Hoe kunnen wij je helpen?

Categorie

Ja, om te kunnen werken in het onderwijs heb je een geldige VOG nodig. Maar goed nieuws: bij Talentvoordocent vergoeden wij jouw VOG volledig! Jij vraagt ‘m aan en wij betalen de kosten.

Je kunt op verschillende wijzen met ons in contact komen. Zo zijn wij bereikbaar via de mail, kun je ons bellen en is het zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur. En dat allemaal volledig vrijblijvend. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Zodra jij je VOG per post hebt ontvangen, stuur je een kopie of duidelijk leesbare foto van het document naar administratie@talentvoordocent.nl. De door jou gemaakte kosten worden vergoed gelijktijdig met de eerstvolgende verloning.

Je uitschrijven bestaat uit twee stappen. Stap 1: vul het contactformulier in, app, bel of mail de regiomanager om te melden dat je je wilt uitschrijven. Stap 2: stuur een mail met ‘Uitschrijving’ in de titel naar administratie@talentvoordocent, zodat wij jouw uitschrijving administratief kunnen afhandelen.

Onderwijsondersteuning is snel geregeld bij Talentvoordocent. Nadat je ons hebt gebeld met jouw behoefte aan onderwijsondersteuning, gaan wij aan de slag met het werven en selecteren van hoogopgeleide onderwijstalenten. Bel direct en wij gaan meteen voor je aan de slag.

De kosten voor het inhuren van onderwijsondersteuning hangen af van de specifieke dienst of diensten die jouw school afneemt, in welk volume je deze afneemt en voor welke periode. Veel scholen maken gebruik van NPO-gelden om extra ondersteuning op hun school in te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Lees meer over het inzetten van NPO-gelden. Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel, app of mail direct. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Ja, bij Talentvoordocent is onderwijsondersteuning door onze onderwijstalenten wekelijks opzegbaar. Ook kun je wekelijks aangeven of je behoefte hebt aan meer of minder ondersteuning.

Jazeker, wij vergoeden de door jou gemaakte kosten voor het aanvragen van een VOG.

Vul je uiterlijk zondagavond de uren in? Dan worden de uren de volgende woensdagmiddag verwerkt. Donderdagochtend krijg je dan je loonstrook. Ben je later dan 18.00 uur op zondag? Dan schuift alles een week op en krijg je een donderdag later je loonstrook.

Afhankelijk van je bank staat het geld dezelfde of volgende dag op je rekening. Let op: bij feestdagen kan het een dag langer duren voordat je de uitbetaling ontvangt.

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Als je werkt bij Talentvoordocent bouw je vakantie-uren op. Dit zijn vrije uren – waarin je doorbetaald wordt – die je op ieder gewenst moment kunt opnemen. Je mag zelf bepalen wanneer en waarvoor je deze uren opneemt.

Hoeveel vakantie-uren je hebt opgebouwd, zie je op jouw loonstrook in de onderste tabel. Bij het declareren van je uren kun je apart invullen hoeveel vakantie-uren je hebt opgenomen. Op het eerstvolgende loonstrookje zul je zien staan hoeveel vakantie-uren je nog over hebt.

Vakantiegeld daarentegen is een extraatje dat je uitgekeerd krijgt boven op je loon. Dit bedrag staat gelijk aan 8% van je brutoloon bij Talentvoordocent over de voorgaande 12 maanden. Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Stuur een mail naar administratie@talentvoordocent.nl met een verzoek tot aanpassing. Vermeld in de mail de door jou gewenste ingangsdatum van de wijziging. Onze administratie zal de aanpassingen doorvoeren.

Op de pagina algemene voorwaarden vind je alle informatie over onze voorwaarden.

 

Reiskosten worden automatisch vergoed per gewerkte dag. De afstand die wij vergoeden is de kortste route van jouw adres naar het schooladres volgens de ANWB Routeplanner. Hierbij geldt een maximum van 100 kilometer per dag. Op je loonstrook staat dit tevens gespecificeerd.

Talentvoordocent biedt onderwijsondersteuning middels onze getrainde studenten en starters. Lees meer over onze diensten om te zien hoe wij scholen bijstaan of lees meer over het werken bij Talentvoordocent als student of starter. Een extra paar handen op jouw basisschool of middelbare school is snel geregeld, de samenwerking is wekelijks opzegbaar en wij leveren altijd.

Talentvoordocent biedt hoogopgeleide studenten en starters een kans het onderwijs te ontdekken. Wij zijn actief in de onderwijsbranche, op allerlei soorten scholen en onderwijsniveaus.

De onderwijstalenten van Talentvoordocent kunnen verschillende taken op zich nemen. Zij kunnen op jouw school actief zijn als onderwijsassistent, surveillant, examentrainer, zomerschooltrainer, bijlestrainer (zowel op de basisschool als op de middelbare school), administratieve medewerker, huiswerkbegeleider, invalkracht of overig onderwijsondersteunend personeel.

Jazeker! Flexibiliteit zit in het DNA van Talentvoordocent. Wij denken graag met onderwijsprofessionals over andere vormen van onderwijsondersteuning door onze hoogopgeleide en goedgetrainde studenten en starters.

Talentvoordocent zet hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden in voor onderwijsondersteuning op basisscholen en middelbare scholen door heel Nederland. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Onze onderwijstalenten zijn hoogopgeleid. Dit betekent dat zij minimaal een hbo-achtergrond hebben. Ze studeren of zijn recent afgestudeerd aan een hogeschool of een universiteit. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Nadat je vrijblijvend contact met ons op hebt genomen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we jullie wensen afstemmen op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Vervolgens werven wij geschikte onderwijstalenten – die wij een onboardingstraject inclusief training aanbieden – waarna zij op jouw school starten met hun werkzaamheden. Lees meer over onze werkwijze.

Je kunt via Talentvoordocent aan de slag als (technisch) onderwijsassistent, surveillant, bijspijkertrainer, examentrainer, invalkracht, zomerschooltrainer, huiswerkbegeleider, administratieve medewerker, klassenassistent, leraarassistent en docentassistent.

Zonder diploma kun je geen leraar worden, omdat je de benodigde kwalificaties mist. Maar ook dan kan je wel degelijk in het onderwijs aan de slag! Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie proeven van het onderwijs. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Allereerst download je het inschrijfformulier en vul je deze in. Dan stuur je het formulier naar ons op via werkenbij@talentvoordocent.nl. Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen en de bestaande mogelijkheden. Samen komen tot een geschikte (bij)baan voor jou. Daarna komt het papierwerk en heb jij een kennismakingsgesprek met de school. Vervolgens ben jij klaar om te starten!

Download het inschrijfformulier en vul deze in. Stuur het formulier op naar werkenbij@talentvoordocent.nl en wij nemen contact met je op.

Via Talentvoordocent vind je een baan in het onderwijs, ook als je geen diploma van een lerarenopleiding hebt. In allerlei uitdagende functies kun jij in en rondom de klas docenten ondersteunen als onderwijstalent. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.