Hoe kunnen wij je helpen?

Categorie

Ja, om te kunnen werken in het onderwijs heb je een geldige VOG nodig. Maar goed nieuws: bij Talentvoordocent vergoeden wij jouw VOG volledig! Jij vraagt ‘m enkel aan. Wij betalen de kosten.

Wij zijn bereikbaar via de mail. Ook kun je ons bellen. Het is zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen.

Je kunt ons elke werkweek bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur. En dat allemaal volledig vrijblijvend.

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Zodra jij je VOG per post hebt ontvangen, stuur je een kopie (of duidelijk leesbare foto!) van het document naar administratie@talentvoordocent.nl.

De door jou gemaakte kosten worden gelijktijdig met de eerstvolgende verloning vergoed.

Je uitschrijven doe je in twee stappen.

Dit hangt af van de functie. Na het adviesgesprek starten wij nog dezelfde week met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Een surveillant is hierbij sneller geregeld dan een docent of ervaren pedagogisch medewerker.

Het unieke van Talentvoordocent is dat wij jouw school altijd voorzien van ondersteuning. Tot de geschikte docent is gevonden, kun onze hoogopgeleide onderwijstalenten je ondersteunen.

Hetzelfde geldt voor onze pedagogische medewerkers. Totdat wij een ervaren topper hebben gevonden die langdurig ingezet kan worden, kun je rekenen op onze goedgetrainde starters.

Bel nu of plan direct een adviesgesprek in.

De kosten worden beïnvloed door drie factoren: a) de specifieke dienst die jouw school afneemt, b) in welk volume en c) voor welke periode.

Veel scholen maken gebruik van NPO-gelden om extra ondersteuning op hun school in te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Lees meer over het inzetten van NPO-gelden.

Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Belapp of mail direct. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Ja, onderwijsondersteuning zoals onderwijsassistentie of surveilleren is wekelijks opzegbaar.

Ook kun je wekelijks aangeven of je meer of minder ondersteuning wil. Bijvoorbeeld omdat je door ziekte maar kort behoefte hebt aan een extra pedagogisch medewerker.

De langdurende inzet van gediplomeerde professionals via detachering kan niet op wekelijkse basis worden opgeschaald, afgeschaald of opgezegd.

Jazeker, wij vergoeden de door jou gemaakte kosten voor het aanvragen van een VOG.

Vul je uiterlijk 18.00 uur op zondagavond jouw uren in? Dan worden de uren de eerstvolgende woensdagmiddag verwerkt. Donderdagochtend krijg je jouw loonstrook.

Ben je later dan 18.00 uur op zondagavond? Dan schuift het proces precies een week op. Niet de eerstvolgende woensdag, maar de woensdag erna worden jouw uren verwerkt. De daaropvolgende donderdagochtend krijg je jouw loonstrook.

Afhankelijk van je bank staat het geld die donderdag of vrijdag op je rekening. Let op: bij feestdagen kan het een dag langer duren voordat je de uitbetaling ontvangt.

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Als je werkt bij Talentvoordocent bouw je vakantie-uren op. Dit zijn vrije uren – waarin je gewoon doorbetaald wordt – die je op ieder gewenst moment kunt opnemen. Je mag zelf bepalen wanneer en waarvoor je deze uren opneemt.

Hoeveel vakantie-uren je hebt opgebouwd, zie je op jouw loonstrook in de onderste tabel. Bij het declareren van je uren kun je apart invullen hoeveel vakantie-uren je hebt opgenomen. Op het eerstvolgende loonstrookje zie je staan hoeveel vakantie-uren je nog over hebt.

Vakantiegeld is een extraatje bovenop je loon. Dit bedrag staat gelijk aan 8% van je brutoloon bij Talentvoordocent. Hierbij wordt gerekend met jouw brutoloon over de voorgaande 12 maanden.

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Stuur een mail naar administratie@talentvoordocent.nl met een verzoek tot aanpassing. Vermeld in de mail de door jou gewenste ingangsdatum van de wijziging. Onze administratie zal de aanpassingen doorvoeren.

