Bijbaan pabostudent

Zoek jij in het onderwijs een bijbaan als pabostudent? Talentvoordocent biedt studenten en starters op de arbeidsmarkt – onze ‘onderwijstalenten’ – de kans om te ondersteunen in de klas en het onderwijs te ontdekken. Zo bieden we een uitdagende en leuke (bij)baan voor onze talenten. En pakken we het tekort aan onderwijspersoneel aan. Win-win dus. En als klap op de vuurpijl heb je als pabostudent ook nog een streepje voor. Daardoor kun jij als pabostudent ook een bijbaan op een middelbare school krijgen. En leer je dingen in je bijbaan die je op de pabo niet leert. Dat klinkt goed, niet waar?

Bijbaan pabo student

Waarom Talentvoordocent?

Word wekelijks uitbetaald

Nooit meer lang wachten op het salaris van jouw (bij)baan.

Bepaal zelf wanneer je werkt

Geef elke week door of je tijd hebt om aan de slag te gaan.

Join de Talentvoor-community

Word vrienden met je mede-onderwijstalenten en help elkaar op weg.

Pabo student bijbaan

Wat voor soort vacature kun je als pabostudent invullen bij Talentvoordocent?

Bij Talentvoordocent zetten wij onze onderwijstalenten in op de basisschool en middelbare school. Dat kan zijn als surveillant tijdens toetsen en examens, examentrainer, leraarassistent, bijlesgever, huiswerkbegeleider, administratieve medewerker, (technisch) onderwijsassistent of zomerschooltrainer. Maar omdat jij van de pabo komt, is een bijbaan als invalkracht misschien wel op jouw lijf geschreven. Reageer direct op een van onze openstaande vacatures!

Wat moet ik doen nadat ik mij heb aangemeld voor een bijbaan als pabostudent?

Nadat jij het inschrijfformulier hebt gedownload, ingevuld en teruggestuurd, zijn wij aan zet. Wij nemen contact met je op voor een informerend gesprek. In wat voor functies heb je interesse? En welke geschikte vacatures hebben wij openstaan? Het resultaat van dit gesprek is een mooie (bij)baan. Hierna maken wij het papierwerk op orde en vraag jij een VOG aan die wij volledig vergoeden! Lees verder over onze werkwijze.

Vacature pabo student
Pabo bijbaan

Hoe ziet de voorbereiding op mijn bijbaan als pabostudent eruit?

In ons onboardingstraject word je gescreend – als pabostudent op zoek naar een bijbaan zul je hier natuurlijk voor slagen – en ook getraind samen met andere kersverse onderwijstalenten. Omdat jij deze bijbaan hebt en op de pabo studeert, ben jij de geschikte persoon om hen tips en tricks mee te geven! Heb je zelf nog vragen over je bijbaan als pabostudent? Dan kun je altijd bij onze regiomanagers terecht. Download het inschrijfformulier en schrijf je meteen in!

Meest gestelde vragen

Als pabostudent kun je bij Talentvoordocent een superleuke (bij)baan in het middelbaar onderwijs krijgen. Zo leer je ook de andere kant van het onderwijs kennen. Lees meer over de bijbaan voor een pabo student en waarom scholen extra blij zijn met jouw ervaren en gedegen hulp!

Als pabostudent kun je onder andere aan de slag als examentrainer, surveillant of zomerschooltrainer. Bekijk onze vacaturepagina voor alle vacatures!

Neem contact met ons op

Je kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek. Dan gaan we samen op zoek naar een leuke (bij)baan voor jou!