door middel van een persoonlijke benadering en een flexibele samenwerking. Lees meer over onze diensten om te zien hoe wij scholen bijstaan. Of lees meer over het werken bij Talentvoordocent als starter of professional.

Lees meer