Bijbaan Studenten

Flexibele studentenbaan

Geen onderwijsachtergrond maar toch een bijdrage leveren aan het onderwijs? Jij kan het verschil maken met een bijbaan bij Talentvoordocent. Help een school uit de brand door leerlingen op te vangen en bied ondersteuning in én rondom de klas. Laten we er samen voor zorgen dat er geen klassen meer naar huis worden gestuurd en leerlingen de persoonlijke aandacht krijgen die zij nodig hebben.

Voordelen

Goed betaald

Een mooi uurtarief, reiskostenvergoeding én wekelijkse uitbetaling.

Flexibel

Werk wanneer jij beschikbaar bent! Ideaal en dus goed te combineren met een studie.

Relevante werkervaring

Voor op je cv en wellicht voor een toekomst in het onderwijs.

Werken bij Talentvoordocent

Talentvoordocent biedt met deze goedbetaalde studentenbaan de mogelijkheid om te proeven van het onderwijs en je te oriënteren op een mogelijke toekomst in het onderwijs. Verbreed jouw kennis als talent en ga aan de slag als surveillant, onderwijsassistent, invalkracht of bijlesdocent. Geen dag is hetzelfde binnen het onderwijs. Dit samen maakt het werken bij Talentvoordocent superdivers en interessant.

Bijbaan studenten
Bijbaan studenten

Jouw verantwoordelijkheid

  • Bij afwezigheid van een docent vang je leerlingen op.
  • Je houdt toezicht tijdens pauzes, tussenuren en studie-uren.
  • Als invalkracht neem jij administratieve werkzaamheden uit handen.
  • Je geeft leerlingen de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben.

 

Al 1.500+ talenten gingen je voor!

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en wij kijken graag met je naar de mogelijkheden voor een studentenbaan in het onderwijs.

Review

bijbaan studenten
Jelle van Eijk - Economie en Beleid – Wageningen Universiteit
Ik werk nu sinds maart 2021 voor Talentvoordocent en ervaar het als prettig divers werk! De werkzaamheden lopen uiteen, zoals op groep 6 letten in de pauze, voorlezen aan kleuters of het nakijken van toetsen van groep 8. Geen enkele dag is hetzelfde!

Neem contact met ons op

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen Talentvoordocent en opzoek naar een studentenbaan? Of wil je nog meer informatie? Wij helpen je graag!