FAQ categorie: Banen in het onderwijs

Welke functies zijn er beschikbaar in het onderwijs via Talentvoordocent?

Je kunt via Talentvoordocent aan de slag als (technisch) onderwijsassistent, surveillant, bijlesgever, huiswerkbegeleider of onderwijsassistent die zich op de administratie focust. Mogelijk heeft een school een speciaal verzoek voor ons. Dan kunnen wij ook een functie aanbieden die niet in bovenstaand lijstje staat. Zo hebben wij scholen geholpen met ondersteuning tijdens klassenuitjes, tijdens taaldorpen en…

Lees meer

Kan je zonder diploma leraar worden?

Zonder diploma kun je geen leraar worden, omdat je de benodigde kwalificaties mist. Maar ook dan kan je in het onderwijs aan de slag! Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie zoals onderwijsassistent of surveillant proeven van het onderwijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!

Lees meer

Hoe kom ik aan een baan in het onderwijs?

Via Talentvoordocent vind je een toffe (bij)baan in het onderwijs. In uitdagende functies zoals onderwijsassistent of surveillant vervul jij een belangrijke, ondersteunende rol. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!

Lees meer