Examentraining Leiden

Als school zijnde examentraining in Leiden inhuren is zo geregeld voor jouw middelbare school. Talentvoordocent organiseert in Leiden examentraining op school zelf. Zo worden de leerlingen op jouw school perfect voorbereid op de spannendste schoolweken sinds de citotoets.

Tijdens de kwalitatief hoogstaande examentraining van Talentvoordocent kunnen leerlingen moeilijke theorie voorleggen aan onze hoogopgeleide en goedgetrainde studenten en starters (ook wel ‘talenten’ genoemd). De voordelen van examentraining via Talentvoordocent:

  • Betaalbare examentraining voor een vast tarief.
  • Excellente trainers die goed voorbereid aan de slag gaan.
  • Voor ieder vak en onderwijsniveau examentraining.
Examentraining Leiden

Waarom examentraining in Leiden van Talentvoordocent?

Betaalbare training

Wij bieden betaalbare examentrainingen voor een vast tarief.

Excellente trainers

Onze examentrainers gaan goed getraind aan het werk.

Ieder vak en niveau

Voor ieder vak en onderwijsniveau examentraining op school.

Leiden examentraining wiskunde

Wat voor soort Leidse examentraining is mogelijk?

Een examencursus in Leiden of omstreken – bij jou op school – kan vele vormen aannemen. Wij vullen het in naar jullie wens! Elke training wordt gebaseerd op één van de twee vaste programma’s die wij hanteren. Examentraining in Leiden voor vwo en havo ziet er bijvoorbeeld zo uit:

  • Examentraining duurt 2 dagen. Beide dagen wordt begonnen om 09.00 uur en gestopt om 17.00 uur (voor vmbo en mavo geldt 15.30 uur).
  • Elke eindexamentraining bestaat per dag uit 3 tijdsblokken. In de eerste 2 tijdsblokken wordt examenstof herhaald. In blok 3 wordt een oefenexamen gemaakt. Tussendoor is er telkens 30 minuten pauze.
  • Voor examentraining zijn de kosten enkel verschillend per niveau. Training voor vmbo’ers is iets goedkoper dan examentraining in Leiden voor havo of examentraining voor vwo in Leiden.

Wist je daarnaast dat je NPO-gelden en subsidie rondom werkdrukverlichting in het vo kunt inzetten voor het organiseren van examentraining op jouw school?

Benieuwd voor welke vakken examentraining mogelijk is?

Wij organiseren Leidse examentraining voor vele verschillende vakken. Denk aan examentraining in Leiden voor wiskunde B en examentraining voor natuurkunde.

In Leiden op zoek naar examentraining voor wiskunde? Of in Leiden op zoek naar examentraining voor scheikunde? Ook dat is allebei mogelijk bij Talentvoordocent.

Voor welk vak je ook examentraining zoekt, het tarief is altijd hetzelfde. Zo kun je examentraining organiseren voor wiskunde A, B, C of D zonder dat er verschillen in kosten zijn.

Examentraining Leiden natuurkunde
examentraining

Wie geeft de examentraining in Leiden?

Wij regelen de beste examentraining voor jouw leerlingen. Hoe doen wij dat?

  • Wij werven, selecteren en screenen enkel de beste studenten en starters. Onze talenten zijn daarom hoogopgeleide toppers.
  • Examentrainers doorlopen een zorgvuldig onboardingstraject inclusief training.
  • Bij Talentvoordocent geven enkel toppers met minimaal een 7 (voor het desbetreffende vak) examentraining.

Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze trainingen.

Hoe kom ik meer te weten over examentraining in Leiden bij mij op school?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden tijdens een volledig vrijblijvend adviesgesprek! Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het organiseren van examentraining. Zij kunnen je exact vertellen wat wij voor jouw school kunnen betekenen.

Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen, ons te bellen of te mailen. Of plan binnen 1 minuut een gratis adviesgesprek in en laat je informeren over examentraining op jouw school!

Examencursus

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school of kinderopvang. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG, die wij betalen) start de kandidaat.

Een gratis adviesgesprek over examentraining in Leiden?

Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen een dag contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.