Detachering docenten

Denk je aan detachering van docenten voor jouw school, maar twijfel je nog? Laat ons dan een poging doen je te overtuigen waarom detachering via Talentvoordocent de ideale oplossing voor jouw school is.

Van uitzenden van hoogopgeleide starters voor examentraining tot het detacheren van een docent scheikunde voor de docent die met zwangerschapsverlof is: wij bieden dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel. Wat zijn de voordelen van een docent via Talentvoordocent?

 • Betaalbare inzet voor iedere oplossing.
 • Direct schakelen met jouw contactpersoon.
 • Een flexibele samenwerking.
Detachering van docenten

Waarom detachering van docenten via Talentvoordocent?

Betaalbare inzet

Voor iedere oplossing een scherpe prijs.

Direct schakelen

Jouw contactpersoon staat altijd paraat.

Flexibele samenwerking

Wekelijks op- of afschalen van ondersteuning.

De mogelijkheden van leraren inhuren

Hoe gaan jullie te werk?

Je neemt contact met ons op over de mogelijkheden rondom detachering van docenten op jouw school. Of wij hebben contact gelegd naar aanleiding van een vacature op je website en je geeft aan graag meer te willen weten. Wat zijn nu de vervolgstappen?

 • Eerst plannen we een intakegesprek in. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. Talentvoordocent biedt dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel, waaronder docenten. Niks is dus onmogelijk. Samen geven we jouw aanvraag vorm.
 • Op basis van dit profiel vinden wij interessante kandidaten voor jouw openstaande vacature(s). Wij adviseren en begeleiden hen, waarna wij hen aan jou voorstellen.
 • Jij hebt een keuze gemaakt. Nu kan de docent op jouw school aan de slag! Wij blijven zowel met jou als met de kandidaat in nauw contact staan.

En voor deze extra topper op jouw school kun je vaak ook nog NPO-gelden inzetten. Hoe fijn is dat?!

Hoe vinden jullie mijn ideale kandidaat?

Talentvoordocent is gespecialiseerd in het onderwijs. Onze medewerkers hebben passie voor én ervaring met het inzetten van onderwijspersoneel. Iedere bij ons aangesloten kandidaat – of het nu een starter of een gediplomeerde docent is – noemen wij een onderwijstalent. Zij doorlopen allemaal het volgende onboardingstraject:

 • Tijdens ons kennismakingsgesprek met de docent stellen wij hun wensen en behoeften vast, kijken we naar hun opgedane werkervaring en bespreken wij wat hen motiveert.
 • Wij leren de docent echt goed kennen en bieden hen daarna op maat gemaakte begeleiding. Alleen zo kunnen wij de beste match voor jouw school vinden!
 • Wij hebben stellen de docent aan jou voor. Is het een match? Goed om te horen! Wij blijven de docent begeleiden tijdens hun dienstverband met maandelijkse evaluaties en door paraat te staan voor al hun vragen en natuurlijk jullie vragen.
Het vinden van de ideale kandidaat
Waarom je kunt kiezen voor detachering van docenten

Waarom zou ik voor detachering van docenten kiezen?

Iedere situatie is anders, maar er zijn enkele veel voorkomende redenen waarom scholen kiezen voor detachering. Bijvoorbeeld de volgende redenen:

 • Wil jij het liefst direct een ervaren docent voor de klas zetten, maar kun je niemand vinden? Wij regelen het. Zo heb jij nergens meer naar omkijken.
 • Gaat een docent op wereldreis? Wij regelen een vervanger voor de tijdelijke periode dat jouw docent afwezig is.
 • Kost het jou (of een collega) enorm veel tijd een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature te vinden? Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie voor het onderwijs. Zo vinden en verbinden wij docenten met jouw school.

Hoe kom ik in contact met jullie over detachering van docenten?

Dat kan op verschillende manieren. Doordat wij samenwerken met honderden scholen door Nederland weten wij goed welke opties ideaal zijn voor jouw unieke situatie. Onze accountmanager kan jou dus van alles vertellen over detachering in een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Of plan direct een adviesgesprek in en kom meer te weten over detachering van docenten via Talentvoordocent!

In contact komen over detachering van docenten

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies over de beste keuze.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na de voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG die wij bekostigen) start de kandidaat op jouw school.

Een gratis adviesgesprek over detachering van docenten?

Vul het contactformulier in en binnen een dag nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.