Achterstanden wegwerken

Door de coronacrisis staat achterstanden wegwerken hoog op de agenda bij veel scholen. De coronapandemie heeft immers grote gevolgen gehad voor het onderwijs. Lessen werden verplaatst van het klaslokaal naar de huiskamer. Hierbij hebben scholieren leerachterstanden opgelopen. Leerachterstanden die op langere termijn een effect hebben. De Nederlandse overheid heeft daarom geld vrijgemaakt voor extra ondersteuning aan kinderen, leerlingen en mbo-studenten om deze leerachterstanden weg te werken. Talentvoordocent kan jouw school hierbij van dienst zijn. Wij koppelen jouw school aan hoogopgeleide, flexibele en goedgetrainde talenten die samen met jouw docententeam leerlingen helpen hun achterstanden in te halen.

Achterstanden wegwerken

Waarom achterstanden wegwerken via Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Het wegwerken van achterstanden

Waarom zou ik kiezen voor ondersteuning van Talentvoordocent bij achterstanden wegwerken?

Het wegwerken van achterstanden is topprioriteit voor veel scholen. Lesuitval door de coronapandemie kwam immers bovenop het docententekort en een al langer bestaande mindere beheersing van basisvaardigheden. Door dat personeelstekort is achterstanden wegwerken echter een enorme klus. Onze talenten dienen als rechterhand van jouw docenten, zodat zij toch de tijd hebben om zoveel mogelijk leerlingen te helpen bij het wegwerken van achterstanden. Zo wordt achterstanden wegwerken mogelijk voor elke school, dus ook jouw school.

Hoe kan Talentvoordocent mijn school helpen bij het wegwerken van achterstanden?

Wij bieden onze hoogopgeleide en gescreende talenten aan voor ondersteuning tijdens (online) les. Denk bijvoorbeeld aan het bewaren van de orde als de docent digitaal lesgeeft tijdens een mogelijk toekomstige lockdown. Eventuele opgelopen achterstanden werken we weg met examentraining en bijles. Op deze manier kunnen de leerlingen vol vertrouwen hun volgende toets en eindexamen tegemoet gaan. Heeft u een andere behoefte? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Achterstanden inhalen
Bijspijkeren van kennis

Hoe stomen jullie talenten klaar voor het werk op mijn school?

Onze talenten geven en begeleiden huiswerkklassen, leiden examentraining of ondersteunen de docent in en rondom de klas. Met een pool van meer dan 2.500 gescreende talenten hebben we altijd een geschikt talent beschikbaar. Zij zijn flexibel inzetbaar en worden van tevoren getraind om hen voor te bereiden op hun werkzaamheden. Onze regiomanagers staan daarnaast klaar voor al jouw vragen.

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten.

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij regelen de werving van hoogopgeleide kandidaten. Na kennismaking vindt de definitieve selectie plaats.

4

Start

Na een training en aanvraag van een (door ons vergoed) VOG starten de talenten.

5

Evaluaties

We evalueren geregeld de samenwerking. Zo verbeteren wij onze dienstverlening!

Ook studenten en starters inzetten op jouw school?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.