Flexibele bijbaan

Zoek jij als student een flexibele bijbaan naast je studie? En twijfel je over het soort werk dat je leuk vindt? Talentvoordocent helpt studenten en loopbaanstarters die nog niet weten waar hun toekomst ligt. Of dat al wel weten, maar relevante werkervaring op willen doen in een uitdagende en gave (bij)baan.

Een flexibelere bijbaan naast je studie ga je niet vinden. Met een bijbaan via Talentvoordocent kun je allerlei rollen in het onderwijs of de kinderopvang uitproberen. Zo proberen wij onze kandidaten – wij noemen hen ook wel ‘talenten’ – te inspireren tot een carrière als docent of pedagogisch medewerker. Tegelijkertijd helpen wij scholen en kinderopvangen het personeelstekort tegen te gaan. Een echte win-winsituatie dus!

Flexibele bijbaan

Waarom werken via Talentvoordocent?

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Flexibel werk

Werk waar jij wil, wanneer jij wil en in verschillende functies.

Laagdrempelig kennismaken

Ontdek op een toegankelijke manier het onderwijs en de kinderopvang.

Bijbaan naast studie

Wat voor flexibel bijbaantje kan ik bij Talentvoordocent krijgen?

Flexibiliteit zit in ons DNA. Flexibel werken voor studenten is bij ons écht mogelijk. Dat komt omdat onze partnerscholen en -kinderopvangen flexibel in hun vraag zijn. Hoe zich dat uit?

  • De ene dag komt een school of kinderopvang bij ons en hebben ze met spoed ondersteuning nodig. Dan gaan wij op zoek naar een onderwijsassistent of pedagogisch medewerker die op korte termijn kan ondersteunen waar en wanneer dat gewenst nodig is.
  • De andere dag gaan wij op zoek naar een bevoegde docent of ervaren pedagogisch medewerker voor een langer durend dienstverband.
  • En weer een andere dag werken wij met scholen samen op projectbasis. Bijvoorbeeld rondom het leveren van surveilleren of het organiseren van examentraining op scholen.

In het eerste en laatste voorbeeld zoeken wij snel inzetbare en gemotiveerde studenten of loopbaanstarters. Bij ons vind je dus een bijbaan die flexibel is in te vullen. Eentje waarin jij zelf per week je beschikbaarheid (en dus je werktijden) kunt doorgeven. Hoe fijn is dat?!

Wat zijn de dingen die ik moet doen als ik flexibel wil werken als student?

Het eerste dat je doet voor een flexibele bijbaan als student bij Talentvoordocent, is je inschrijven. Reageer op een van onze vacatures en vul het online inschrijfformulier in.

Wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Wat voor bijbaan in het onderwijs (inclusief kinderopvang) wil je hebben en is dat mogelijk? Samen komen we tot een passende, flexibele bijbaan. Hierna gaan wij aan de slag met het papierwerk voor jouw bijbaan naast je studie. Op onze kosten vraag jij een VOG aan. Lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Bijbaan onderwijs
baantje naast je studie

Hoe word je voorbereid op een flexibele bijbaan als student?

Wij gooien je niet zomaar in het diepe als je bij Talentvoordocent een bijbaan naast je studie neemt. Omdat wij kwaliteit heel belangrijk vinden, werven en selecteren wij alleen echte toppers! Die willen wij uiteraard goed voorbereiden en begeleiden.

  • Ga je als op een basisschool of middelbare school als onderwijsassistent of examentrainer aan de slag? Dan volg je tijdens het onboardingstraject een groepstraining waarin je belangrijke en relevante vaardigheden leert.
  • Heb je ergens een vraag over? Dan kun je altijd terecht bij onze regiomanagers. Zij houden ook contact met je tijdens je werkzaamheden. Persoonlijke begeleiding is immers iets waarmee Talentvoordocent zich onderscheidt.

Interesse gekregen? Meld je nu aan!

 

Kan ik ook vakantiewerk in het onderwijs doen?

Ja, dat is mogelijk! Een aantal voorbeelden:

  • Een onderwijsbijbaan is bijvoorbeeld zomerschooltrainer. Dan geef jij in de zomervakantie bijles aan leerlingen met een achterstand.
  • Een ander voorbeeld van hoe flexibel een bijbaan kan zijn in het onderwijs, is een bijbaan op een basisschool. Is een bevoegde leerkracht afwezig door ziekte? Jij staat de overgebleven leerkracht(en) bij en ondersteunt waar nodig. Zo blijft de onderwijscontinuïteit gewaarborgd.
  • In de zomer zoeken kinderdagopvangen ook ondersteuning. Ouders hebben nog geen vakantie en dus gaan de kinderen overdag naar de crèche. In de vakantie is dit een perfecte baan naast je studie. Zo kun je ervaren of werken in de kinderopvang je ligt!

Lijkt zo’n flexibele bijbaan in het onderwijs je wel wat?

vakantiewerk onderwijs

Hoe word ik onderwijstalent?

1

Aanmelding

Je reageert op een vacature of wordt door ons benaderd voor een interessante functie. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Kennismaking

Wat voor werk zoek je? En wat zijn je toekomstplannen? In dit kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen.

3

Voorbereiding

Wij bieden je begeleiding op maat door een eigen contactpersoon. Intussen vraag jij een VOG aan, die wij voor jou betalen.

4

Start

Showtime! Na deze voorbereiding ben jij klaar om te knallen in het onderwijs of de kinderopvang. Veel succes in je nieuwe baan!

Meest gestelde vragen

Een superleuke en uitdagende (bij)baan naast je studie is het werk dat je als talent van Talentvoordocent kunt verrichten op een school bij jou in de buurt! Lees meer over deze flexibele bijbaan, het uurtarief en hoe deze (bij)baan je het onderwijs laat ontdekken!

Denk aan de functies onderwijsassistent, surveillant, examentrainer, administratief medewerker of huiswerkbegeleider. Functies die perfect zijn voor een bijbaan naar jouw wensen! Lees meer over deze flexibele bijbaan en de functies die er zijn.

Dat is heel makkelijk: vul het inschrijfformulier op onze site in! Geef daarbij aan in wat voor bijbaan je interesse hebt en wij gaan voor jou aan de slag! Zodra wij een geschikte (bij)baan of klus bij jou in de buurt hebben gevonden, nemen we contact met je op. Schrijf je direct in!

Binnen het onderwijs vind je allerlei soorten bijbanen. Zo kun je werken als surveillant, onderwijsassistent of examentrainer. Lees meer over deze flexibele bijbanen.

Ja, dat kan zeker! In vakantieperiodes kun je via Talentvoordocent onder andere aan de slag als surveillant, examentrainer of zomerschooltrainer. Bekijk onze vacaturepagina voor alle vacatures!