Hoe kunnen wij je helpen?

Categorie

Ja, om te kunnen werken in het onderwijs heb je een geldige VOG nodig. Maar goed nieuws: bij Talentvoordocent vergoeden wij jouw VOG volledig! Jij vraagt ‘m enkel aan. Wij betalen de kosten.

Wij zijn bereikbaar via de mail. Ook kun je ons bellen. Het is zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen.

Je kunt ons elke werkweek bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur. En dat volledig vrijblijvend.

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Scholen kunnen ons contactformulier invullen en werkzoekenden kunnen terecht bij dit sollicitatieformulier.

Zodra jij je VOG per post hebt ontvangen, stuur je een kopie (of duidelijk leesbare foto!) van het document naar administratie@talentvoordocent.nl.

De door jou gemaakte kosten worden gelijktijdig met de eerstvolgende verloning vergoed.

Je uitschrijven doe je in twee stappen.

  • Stap 1: Appbel of mail jouw regiomanager om te melden dat je je wil uitschrijven.
  • Stap 2: Stuur een mail met ‘Uitschrijving’ als onderwerpregel naar administratie@talentvoordocent. Zo kunnen wij jouw uitschrijving administratief afhandelen.

Dit hangt af van de functie. Na het adviesgesprek starten wij nog dezelfde week met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Een surveillant is hierbij sneller geregeld dan een onderwijsassistent of pedagogisch medewerker.

Bel nu of plan direct een adviesgesprek in. Dan gaan wij voor je aan de slag!

De kosten worden beïnvloed door drie factoren: a) de specifieke dienst die jouw school afneemt, b) in welk volume en c) voor welke periode.

Veel scholen maken gebruik van NPO-gelden of subsidie rondom werkdrukverlichting in het vo om extra ondersteuning op hun school in te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over NPO-gelden of werkdrukverlichting in het vo.

Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Belapp of mail direct. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Ja, onderwijsondersteuning zoals onderwijsassistentie of surveilleren is wekelijks opzegbaar.

Ook kun je tot 24 uur van tevoren aangeven of je meer of minder ondersteuning wil. Bijvoorbeeld omdat je door ziekte maar kort behoefte hebt aan een extra pedagogisch medewerker.

Jazeker, wij vergoeden de door jou gemaakte kosten voor het aanvragen van een VOG.

Vul je uiterlijk 18.00 uur op zondagavond jouw uren in? Dan worden de uren de eerstvolgende woensdagmiddag verwerkt. Donderdagochtend krijg je jouw loonstrook.

Ben je later dan 18.00 uur op zondagavond? Dan schuift het proces precies een week op. Niet de eerstvolgende woensdag, maar de woensdag erna worden jouw uren verwerkt. De daaropvolgende donderdagochtend krijg je jouw loonstrook.

Afhankelijk van je bank staat het geld die donderdag of vrijdag op je rekening. Let op: bij feestdagen kan het een dag langer duren voordat je de uitbetaling ontvangt.

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Met de term buitenschoolse opvang wordt de opvang van kinderen buiten schooltijden bedoeld. Schoolgaande kinderen kunnen er terecht voordat school begint, tijdens de lunchpauze, na school en tijdens vrije weekdagen (waaronder schoolvakanties).  

Vaak gaan kinderen naar de buitenschoolse opvang (vaak afgekort tot bso) omdat hun ouders moeten werken. Wanneer we spreken over bso bedoelen we niet alleen de opvang in het algemeen, maar ook de organisaties die deze opvang regelen. 

Een pedagogisch medewerker begeleidt kinderen (en hun ouders) en draagt bij aan hun ontwikkeling. Dit kunnen peuters zijn, maar ook jongeren. Een pedagogisch medewerker is werkzaam in o.a. de kinderopvang, de jeugdzorg of in een ziekenhuis. 

Bij Talentvoordocent verbinden wij talenten met de kinderopvang. Als je als pedagogisch medewerker bij ons aan de slag gaat, dan kom je dus te werken op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. 

 

Als je werkt bij Talentvoordocent bouw je vakantie-uren op. Dit zijn vrije uren – waarin je gewoon doorbetaald wordt – die je op ieder gewenst moment kunt opnemen. Je mag zelf bepalen wanneer en waarvoor je deze uren opneemt.

Hoeveel vakantie-uren je hebt opgebouwd, zie je op jouw loonstrook in de onderste tabel. Bij het declareren van je uren kun je apart invullen hoeveel vakantie-uren je hebt opgenomen. Op het eerstvolgende loonstrookje zie je staan hoeveel vakantie-uren je nog over hebt.

Vakantiegeld is een extraatje bovenop je loon. Dit bedrag staat gelijk aan 8% van je brutoloon bij Talentvoordocent. Hierbij wordt gerekend met jouw brutoloon over de voorgaande 12 maanden.

