Flexibele bijbaan

Zoek jij als student een flexibele bijbaan naast je studie? En twijfel je wellicht nog over het soort werk dat je leuk vindt? Talentvoordocent helpt studenten en loopbaanbeginners die nog niet weten waar hun toekomst ligt. Of dat al wel weten, maar relevante werkervaring op willen doen in een uitdagende en gave (bij)baan. Een meer flexibele bijbaan naast de studie ga je niet vinden. Met een bijbaan in het onderwijs via Talentvoordocent kun je allerlei rollen uitproberen. Zo proberen wij onze kandidaten – wij noemen hen ook wel ‘onderwijstalenten’ – te inspireren tot een carrière als docent. Tegelijkertijd helpen wij scholen ermee het personeelstekort tegen te gaan. Een echte win-winsituatie dus!

Flexibele bijbaan

Waarom werken via Talentvoordocent?

Word wekelijks uitbetaald

Nooit meer lang wachten op het salaris van jouw (bij)baan.

Bepaal zelf wanneer je werkt

Geef elke week door of je tijd hebt om aan de slag te gaan.

Join de Talentvoor-community

Word vrienden met je mede-onderwijstalenten en help elkaar op weg.

Bijbaan naast studie

Wat voor flexibel bijbaantje kan ik bij Talentvoordocent krijgen?

Flexibiliteit zit in ons DNA. Flexibel werken voor studenten is bij ons écht mogelijk. Dat houdt tevens in dat scholen waarmee wij samenwerken ook flexibel in hun vraag zijn. De ene dag hebben ze met spoed een invalkracht nodig en de andere dag zijn ze juist op zoek naar surveillanten. Maar ook andere functies – zoals administratief medewerker of huiswerkbegeleider – zijn bij Talentvoordocent een bijbaan die flexibel is in te vullen. Eentje waarin jij zelf per week je beschikbaarheid (en dus je werktijden) kunt doorgeven. Hoe fijn is dat?!

Wat zijn de dingen die ik moet doen als ik flexibel wil werken als student?

Het eerste dat je moet doen om een flexibele bijbaan als student bij Talentvoordocent te bemachtigen, is je inschrijven. Download het inschrijfformulier en mail ‘m ingevuld terug. Wij nemen contact met je op voor een informerend gesprek. Wat voor bijbaan in het onderwijs wil je hebben en is dat mogelijk? Samen komen we tot een mooie flexibele bijbaan. Hierna gaan wij aan de slag met het papierwerk voor jouw bijbaan naast je studie en vraag jij (op onze kosten!) een VOG aan. Lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Bijbaan onderwijs
baantje naast je studie

Hoe word je voorbereid op een flexibele bijbaan als student?

Wij gooien je niet zomaar in het diepe als je bij Talentvoordocent een bijbaan naast je studie neemt. Omdat wij kwaliteit heel belangrijk vinden, werven en selecteren wij alleen echte toppers! Om toppers zoals jij goed voor te bereiden op pedagogisch gebied, volg je tijdens het onboardingstraject een groepstraining waarin je leert leiding te geven aan een klas met leerlingen. Heb je ergens een vraag over? Dan kun je altijd terecht bij onze regiomanagers. Download nu het inschrijfformulier en meld je direct aan!

Kan ik ook vakantiewerk in het onderwijs doen?

Ja, dat is mogelijk! Een onderwijsbijbaan bij Talentvoordocent is bijvoorbeeld zomerschooltrainer. Dan geef jij in de zomervakantie bijles aan leerlingen met een achterstand. Een ander voorbeeld van hoe flexibel een bijbaan kan zijn in het onderwijs, is een bijbaan op een basisschool waarbij je invalkracht bent. Is een bevoegde leerkracht afwezig door ziekte? Jij staat de overgebleven leerkracht(en) bij en ondersteunt waar nodig. Zo blijft de onderwijscontinuïteit gewaarborgd. Lijkt zo’n flexibele bijbaan in het onderwijs je wel wat? Download het inschrijfformulier en schrijf je in!

vakantiewerk onderwijs

Hoe word ik onderwijstalent?

1

Inschrijving

Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Wij nemen contact met je op.

2

Selectie

Kwaliteit is belangrijk en dus word je door ons gescreend. We bespreken samen de mogelijkheden.

3

Contract

Wij maken het contract in orde. Ondertussen vraag jij op onze kosten een VOG aan.

4

Training

Je neemt deel aan een training met andere talenten. Zo sta je met zelfvertrouwen voor de klas.

5

Start

Showtime! Na deze voorbereiding ben jij klaar om te knallen in het onderwijs.

Wil jij ook onderwijstalent worden?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op om de vervolgprocedure met je te bespreken.
  Meest gestelde vragen

  Een superleuke en uitdagende (bij)baan naast je studie is het werk dat je als onderwijstalent van Talentvoordocent kunt verrichten op een school bij jou in de buurt! Lees meer over deze flexibele bijbaan, het uurtarief en hoe deze (bij)baan je het onderwijs laat ontdekken!

  Denk aan de functies onderwijsassistent, administratief medewerker of huiswerkbegeleider. Functies die perfect zijn voor een bijbaan naar jouw wensen! Lees meer over deze flexibele bijbaan en de functies die er zijn.

  Dat is heel makkelijk: vul het inschrijfformulier op onze site in! Geef daarbij aan in wat voor bijbaan je interesse hebt en wij gaan voor jou aan de slag! Zodra wij een geschikte (bij)baan of klus bij jou in de buurt hebben gevonden, nemen we contact met je op. Schrijf je direct in!

  Binnen het onderwijs vind je allerlei soorten bijbanen. Zo kun je werken als surveillant, onderwijsassistent of examentrainer. Lees meer over deze flexibele bijbanen.

  Ja, dat kan zeker! In vakantieperiodes kun je via Talentvoordocent onder andere aan de slag als surveillant, examentrainer of zomerschooltrainer. Bekijk onze vacaturepagina voor alle vacatures!