Online bijlesklas gezocht?

Bent u op zoek naar online bijlesklassen? Talentvoordocent heeft momenteel 1.500 talenten die online bijlesklassen kunnen aanbieden voor scholen in heel Nederland. De bijlesklassen kunnen per week ingepland worden en onze talenten zijn erg flexibel inzetbaar. Daarnaast zijn de talenten van tevoren gescreend en waarbij nodig getraind zodat de kwaliteit van de online bijles zo goed mogelijk is.

Dit doen wij

Talentvoordocent gaat samen met scholen te werk om te kijken waar en wanneer wij kunnen ondersteunen met onze talenten. De online bijlesklas wordt geheel door ons verzorgd waardoor we scholen kunnen ontlasten en de kwaliteit van het onderwijs kunnen verhogen. De tutoren die de online bijlesklas verzorgen hebben de vakken succesvol afgerond en hebben allemaal een screening doorlopen.

Onze beloftes

Persoonlijke aanpak

Een eigen contactpersoon die voor je klaarstaat.

Flexibele inzet

Tot 24 uur van tevoren op- of afschalen van de inzet van onze talenten.

Betaalbare ondersteuning

Ondersteuning voor een eerlijke prijs.

Online bijlesklas gezocht? Wij verzorgen dit!

Wij denken graag mee in maatwerkoplossingen voor elke school. Heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
huiswerkbegeleiding door Onderwijstalent Robin
Robin, talent - Student Wiskunde, RU
"Ik werk als 'vliegende keeper' op het Dominicus College. Ik heb op meerdere manieren contact met leerlingen van verschillende leeftijden. De leerlingen zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat ik kom doen maar hebben al gauw respect voor me. Er hangt een fijne sfeer in de school en de docenten zijn me erg dankbaar voor mijn inzet."

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school te bespreken.