Het vakantiegeld wordt standaard ieder jaar in mei uitbetaald. De uitbetaling gaat volledig automatisch en kan niet worden veranderd.

Stuur een mail naar administratie@talentvoordocent.nl met een verzoek tot aanpassing. Vermeld in de mail de door jou gewenste ingangsdatum van de wijziging. Onze administratie zal de aanpassingen doorvoeren.

Wat er wordt verdiend door een pedagogisch medewerker hangt af van 3 factoren: het aantal werkuren per week, de functie en de werkervaring. Die laatste twee factoren bepalen in welke salarisschaal de pedagogisch medewerker wordt ingedeeld, op basis van afspraken uit de cao Kinderopvang. 

De cao Kinderopvang loopt meestal zo’n 1,5 jaar en bevat vaak afspraken over loonstijgingen op vaste momenten tijdens de looptijd. Het (uur)loon is dus erg afhankelijk van de persoon en het moment. 

Benieuwd hoeveel je kunt verdienen in jouw situatie? Bel of app ons op 085 004 3603 of stuur een mail naar werkenbij@talentvoordocent.nl. Dan beantwoorden wij jouw vragen! 

Op de pagina algemene voorwaarden vind je alle informatie over onze voorwaarden.

Reiskosten worden automatisch vergoed per gewerkte dag. De afstand die wij vergoeden is de kortste route van jouw adres naar het schooladres volgens de ANWB Routeplanner. Hierbij geldt een maximum van 100 kilometer per dag. Op je loonstrook staat dit ook gespecificeerd.

Bij Talentvoordocent verbinden wij young professionals met organisaties in het onderwijs en de kinderopvang voor een laagdrempelige kennismaking, zodat ondersteuning wordt gefaciliteerd en nieuwe aanwas wordt gecreëerd. Dit doen wij door middel van een persoonlijke, bevlogen en eerlijke werkwijze.

Lees meer over onze diensten om te zien hoe wij scholen bijstaan. Of lees meer over het werken bij Talentvoordocent als starter of professional.

Talentvoordocent doet aan arbeidsbemiddeling tussen scholen/kinderopvangen en kandidaten. Wij zijn actief in het onderwijs, op allerlei soorten scholen en niveaus. Ook zijn wij actief in de kinderopvang, voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen.

Bij Talentvoordocent bieden verschillende vormen van onderwijsondersteuning.

Onze kandidaten vervullen functies als surveillant, onderwijsassistent, examentrainer en pedagogisch medewerker.

Jazeker! Flexibiliteit zit in het DNA van Talentvoordocent. Wij denken graag mee met onderwijsprofessionals over de manier waarop wij kunnen ondersteunen.

Talentvoordocent zet (hoogopgeleide) studenten en starters in op scholen en kinderopvangen door heel Nederland. Lees meer over onze onderwijstalenten.

Onze kandidaten hebben allerlei soorten opleidingsniveaus. Wij koppelen hen aan scholen/kinderopvangen op basis van hun kwaliteiten en de eisen voor een specifieke opdracht, klus of functie. Lees meer over onze onderwijstalenten.

De eerste stap is het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierin geef je jouw wensen en behoeften aan. Wij adviseren wat er mogelijk is.

Ben je enthousiast over onze voorgestelde oplossing? Dan gaan wij aan de slag met het selecteren van de beste kandidaat (of kandidaten), die wij een persoonlijk onboardingstraject aanbieden.

Na een kennismakingsgesprek – en uiteraard jouw goedkeuring – kan de kandidaat starten! Lees meer over onze werkwijze.

Je kunt via Talentvoordocent aan de slag als (technisch) onderwijsassistent, pedagogisch medewerker, surveillant, examentrainer, bijlesgever, huiswerkbegeleider, zomerschooltrainer, administratief medewerker en ICT-medewerker.

Dit is een niet-uitputtende lijst van functies. Mogelijk bieden wij ondertussen nieuwe functies aan. Of vinden wij iets voor jou op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!

Zonder diploma kun je geen leraar worden, omdat je de benodigde kwalificaties mist. Maar ook dan kan je in het onderwijs aan de slag!

Via Talentvoordocent kun je in een ondersteunende functie proeven van het onderwijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!

Allereerst vul je het sollicitatieformulier in.

Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen en de bestaande mogelijkheden. Samen komen tot een geschikte (bij)baan voor jou.

Daarna komt het papierwerk en heb jij een kennismakingsgesprek met de school. Vervolgens ben jij klaar om te starten!

Vul het sollicitatieformulier in. Dan nemen wij contact met je op!

Je kunt je inschrijven door het sollicitatieformulier in te vullen. Onze regiomanagers nemen hierna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Via Talentvoordocent vind je een toffe (bij)baan in het onderwijs. In allerlei uitdagende functies vervul jij een belangrijke, ondersteunende rol.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op!