Op de pagina algemene voorwaarden vind je alle informatie over onze voorwaarden.

Reiskosten worden automatisch vergoed per gewerkte dag. De afstand die wij vergoeden is de kortste route van jouw adres naar het schooladres volgens de ANWB Routeplanner. Hierbij geldt een maximum van 100 kilometer per dag. Op je loonstrook staat dit ook gespecificeerd.

Bij Talentvoordocent vinden en verbinden wij hoogopgeleide studenten, loopbaanstarters en gediplomeerde professionals met scholen en de kinderopvang. Dit doen wij door middel van een persoonlijke benadering en een flexibele samenwerking.

Lees meer over onze diensten om te zien hoe wij scholen bijstaan. Of lees meer over het werken bij Talentvoordocent als starter of professional.

Talentvoordocent doet aan arbeidsbemiddeling tussen scholen/kinderopvangen en kandidaten. Wij zijn actief in het onderwijs, op allerlei soorten scholen en niveaus. Ook zijn wij actief in de kinderopvang, voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen.

Bij Talentvoordocent bieden wij dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel op school en in de kinderopvang. Van eenmalige ondersteuning tot structurele inzet van gediplomeerde professionals.

Onze kandidaten vervullen functies als surveillant, leerkracht, onderwijsassistent, docent, examentrainer en pedagogisch medewerker.

Jazeker! Flexibiliteit zit in het DNA van Talentvoordocent. Wij denken graag mee met onderwijsprofessionals over de manier waarop wij kunnen ondersteunen.

Talentvoordocent zet hoogopgeleide studenten, loopbaanstarters en gediplomeerde professionals in op scholen en kinderopvangen door heel Nederland. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Onze kandidaten hebben allerlei soorten opleidingsniveaus. Wij koppelen hen aan scholen/kinderopvangen op basis van hun kwaliteiten en de eisen voor een specifieke opdracht, klus of functie. Lees meer over onze onderwijstalenten.

De eerste stap is het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin geef je jouw wensen en behoeften aan. Wij adviseren wat er mogelijk is.

Ben je enthousiast over onze voorgestelde oplossing? Dan gaan wij aan de slag met het selecteren van de beste kandidaat (of kandidaten), die wij een persoonlijk onboardingstraject aanbieden.

Na een kennismakingsgesprek – en uiteraard jouw goedkeuring – kan de kandidaat starten! Lees meer over onze werkwijze.

Je kunt via Talentvoordocent aan de slag als docent, leerkracht, (technisch) onderwijsassistent, bijlesgever, surveillant, examentrainer, huiswerkbegeleider, zomerschooltrainer, administratief medewerker, ICT-medewerker, schoonmaker, conciërge en facilitair medewerker.

Dit is een niet-uitputtende lijst van functies. Mogelijk bieden wij ondertussen nieuwe functies aan. Of vinden wij iets voor jou op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Zonder diploma kun je geen leraar worden, omdat je de benodigde kwalificaties mist. Maar ook dan kan je wel in het onderwijs aan de slag!

Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie proeven van het onderwijs. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Allereerst download je het inschrijfformulier en vul je deze in. Dan stuur je het formulier naar ons op via werkenbij@talentvoordocent.nl.

Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen en de bestaande mogelijkheden. Samen komen tot een geschikte (bij)baan voor jou.

Daarna komt het papierwerk en heb jij een kennismakingsgesprek met de school. Vervolgens ben jij klaar om te starten!

Download het inschrijfformulier en vul deze in. Stuur het formulier op naar werkenbij@talentvoordocent.nl en wij nemen contact met je op.

Via Talentvoordocent vind je een baan in het onderwijs. Ook als je geen diploma van een lerarenopleiding hebt.

In allerlei uitdagende functies kun jij een belangrijke (ondersteunende) rol vervullen als onderwijstalent. Zowel in als rondom de klas. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.