Hoe kunnen wij je helpen?

Categorie

Je kunt op verschillende wijzen met ons in contact komen. Zo zijn wij bereikbaar via de mail, kun je ons bellen en is het zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur. En dat allemaal volledig vrijblijvend.

Je uitschrijven bestaat uit twee stappen. Stap 1: vul het contactformulier in, app, bel of mail de regiomanager om te melden dat je je wilt uitschrijven. Stap 2: stuur een mail met ‘Uitschrijving’ in de titel naar administratie@talentvoordocent, zodat wij jouw uitschrijving administratief kunnen afhandelen.

Vul je uiterlijk zondagavond de uren in? Dan worden de uren de volgende woensdagmiddag verwerkt. Donderdagochtend krijg je dan je loonstrook. Ben je later dan 18.00 uur op zondag? Dan schuift alles een week op en krijg je een donderdag later je loonstrook.

Afhankelijk van je bank staat het geld dezelfde of volgende dag op je rekening. Let op: bij feestdagen kan het een dag langer duren voordat je de uitbetaling ontvangt.

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Talentvoordocent biedt onderwijsondersteuning middels onze getrainde studenten en starters. Lees meer over onze diensten om te zien hoe wij scholen bijstaan of lees meer over het werken bij Talentvoordocent als student of starter. Een extra paar handen op jouw basisschool of middelbare school is snel geregeld, de samenwerking is wekelijks opzegbaar en wij leveren altijd.

Talentvoordocent biedt hoogopgeleide studenten en starters een kans het onderwijs te ontdekken. Wij zijn actief in de onderwijsbranche, op allerlei soorten scholen en onderwijsniveaus.

De onderwijstalenten van Talentvoordocent kunnen verschillende taken op zich nemen. Zij kunnen op jouw school actief zijn als onderwijsassistent, surveillant, examentrainer, zomerschooltrainer, bijlestrainer (zowel op de basisschool als op de middelbare school), administratieve medewerker, huiswerkbegeleider, invalkracht of overig onderwijsondersteunend personeel.

Jazeker! Flexibiliteit zit in het DNA van Talentvoordocent. Wij denken graag met onderwijsprofessionals over andere vormen van onderwijsondersteuning door onze hoogopgeleide en goedgetrainde studenten en starters. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Talentvoordocent zet hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden in voor onderwijsondersteuning op basisscholen en middelbare scholen door heel Nederland.

Onze onderwijstalenten zijn hoogopgeleid. Dit betekent dat zij minimaal een hbo-achtergrond hebben. Ze studeren of zijn recent afgestudeerd aan een hogeschool of een universiteit.

Nadat je vrijblijvend contact met ons op hebt genomen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we jullie wensen afstemmen op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Vervolgens werven wij geschikte onderwijstalenten en plannen we een kennismakingsgesprek in. Na een akkoord vanuit de school – en een onboardingstraject inclusief training voor de onderwijstalenten – kunnen zij op jouw school starten met hun werkzaamheden.

Je kunt via Talentvoordocent aan de slag als (technisch) onderwijsassistent, surveillant, bijspijkertrainer, examentrainer, invalkracht, zomerschooltrainer, huiswerkbegeleider, administratieve medewerker, klassenassistent, leraarassistent en docentassistent.

Zonder diploma kun je geen leraar worden, omdat je de benodigde kwalificaties mist. Maar ook dan kan je wel degelijk in het onderwijs aan de slag! Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie proeven van het onderwijs. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Allereerst download je het inschrijfformulier en vul je deze in. Dan stuur je het formulier naar ons op via werkenbij@talentvoordocent.nl. Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen en de bestaande mogelijkheden. Samen komen tot een geschikte (bij)baan voor jou. Daarna komt het papierwerk en heb jij een kennismakingsgesprek met de school. Vervolgens ben jij klaar om te starten!

Download het inschrijfformulier en vul deze in. Stuur het formulier op naar werkenbij@talentvoordocent.nl en wij nemen contact met je op.

Via Talentvoordocent vind je een baan in het onderwijs, ook als je geen diploma van een lerarenopleiding hebt. In allerlei uitdagende functies kun jij in en rondom de klas docenten ondersteunen als onderwijstalent. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.