Detacheren onderwijs

Detacheren in het onderwijs is ideaal om extra personeel voor jouw school te vinden. Met het personeelstekort komen scholen handen tekort. En op de huidige arbeidsmarkt zijn nieuwe docenten niet zomaar geworven.

Bij Talentvoordocent bieden wij dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel op scholen. Dat betekent dat wij zorgen voor onderwijsdetachering van gediplomeerd personeel. Maar ook in de fase daarvoor zijn wij van dienst. Van kantinemedewerker en surveillant tot docent Nederlands: wij vinden en verbinden ze met jouw school. Zo zorgen wij voor kwalitatief en doorlopend onderwijs. Wat zijn nog meer voordelen van Talentvoordocent?

 • Betaalbare inzet voor iedere oplossing.
 • Direct schakelen met jouw contactpersoon.
 • Een flexibele samenwerking.
Detacheren in het onderwijs

Waarom detacheren in het onderwijs via Talentvoordocent?

Passend werk voor iedereen

Overal in Nederland en voor elk moment in jouw loopbaan.

Persoonlijke begeleiding

Een eigen contactpersoon voor al je vragen en wensen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Van wekelijkse uitbetaling tot een competitief salaris.

Personeel via een detacheringsbureau in het onderwijs

Wat voor personeel bieden jullie als uitzend- en detacheringsbureau in het onderwijs?

Of je nu voor een toetsweek surveillanten nodig hebt, examentraining wil organiseren, een onderwijsassistent behoeft om jouw docenten te ondersteunen, of dat je juist een docent zorg en welzijn, kantinemedewerker of conciërge zoekt: wij bieden het allemaal! Voor elk verzoek rondom uitzenden of detachering van onderwijspersoneel hebben wij een oplossing:

 • Zitten meerdere docenten ziek thuis? Wij koppelen jouw school direct aan een geschikte onderwijsassistent ter ondersteuning van de overige docenten.
 • Heb je een vacature voor docent geschiedenis openstaan, maar nog niemand gevonden? Wij vinden en verbinden de beste docent geschiedenis met jouw school.

En het mooie is: voor deze oplossingen rondom uitzenden of detacheren in het onderwijs kun je vaak ook nog NPO-gelden inzetten!

Wat houdt detachering in het onderwijs precies in?

Bij detacheren in het onderwijs huur je als school een docent (of een andere onderwijsprofessionals zoals een kantinemedewerker of conciërge) in via een detacheringsbureau. Deze docent gaat voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld een jaar of langer) aan de slag op jouw school. Daar komt hij of zij terecht in de functie waar jij een vacature voor hebt openstaan. Zo komt de formatie op jouw school toch nog rond. Handig, toch?

In het onderwijs actief voor medewerkers
Detachering van onderwijspersoneel

Hoe begeleiden jullie professionals die bij mij worden gedetacheerd?

Wij zijn een in het onderwijs gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar. Niet alleen jij als school hebt een contactpersoon met wie je direct kunt schakelen, wij staan ook altijd klaar voor vragen en verzoeken vanuit onze onderwijstalenten (zo noemen wij al onze aangesloten kandidaten). Daarmee ontlasten wij jullie! Nieuwe talenten doorlopen het volgende onboardingstraject:

 • Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we de wensen en behoeften van een kandidaat vast. Zo kunnen wij de ideale kandidaat aan jouw vacature koppelen.
 • In de fase erna bieden wij op maat gemaakte begeleiding. Wij leren de kandidaten echt goed kennen, zodat wij de perfecte match kunnen vinden tussen school en talent.
 • Wij stellen een onderwijstalent aan jou voor. Is het een match? Gefeliciteerd beiden! Ook hierna begeleiden wij het talent, onder meer met regelmatige evaluaties.

Waarom zou ik kiezen voor detachering in het onderwijs?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor detachering, waaronder:

 • Tijdelijke vervanging van werknemers. Is een collega zwanger? Neemt een docent een sabbatical? Een detacheringsbureau biedt uitkomst.
 • Ervaren professionals direct in huis. Via detachering heb je een ervaren werknemer in huis die direct aan de slag kan.
 • Het vinden van gediplomeerd personeel. Met het huidige personeelstekort kost het scholen veel tijd en moeite om kandidaten te vinden. Als het überhaupt al lukt. Wij nemen jou dit werk uit handen.

Er zijn veel detacheerders die aan het onderwijs personeel leveren, maar een in het onderwijs gespecialiseerd detacheringsbureau is een stuk schaarser. Talentvoordocent is zo’n bureau. Niet alleen detacheren wij onderwijspersoneel, wij bieden jou dé totaaloplossing voor onderwijspersoneel.

Leraren voor jouw school
Detacheerders gespecialiseerd in onderwijs

Hoe kom ik meer te weten over de mogelijkheden rondom detachering?

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw vragen en eventuele verzoeken rondom detacheren in het onderwijs. Wij werken samen met honderden partnerscholen door heel Nederland. Onze medewerkers zijn dus goed op de hoogte van alle opties rondom uitzenden en detacheren van onderwijspersoneel. Onze accountmanager spreekt er graag met jou over in een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Of plan direct een adviesgesprek in voor meer informatie over detacheren in het onderwijs via Talentvoordocent!

Waarvoor kan je onze onderwijstalenten inzetten?

Wat kun je verwachten?

1

Aanmelding

Je neemt contact met ons op om te laten weten dat je interesse hebt in onze diensten. Welkom bij Talentvoordocent!

2

Intake

We bespreken de wensen van jouw school. Samen nemen we de opties door. Wij geven je advies over de beste keuze.

3

Selectie

Wij selecteren de beste kandidaat, die wij goed voorbereiden. Na kennismaking maak jij een definitieve keuze.

4

Start

Lift off! Na diens voorbereiding (inclusief aanvraag van een VOG die wij betalen) start de kandidaat op jouw school.

Een gratis adviesgesprek over detacheren in het onderwijs?

Vul het contactformulier in en binnen een dag nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.